Publicēt atbildi

SL500 AMG

18. Jūnijs 2012, 10:57

Jautājums — cik par to samaksāji? Ja meklēji lētajā galā, tad aizmirsti, Vācijā tāpat griež odometrus kā pie mums! Es nopirku auto, kas bija būtiski virs Latvijas vidējās līdzīgo auto cenas un pie 90000 km salons bija tāds, kā muša nebūtu sēdējusi. Bet auto no dienvidiem, tā ka UV uzdarbojies pēc pilnas programmas. Tām nobraukumu pasaciņām var ticēt tikai tad, ja īpašnieks pat gaisu riepās braucis pie dīlera pumpēt.

SL500 AMG

18. Jūnijs 2012, 11:04

Kaut vai salīdzini stāvokli ss sludinājumos ar šo.

SL500 AMG

18. Jūnijs 2012, 17:03

18 June 2012 11:57:17 Mizx rakstīja:
Jautājums — cik par to samaksāji? Ja meklēji lētajā galā, tad aizmirsti, Vācijā tāpat griež odometrus kā pie mums! Es nopirku auto, kas bija būtiski virs Latvijas vidējās līdzīgo auto cenas un pie 90000 km salons bija tāds, kā muša nebūtu sēdējusi. Bet auto no dienvidiem, tā ka UV uzdarbojies pēc pilnas programmas. Tām nobraukumu pasaciņām var ticēt tikai tad, ja īpašnieks pat gaisu riepās braucis pie dīlera pumpēt.

Par spidometru tisanu pilnibaa piekritu. Ka jau ieprieks kaut kad foruma mineju un radiju linkus uz reālām DE firmam, kas oficiali de piedava griezt speedo.

Vel jo vairak šeit (tavs gadījums -pirkums) vacieties griezot speedo ar neko neriske jo auto iet fur export.:google:

Domaju ka Mizx varetu pa so tēmu sīki izstāstīt kas kā. Jo viņs ir viens no tiem cilvēkiem kas ik pa brīdim ir dzīvojies DE, nejau tikai ekskursijā aizbraucis.

Es personīgi vairāk ticētu speedo rādījumiem ja būtu pie dīlera regulāri veiktas apkopes, un auto stāvoklis un cena būtu virs vidējā krietni (šīnī gadījumā es arī neizslēdzu speedo griešanu).

SL500 AMG

18. Jūnijs 2012, 17:17

Uz eksportam paredzētiem es vispār neskatītos, ja pirktu auto sev. Jo tas tāds Rumbulas variants — sapuvusi konfekta skaistā iepakojumā, ko savējie vairs nevēlas, kas vairs neatmaksājas uzturēšanā.

SL500 AMG

18. Jūnijs 2012, 18:40

tur jau tā lieta, ka nopirku pie vācieša, kurš pat nedomāja viņu pārdod. vienk. aizbraucu ciemos pie draugiem un viņš gadījās tajā kompānijā. bija atbraucis uz tusiņu tieši ar šo mb un es, dzērumā, viņu pielauzu to pārdod. nākamajā dienā nolēmu aizbraukt paskatīties vēl šādas mašīnas no citiem pārdevējiem, lai salīdzinātu cenas un stāvokli ar jau izvēlēto. kad noskaitījos vairākas mašīnas, viņām melni saloni bija gandrīz vienādā stāvoklī. to linku, ko tu izliki salīdzināšanai.. manējais jau nav nemaz sliktāks. teiktu, ka vismaz vizuāli ir tādā pašā stāvoklī. protams, ja grib piekasīties, tad var piekasīties kā gribi un grozīt ar degunu. tajās pašās vietās sēdekļu ādai ir redzami sīki saliekumi.

jebkurā gadījumā, pēc tām bildēm, manuprāt nevar spriezt par nobraukumu, mašīna ir jāredz.

starp citu, vai ir vispār iespējams pārbaudīt oriģinālo nobraukumu?
Pēdējo reizi laboja ez6080 - 18. Jūnijs 2012, 18:58, kopā labots 1 reizi.

