02. Marts 2009, 15:02
[user]263514|bite747|imho[/user]es ceru ka tu saproti ka tas ir viens no tiem mercedesiem kuru nopērkot tu arī kļūsti par tā īpašnieku līdz šrots jūs šķirs, respektīvi pārdot manuprāt tādu ir nereāli
02. Marts 2009, 15:04
[user]2|SZ|[/user][user]263514|bite747|imho[/user]es ceru ka tu saproti ka tas ir viens no tiem mercedesiem kuru nopērkot tu arī kļūsti par tā īpašnieku līdz šrots jūs šķirs, respektīvi pārdot manuprāt tādu ir nereāli
nu izbeidz, es te pats nesen gandrīz paņēmu R129 ..... atturēja tikai tas, ka iespējams mainišu dzīvesvietu uz citu valsti.
02. Marts 2009, 15:06
02. Marts 2009, 15:08
.gif)
02. Marts 2009, 15:11
02. Marts 2009, 15:13
[user]2|SZ|[/user]Bite Bite, Tu esi reāli lietojis to auto? Braucis, baudījis ? Atbrauc uz kādu pasākumu, parunā ar Mipi, izvizinies, Tavi uzskati mainīsies
Auto ir patiešām - Mercedes ar Lielo burtu.
vienīgais ko es atzīmēju ir tas ka auto ir rets, neizplatīts un ne lēts.02. Marts 2009, 15:18
02. Marts 2009, 15:22
02. Marts 2009, 15:23
Ar taam ekstraam nav tik traki. Man pat uz 300taa ir elektriskie aadas apsildaamie benkji ar atminju, elektriskais pashaptumshojushais spogulis, veeja kjeeraajs. Un auduma benkjus ieksh 129aa esmu redzeejis tikai bildees 
Citiem naak taa saucamaas kindersitzes aizmuguree. Ja taas nav un vajag, tad taas var ebajaa videeji pa 700 eur nopirkt, tad var vadaat arii beernus. Pieaugushajiem tur protams vietas nav. Salons ir pacieshss, man ar saviem 1,90 ir taa veel ok, bet nu uz robezas. Garaakam tur tieshaam nebuus vietas. Virsbuves kvalitaate un konstrukcija ir ljoti laba un auto neljodzaas, neskatoties uz savu bezjumtiibu. Auto ljoti izturiigs, kaut arii r18, r19 ritenji un muusu celji, ar piekari dara savu melno darbu.
Ar detaljaam nekaadu probleemu, protams ar lietotaam taaa ir kaa ir (bamperi, salona daljas utt). Ar servisu arii viss ok, ir paziistams ljoti labs meistars, kas domenikaa kraameejaas ar shitiem un vinjus paarzin. Bagaznieks pat ir ljoti ok prieksh shada tipa mashiinas. Pateerinsh manam, kaa jau vecajai tehnologijai uz shosejas ir 8(absolutais minimums ar maigu kaaju turot pedaali, liidz 10l), pilseetaa kaadi 14-16.l. Bet nu braukt ir kaifs, protams bez jumta. Un, manupraat galvenais shajaa auto ir tieshi vadaamiiba un bezjumtiiba. kaut kaa taa atrumaa. Braucu ar vinju tikai vasaraa, tamdeelj par ziemas ekspluataaciju neko nevareeshu izstaastiit. Ja nu kas, jautaa
02. Marts 2009, 15:28