Switch to full style
Pasākumi, ceļojumi, tusiņi, tikšanās, akcijas utt.
Tēma slēgta

Došanās pretim pavasarim

05. Aprīlis 2006, 08:11

Ienākusies doma spontānajam pasākumam - izbraucienam pie dabas kādā no nākošajām Lieldienu brīvdienām, iespējams, ka labāk 14.aprīlī, kas ir pirmā svētku diena (lai atlikušajās 3 dienās var darīt/braukt citur).
Šobrīd gala mērķis vēl nav pilnīgi skaidrs, es piedāvāju atkal doties uz Tūju un padzīvoties pie jūras, iekurt ugunskuru un uzcept desas.
Protams, gala mērķi un pasākuma gaitu varam mainīt, tikai laicīgi vajag vienoties...

Došanās pretim pavasarim

05. Aprīlis 2006, 11:44

man ir lielas aizdomas, ka darittapatnavko dzits, privatos nolukos dosos uz tuju lieldienu datumos. es par!

Došanās pretim pavasarim

05. Aprīlis 2006, 12:36

par cik es biju idejas līdzautors, tad es ar par :)

Došanās pretim pavasarim

05. Aprīlis 2006, 13:47

Es ar jau iepriekš pieteicos ka PAR!

Došanās pretim pavasarim

05. Aprīlis 2006, 16:03

:cry: man Jāstrādā!!!

Došanās pretim pavasarim

05. Aprīlis 2006, 21:38

a u menja kak vsegda problemi s rabotoj , uznaju toka v poslednij denj, esli nerabotaju , to ja dvumja rukami za , nado zhe otkrivatj shashli4nij sezon :)

Došanās pretim pavasarim

06. Aprīlis 2006, 12:41

Es gāzēju.Bet laižam kut kur talā.Uz Vetspili-Liepāju.Vai Palangu,vai Tallinu.Pa Ventspili,Liepāju un Tallinu es varu uzņemties gida lomu.A moš uz divām dienām?A ????

Došanās pretim pavasarim

06. Aprīlis 2006, 13:11

Heni, baigi daudz gribi!!! Mēs te tā pieticīgi - uz Tūju, a tev uzreiz grandiozie plāni :D

Došanās pretim pavasarim

06. Aprīlis 2006, 13:12

Heni, prieks par idejām, bet domāju, ka iesākumam pietiks ar braucienu tepatās kaut kur, tā teikt, izvēdināt galvu ārpus Rīgas. Zinot kāda te ir pasākumos pēdējā laikā aktivitāte, tad nav jēgas kaut ko lielu un grandiozu plānot. Vēl jau arī laiks nav tik labs, lai brauktu kaut kur uz 2ām dienām.
Tūjas variants ir OK, jo 1) nav tālu; 2) pārbaudīta vieta (ir kur mašīnas pieparkot, ir kur ugunskuru iekurt utt.); 3) vajadzības gadījumā ātri ir iespējams atgriezties mājās.

Došanās pretim pavasarim

06. Aprīlis 2006, 13:59

Šis skan labi : 3)vajadzības gadījumā ātri ir iespējams atgriezties mājās. :D :D :D
Es tik tā skaļi domāju.Vienkārši tik tuvu nēsmu paradis braukt. :)
Katrā gadījumā,ja neuzkrītīs kāds reiss, es piedalos.
Tēma slēgta