Publicēt atbildi

Re: Amortizātori R129

26. Aprīlis 2016, 10:35

Par OEM kodiem varēju kļūdīties....
Man nosauca cenu par priekšējiem un pakaļējiem amīšiem....
AMG man nevarēja būt pēc rūpnīcas komplektācijas....

Bet šā vai tā cena man liekas ir laba, ko jūs teiksiet?????

26. Aprīlis 2016, 10:38

Ņemot vērā citas cenas, ko sauci, tad oriģināldetaļu cenas ir ļoti labas! :super:
Apziņa, ka esi uzlicis OEM amortizatorus jau dos 30% pie stabilitātes un komforta. :love: :alus:

26. Aprīlis 2016, 11:09

:super:

26. Aprīlis 2016, 23:31

RN rakstīja:Par OEM kodiem varēju kļūdīties....

1) Ja Tev katalogs izmeta (pat kreisais katalogs) AMG kodus, tad no rūpnīcas ir bijuši AMG. Jo pie AMG detaļu kodiem tiek tikai tad, ja pēc VIN uz auto ir AMG detaļas. Ja nav, tad AMG kodus man vēl nekad nav uzrādījuši.
2) Biedriem gadās arī labākas cenas.

27. Aprīlis 2016, 08:55

Mizx rakstīja:
RN rakstīja:Par OEM kodiem varēju kļūdīties....

1) Ja Tev katalogs izmeta (pat kreisais katalogs) AMG kodus, tad no rūpnīcas ir bijuši AMG. Jo pie AMG detaļu kodiem tiek tikai tad, ja pēc VIN uz auto ir AMG detaļas. Ja nav, tad AMG kodus man vēl nekad nav uzrādījuši.
2) Biedriem gadās arī labākas cenas.

Es skatijos EPC tur nebija nekādu AMG amīšu, bija 2 kodi un viss.
Kreisie katalogi var visādu brīnumus piedāvāt.

27. Aprīlis 2016, 09:45

Diemžēl par AMG detaļām vismaz pagājušā gadsimta auto EPC nav pārāk precīzs. Daudz neatbilstību pieredzēts ar C36 AMG. Šoreiz tas ir pat uzrādījis neeksistējošu detaļas numuru. Atsperes / amortizatori — būs tas pats stāsts kas Kantainajam vai NormundamK, kas nenojauta par AMG aprīkojumu un ko neuzrādīja, kamēr neķērās klāt pie maiņas.

27. Aprīlis 2016, 10:03

Abkas ad tieši Normundam un Kantainajam bija par lietu?

28. Aprīlis 2016, 09:56

Paupe rakstīja:Abkas ad tieši Normundam un Kantainajam bija par lietu?

Atradās nereģistrēts AMG aprīkojums, kas tur bijis no rūpnīcas

28. Aprīlis 2016, 11:19

Mizx rakstīja:
Paupe rakstīja:Abkas ad tieši Normundam un Kantainajam bija par lietu?

Atradās nereģistrēts AMG aprīkojums, kas tur bijis no rūpnīcas

Kā tas ir iespējams?

28. Aprīlis 2016, 18:15

Iespējams elementāri — 90-tos AMG tikai tika pievienots Mercedes-Benz. Pirmie AMG modeļi tika nokomplektēti standarta rūpnīcā un pēc tam vesti pārbūvēt uz AMG. Tā man C36 AMG ir C43 pēcfeislifta virsbūve, jo viens no pašiem pēdējiem C36, bet tā viss pilntiesīgs C36. Kārba citāda kā pēc EPC būtu jābūt, bet tāda uzstādīta jau no AMG puses. Atsevišķu elementu uzstādīšana arī jau ir "pēcapstrāde". Šobrīd tāda tiek piedāvāta, piemēram, pārkrāsojot specifiskā krāsā, pārējais gan notiek uz līnijas. Ja W124. tad par to AMG detaļām visbiežāk VIN kodos nav gandrīz nekā. Jaunajiem varētu visi dati sakrist, bet 90-tos tomēr bija atsevišķu detaļu uzstādīšana jau salonā pirms nodošanas klientam. Un tajā tad EPC un citas datubāzes sāk apmulst. Ne velti vecais stāsts, ka Mercedes-Benz detaļas ir vienā katalogā, ja AMG, tad jāver vaļā cits katalogs. Derēt jau fiziski der abi varianti. Atsperēs un amortizatoros MB ir tik daudz variantu, ka ja vēl piejauc AMG, tad fiziski neatrodot veco detaļu identifikāciju un nesalīdzinot ar jauno var ļoti viegli netrāpīt ar īsto.
Publicēt atbildi