Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 17 ieraksti ]  Aiziet uz lapu 1, 2  Nākošais
Autors Ziņojums
 Tēma: Varbūt kadam ir?
AtbildeAtbilde saņemta: 25. Marts 2006, 16:52 
Lietotāja avatārs
Intresē MB 190 atslēgas (visas- duvīm,aizdedzei un bagažniekam). Vai varbūt kads zin kur mēklet. :! un jautājums vai kads zin kā aizdedzes atslegai var serdeni dabūt ara bez atslēgas.

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 25. Marts 2006, 17:57 
Lietotāja avatārs
nepagriežot atslēgu aizdedzes atslēgu ārā nedabūsi,jauna 25Ls
A pārējās nevajag,liec centrālo būs lētāk :P

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 25. Marts 2006, 18:18 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 15. Jūnijs 2004, 00:21
Atbildes: 418
Atrašanās vietas: Rīga,Latvija
Mašīna: W202 AMG ,BMW 320d
Var dabūt laukā serdeni! Tur bija viens punkts,kurā vajadzēja ieurbt, un pēc tam iespiest uz iekšu to apaļo ficuku... (baigi saprotami uzrakstīju, vai ne? :D )
Man ir viss atslēgu komplekts na prodažu, ieskaitot aizdedzes atslēgu.
Jā, un centrlālās atslēgas komplekts arī ir. (trubas, vadi, sūknis, bīdītāji) utt...

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 25. Marts 2006, 19:17 
Lietotāja avatārs
ja stuure nav sasleegta, tad serdeni var iznjemt ... tur jaabuut diviem caurumiem, kuros var meegjinaat iebaazt -eee- varbuut naglu, vai k-ko tamliidziigu un vilkt serdeni laukaa! bet, ja stuure sasleegta tad buus lielaaks chakars un vajadzees fleksi :D

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 25. Marts 2006, 22:00 
Komentu ģenerators
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 11. Jūlijs 2005, 22:26
Atbildes: 1495
Atrašanās vietas: Salaspils - Rīga, LV
Mašīna: Volvo V70
karoč, Putekli! Man šoziem savam w123 bij tāda ķibele, ka nevarēju pagriezt aizededzes atslēgu, jo zīmējums ar gadiem nodilst. Dabuju nopirkt jaunu serdeni. Vari meklēt MB busā, nu noteikti nebūs 25 Ls, bet ja pirksi no tiem atslēgu meistariem, tad var sanākt ne tikai 25 Ls!! Veco serdeni var dabūt ārā TIKAI tad, kad atslēda pagriezta 1. pozīciju. Kad pagriez atslēgu, tur ir tāds mazs caurumiņš, kur jāieliek tievs stienītis, kas piespiedīs serdeņa mēlīti, un tad bruņu skrūvē tik nost, un velc ārā serdeni! Ja atslēgu nevar pagriezt, tad jāņem ārā viss cilindrs no paneļa! (Tāpēc iesaku darīt visu, lai, laut vai ar laužšanu, bet to atslēgu pagrieztu, lai gan, man nesanāca salauzt zīmējuma robiņus, salūza atslēga!) Aizdedzes atslēgas cilindru no paneļa nevar izņemt, ja ir saslēgta stūre! Tāpēc ir jāatbloķē stūre. Tur ir zināmā vietā no apakšas ir jāieurbj cilindra korpusā, tad jāpiespiež pa šo caurumu tā mēlīte, kas fiksē stūri, un kad stūre ir atbloķēta, tad vajag ņemt visu slēdzenes cilindru ārā (nezinu, kā w201, bet w123 tas ir ļoti sarežģīti izdarāms, jo traucē panelis, kurš ir bez maz vai jānoņem. Es mocīju to cilindru ārā pie -20°C 8D , panelis bija sasalis ciets, vispār nevarēja izmānīt viņu ārā!) Kad būsi izņēmis cilindru, tur zem tās bruņas ir tāda mēlīte serdenim(kad nopirksi jauno, sapratīsi), kuru vajag piespiest. tātad vajag zināt, kurā vietā zem bruņas tā mēlīte atrodas, un tur ar fleksi :evil: tu panāksi to, lai varētu piespiest šo, un noskrūvēt bruņu!
Veiksmi darbā! Es pats to nemūžam otreiz pie -20°C nedarīšu, labāk samaksāt meistaram 25-30 Ls! Es uzticos profesionāļiem, un vismaz man galva par to nesāp, un galvenais kājas siltas! :D

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 25. Marts 2006, 22:46 
Lietotāja avatārs
Ja vajag visu, jebkurš šrots būs laimīgs tev pārdot. Varu painteresēties, druškam stāv pusjaukts W201. Gan Dobelē...

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 26. Marts 2006, 08:22 
Komentu ģenerators
Lietotāja avatārs

Es aizdedzes slēdzenes serdeni ar 2 jaunām atslēgām pa 12 dabuju! :whistle:

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 26. Marts 2006, 09:24 
Lietotāja avatārs
Nu joks ir tāts ka pazaudēju atslegas un tapec neko nevaru pagriest. Par laimi stūre vel nav saslēgusies. :scratchchin: Izpētiju to sistēmu- man ofic jaņem panelis nost jo no apakšas ir duga.

Kā no visa tā mehānisma kontaktus var dabūt nos? Teica ka itkā arī tikai atslēgu pagriežot vai salauzot!

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 26. Marts 2006, 15:13 
Komentu ģenerators
Lietotāja avatārs

:D :D :D tu labāk atzīsties, kuru w201 tu tagad nemāki nozagt!!!!

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 26. Marts 2006, 20:41 
Foruma leģenda
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 21. Septembris 2004, 19:00
Atbildes: 1525
Atrašanās vietas: Latvija, Rīga, purvciems
Mašīna: Škoda Fabia / Opel Astra / Mercedes-Bendz C
Vajag to plasmasas galu kas naak no gaisa filtra lidz pashai redelei(mashinas purnam) nu pa to kuru suuc gais iekshaa :)

Uz augšu
 Profils  

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 17 ieraksti ]  Aiziet uz lapu 1, 2  Nākošais

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 1 viesis

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012