SL500 AMG

18. Jūnijs 2012, 19:17

Nobraukumu ir iespējams uzzināt, ja auto ir kopts kā. Jebkuru iebraukšanu jebkurā dīleru centrā reģistrē un par to var uzzināt jebkur pasaulē — nobraukums un veiktie darbi.

Es nemanīju, ka mēs aprunājam Tavu auto, mēs te runājam par ss sludinājumiem. Bet es neticu nekādiem vāciešiem arī tāpēc, ka viņiem mazākas problēmas ar nodevām un TA, ja nobraukums samazināts. Nezinātu es tur vienu krāpnieku, kas savam SLam pa gadiem droši vien tuvu pie pusmiljona nebūtu "noslēpis", es neko neteiktu. Viņam daudz naudas, bet arī daudz jābraukā, nopirka jaunu un uzreiz jau sāka taisīt papīrus "kā vajag", nevis kā ir.

SL500 AMG

18. Jūnijs 2012, 19:48

18 June 2012 20:17:13 Mizx rakstīja:
Nobraukumu ir iespējams uzzināt, ja auto ir kopts kā. Jebkuru iebraukšanu jebkurā dīleru centrā reģistrē un par to var uzzināt jebkur pasaulē — nobraukums un veiktie darbi.

Es nemanīju, ka mēs aprunājam Tavu auto, mēs te runājam par ss sludinājumiem. Bet es neticu nekādiem vāciešiem arī tāpēc, ka viņiem mazākas problēmas ar nodevām un TA, ja nobraukums samazināts. Nezinātu es tur vienu krāpnieku, kas savam SLam pa gadiem droši vien tuvu pie pusmiljona nebūtu "noslēpis", es neko neteiktu. Viņam daudz naudas, bet arī daudz jābraukā, nopirka jaunu un uzreiz jau sāka taisīt papīrus "kā vajag", nevis kā ir.

var jau būt viss, par to pat nestrīdos. vienk. domāju, ka jebkurā gadījumā cenas tiem japāņu mb ir daudz maz adekvātas to izskatam. mobile.de r129 maksā no 6k līdz 30k. šie japāņi maksā 7k. un vismaz bildēs izskatās tās cenas vērtas. pat ja viņam ir 400 000 nobraukumi, domāju, ka cenas adekvātas.

par savu nezinu, un, nestrīdēšos par originālu nobraukumu, bet teikšu, ka nopirku viņu izdevīgi , cena/stāvoklis. neesmu pārliecināts vispār, ka gribu zināt savējam nobraukumu. gribās ticēt pasakai. mašīna tik ļoti patīk, ka negribu lauzt patīkamu priekšstatu
Pēdējo reizi laboja ez6080 - 18. Jūnijs 2012, 19:57, kopā labots 1 reizi.

SL500 AMG

18. Jūnijs 2012, 22:58

No Japānas kaut ko šurp vest var būt izdevīgi tikai brīžos, kad ir izdevīgs valūtu kurss, kā man teica tas, kas manu atveda — pēdējā laikā izdevīguma nav nekāda. Nākamais — šiem tur viss normāli tiek pārdots izsolēs. Tāpēc sākuma un beigu cenas atšķiras. Un piereģistrēšana, kā nesen norādīja, tādam padsmit gadus vecam ar lielu motoru Latvijā izmaksā ~1500. PIeņemot, ka tikpat grib nopelnīt, tikpat fiziska atvešana... Tad jau tās automašīnas laikam atdāvinātas sarkanajam krustam, nevis pārdotas... Skaitot ķēdīti atpakaļ un paskatoties par kādām cenām kaut vai izsolēs tās tiek ievietotas, tur nevar sanākt tik skaisti, kā ss sludinājumos. Vai arī tās mašīnas tiešām tumsā spīd.
Publicēt atbildi