Pasākumi, ceļojumi, tusiņi, tikšanās, akcijas utt.
08. Marts 2006, 10:17
Visi laipni lūgti piedalīties MB Club.lv jubilejas pirts pasākumā 18.03.2006.
Dalības maksa (pirts, ēšana, mazliet alkohola, karaoke, dejas, ~15 guļvietas): 14 Ls
Dalības maksa jāsamaksā līdz 15. martam
Pēdējo reizi laboja
Mizx - 03. Aprīlis 2011, 16:59, kopā labots 1 reizi.
08. Marts 2006, 15:49
...Aglasite ves spisok....a kur ta buus???...vietu vizmaz noraadiet raadiusaa vismaz 10km!!!!
08. Marts 2006, 17:39
Eu, es nekādi nevaru atrast aprakstu, kā nonākt tajā pirtī... Varu tikai teikt, ka neaizbraucot līdz Ķekavai, jāgriežas uz putnufabriku, tai garām, liels pagrieziens pa labi, vēl kilometrs pēc nogriešanās taisni un tad kreisajā pusē ir tas komplekss (otrais privātīpašums), mums tā tuvākā pirtiņa braucot pēc iespējas taisni iekšā (ne tā kreisajā pusē). Kopā ~3km no šosejas.
08. Marts 2006, 20:36
Tā, kā mēs nonākam tajā pirtī (ja tā ir tā pirts, kuru es ieteicu

)
Braucam pa šoseju līdz parādās uzraksts ķekava (kas ir, cerams, ka visiem zināmā, firmas zīme ķekavas putnu fabrikai)... griežam pa labi...tad braucam 2.1km taisni un tikai taisni, pa ceļam aizspiežot degunus...tad pēc tiem 2.1km griežam vēl vienu reizi pa labi un braucam šoreiz 1.1km un tad braucam, griežam pa kreisi, kad ieraugam pirti! Vsjo jasno?
Jāsaka, pilnīgi precīzi, ja seko spidometram, tad punkts punktā šis apraksts aizved līdz pirtij, pārbaudīju pati =)
08. Marts 2006, 22:23
Es piesakos,bet kā pasažieris
09. Marts 2006, 12:43
Richy, neaizmirsti, ka es tev pudeli esmu parādā, pirtī noderēs... 8)
09. Marts 2006, 12:53
Да там банька хорошая... Если эта та о которой я думаю...
Там озеро, точнее пруд маленький есть? Если это та баня то там их две, одна большая одна маленькая...
Если я прав то меня туда не пустят. Мое фото там в черном списке :?
09. Marts 2006, 13:11
jup, tā ir tā pati pirts. Ir tur viena liela un viena maza, pa vidu tām ir dīķis.
09. Marts 2006, 13:14
А какую снимаем то? Большую или маленькую?
Кстати с кем договаривались? С женщиной или с мужиком? Если с женщиной то потом могут быть проблеммы...
09. Marts 2006, 13:22
Esmu vienā no viņām bijis, pieder vienam Ķekavas domes deputātam - Igoram(kolekcionē tūningotas Mazdas), laikam? Tad tā pirts pati ir laba, bet atsvaidzināšanās iespējas (duša un dīķis0 varēja būt labākas.