Foruma saturs » Arhīvs » Arhīvs » MB Tirgus » Rezerves daļas
| Autors |
Ziņojums |
|
Viesis
|
Tēma: Arī man katastrofa. SOS!!!!!!! Atbilde saņemta: 17. Novembris 2005, 18:32 |
|
|
|
|
C 180 (automātam) pārplīsa sadales vārpsta (ienākošā). Nu laikam ir par ko pabrīnīties, bet gadās jau visādi. Tālāk mehāniķi nav izjaukuši, bet teica, ka vārpsta jāmeklē. Domenikss piedāvā par 340,- Ls. Kāda alternatīva? Un ja nu galva arī pie vainas? Kur labāk to pārbaudīt? Man tādi kreisie mehāniķi. Laiks iet- auto vajag. Ko ieteiksiet- pirkt vārpstu ar visu galvu (varbūt ar vērts ar visu motoru?), kur meklēt šīs detaļas/ Pēc avīžnieku reklāmām nekā nav. Piedāvā vārpstu 2.2 motoram, bet man jau 1.8 (benzīns).
|
|
 |
|
|
Pastnieks
|
Tēma: Arī man katastrofa. SOS!!!!!!! Atbilde saņemta: 17. Novembris 2005, 18:40 |
|
Pievienojies: 15. Jūnijs 2004, 00:21 Atbildes: 418 Atrašanās vietas: Rīga,Latvija
Mašīna: W202 AMG ,BMW 320d
|
|
Neko īpašu nevaru ieteikt, bet gribēju uzdot vienu, Nē! Divus stulbus jautājumus - Kaaas ir "ienākošā" sadales vārpsta????? Cipa ieplūdes? Otrkārt - KĀDĀ VEIDĀ TU VIŅU SALAUZI???????
UN treškārt - Aizbrauc pēc svētkiem uz Valmieras/ Matīsa stūri, tur ir auto bode Salta-M Pie viņiem ir jābūt un ne pa 340ls
|
|
 |
|
|
Viesis
|
Tēma: Arī man katastrofa. SOS!!!!!!! Atbilde saņemta: 17. Novembris 2005, 18:49 |
|
|
|
|
Nepārdzīvo, arī 750 BMW ir redzēta salūzusi sadalene, pamēģini MBbusā(Graudu iela ) vai ERVO plusā (zem VEF tilta ,Čiekurkalna pusē),labi jau gan būtu zināt arī par to galvu ,varbūt ir vērts tiešām meklēt visu dzinēju izvandot pacietīgi visu rumbulu ,kaučkur nesen šeit pat gāja runa par kādu tur Mārupes šrotu ,kuri ved dzinējus ,pameklē forumos drusku atpakaļ.
|
|
 |
|
|
Viesis
|
Tēma: Arī man katastrofa. SOS!!!!!!! Atbilde saņemta: 17. Novembris 2005, 18:52 |
|
|
|
|
Ienākošai vajadzētu būt ieplūdei ,tā Salta nav arī kautkur Sarkandaugavā?
|
|
 |
|
|
Viesis
|
Tēma: Arī man katastrofa. SOS!!!!!!! Atbilde saņemta: 17. Novembris 2005, 18:58 |
|
|
|
|
Jā, Pastniek, tā ir ieplūde. Nu es jau neko nelauzu, auto vienā rītā kā lidaparāts nosēžās- ar tādu skaņu apstājās, un iestājās miers un klusums, tikai uguņi vien panelī palika spīdam. ``Kreisie mehāniķi`` aizvilka, sadales vāku norāva, un vietā, kur eļļošanās caurums- pārplīsis.
|
|
 |
|
|
Viesis
|
Tēma: Arī man katastrofa. SOS!!!!!!! Atbilde saņemta: 17. Novembris 2005, 19:18 |
|
|
|
|
Nez pa to eļļošanas caurumu eļļa nāca? Varbūt bija aizd.... :cry: aizsērējis un kārtīgi neeļļojās ,vispār jau reti sastopama parādība...
|
|
 |
|
|
Viesis
|
Tēma: Arī man katastrofa. SOS!!!!!!! Atbilde saņemta: 17. Novembris 2005, 19:42 |
|
|
|
|
Nāca gan, viss izskatījās kā tikko no rūpnīcas. Izlasīju vēl par šrotu Brasā uz Gaujas ielas- nez tur vēl darbojās? Man jau liekās, ka nezinātājam (konkrēti man)var iesmērēt visu ko, tā jau šodien zvanot vīriem, kas jauc Meršus piedāvāja , lai brauc tik pakaļ visam motoram (cena 300 Ls, bez ``pričendāļiem``), bet tas ir 2.2, bet manējais motors-1.8. Vai tas jau nav sākums? Gribu zināt variantus.
|
|
 |
|
|
Viesis
|
Tēma: Arī man katastrofa. SOS!!!!!!! Atbilde saņemta: 17. Novembris 2005, 19:51 |
|
|
|
|
Patiesībā tas autiņš tika nesen nopirkts, problēma kā jau vairums forumā rakstītājiem, bija ar strāvas noplūdi. Domenikā neko neatrada- teica akumulatoru jāmaina, noplūdes nav.Diagnostiku veica 5 stundas, nu vai nav par daudz? Pēc šiem skaņa autiņam jau bija aizdomīga, nu un tad maz pamazām.... No rītiem troksnis tak-tak-tak, tad kārtīgāk uzgāzē, iesilst- skaņa pazūd. Vispār ārpusē sajūta- ka dīzeli esmu nopirkusi. Nu ir rezultāts. Citi smej- nopērc kaut uz mēnesi opelīti, jo bez auto- kā bez rokām.
|
|
 |
|
|
Viesis
|
Tēma: Arī man katastrofa. SOS!!!!!!! Atbilde saņemta: 17. Novembris 2005, 20:11 |
|
|
|
|
Nu elektrībai ar šo droši ka nekāda sakara ,no rītiem klab , ka tik nebij kādi hidrobīdītāji, ,bet lai sadalene salūztu ,nu nezinu...
|
|
 |
|
|
Pastnieks
|
Tēma: Arī man katastrofa. SOS!!!!!!! Atbilde saņemta: 18. Novembris 2005, 18:45 |
|
Pievienojies: 15. Jūnijs 2004, 00:21 Atbildes: 418 Atrašanās vietas: Rīga,Latvija
Mašīna: W202 AMG ,BMW 320d
|
|
Visticamāk,ka Kautkas ir darīts ar dzinēu, un nepareizi pievilktas sadalenes.
Nu domenikss nav tā labākā vieta,kur remontēt auto...
|
|
 |
|
Foruma saturs » Arhīvs » Arhīvs » MB Tirgus » Rezerves daļas
Kas ir Pieslēdzies
Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 1 viesis
REKLĀMAS