[user]194540|Juxila|[/user]:D
nu-stāsc tāds--atnāk mans pazīstamais mašīnzaglīts...izgrozās tur visādi apkārt,karoč-caur slēdzeni tukšs numurs-vispār nulle emociju..izdomā ka taisīs stiklu vaļā...taisa ar-iet viss baigi smuki(es gan stāvu blakus pūšu un elšu un vispār nespēju skatīties),kad pēkšņi tikai tāds klikt-un stikls lupatās....viņam skrūvgrieži kaut kā saskārās un stikls pa pieskari aizgāja...
nu tā vēl pusbēda-iesēžos,nu protams ka aķim kaput-atbrauc čalis ar krokodīliem-mēģinam pielaist-0 reakcijas...sākam skatīties...a tur kaut kāds vadiņš kas it kā atbild par aizdedzi nomaucies no turienes kur viņam jābūt..uzliekam atpakaļ-mēginam darbināt..vienalga nekāds dzīvības pazīmes...nu iekāpj džeki gudros patēlot..gāzē uz abām mašīnām-es tik skatos-krokodīli jau aizsvilušies...
nu nonācām pie secinājuma ka varētu būt ka aķis bij vainīgs daļēji..jo ieliku pirms nedēļas pilnīgi jaunu uz 75 amp...ienesām mājās lādēties-a tur vispār nekāda kustība neotiek...
nu tā lūk tanī vakarā nosvilināju svaigi pirktus krokodīlus,paliku bez stikla un arī bez aķa...bet viņam tipa kaut kāda garantija skaitās-neko-vedīšu atpakaļ....