Atdod, dāvina, lietotas rezerves daļas no paša garāžas...
Tēma slēgta

MB šrots

10. Janvāris 2007, 22:21

[user]194540|Juxila|[/user]:D :D :D

nu-stāsc tāds--atnāk mans pazīstamais mašīnzaglīts......

?????

MB šrots

10. Janvāris 2007, 22:23

a če???paziņām jabūt gan augšā,gan apakšējos slāņos....bet viņš jau ir atmetis...tas tā-izlīdzējās :P :D

MB šrots

10. Janvāris 2007, 22:23

Nu ,bzdec vispār ,apskaust laikam nav par ko... :scratchchin: Lai veicas turpmāk...

MB šrots

11. Janvāris 2007, 06:30

nu nezinu pat...visi cenšas pierunāt pārdot to mašīnīti...bet vai kāds viņu vispār ņemtu....un ja godīgi-makten jau man pašai viņa patīk.... :blush: un ja vaina būs bijusi aķī vai kādā citā sīkumā-nepārdosu..taķu ja kaut kas nopietnāks-nu nezinu-tad būs objektīvi jānosēžās un jāparēķina-kas un kā...bet nu negribu,negribu viņu kādam atdot...muns! :ninja: :x :D

MB šrots

11. Janvāris 2007, 07:54

nu-stāsc tāds--atnāk mans pazīstamais mašīnzaglīts...izgrozās tur visādi apkārt,karoč-caur slēdzeni tukšs numurs-vispār nulle emociju..izdomā ka taisīs stiklu vaļā...taisa ar-iet viss baigi smuki(es gan stāvu blakus pūšu un elšu un vispār nespēju skatīties),kad pēkšņi tikai tāds klikt-un stikls lupatās....viņam skrūvgrieži kaut kā saskārās un stikls pa pieskari aizgāja...
nu tā vēl pusbēda-iesēžos,nu protams ka aķim kaput-atbrauc čalis ar krokodīliem-mēģinam pielaist-0 reakcijas...sākam skatīties...a tur kaut kāds vadiņš kas it kā atbild par aizdedzi nomaucies no turienes kur viņam jābūt..uzliekam atpakaļ-mēginam darbināt..vienalga nekāds dzīvības pazīmes...nu iekāpj džeki gudros patēlot..gāzē uz abām mašīnām-es tik skatos-krokodīli jau aizsvilušies...
nu nonācām pie secinājuma ka varētu būt ka aķis bij vainīgs daļēji..jo ieliku pirms nedēļas pilnīgi jaunu uz 75 amp...ienesām mājās lādēties-a tur vispār nekāda kustība neotiek...
nu tā lūk tanī vakarā nosvilināju svaigi pirktus krokodīlus,paliku bez stikla un arī bez aķa...bet viņam tipa kaut kāda garantija skaitās-neko-vedīšu atpakaļ....

Tas tā starp citu....
aizsvilušies krokodili -kad pērk jāskatās nevis cik vads resns no ārpuses (izolācija), bet gan cik resns pie krokodila ( kapara vads). Ir redzēti, pie kam zolīdos veikalos, kur pats vada biezums (šķērsgriezums) liekas ir paredzēts vairāk kā ``svečvads``
:)
Nosēdies aķis- es ar neilgi kā uzliku ``X`` laiku veikalā gulējušu AKB kundzes Audim, līdzīgi,-no rīta mēms. Uzlādēju, un tagad nu jau daudzas reizes, ar vairāku nedēļu intervālu ekspluatācijā, Audis lec, un viss kārtībā :)
Ja tie būtu mani pelmeņi,es domātu tā -ja dēļ katra šāda sīkuma mēs autiņus tirgosim, tad pa CSDD dzīvosimies

Šis teksts satur tikai rekomendējošu informāciju, un tā rakstītājs neuzņemas nekādas materiālas saistības, ja kas... :D

MB šrots

11. Janvāris 2007, 08:35

nu-stāsc tāds--atnāk mans pazīstamais mašīnzaglīts...izgrozās tur visādi apkārt,karoč-caur slēdzeni tukšs numurs-vispār nulle emociju..izdomā ka taisīs stiklu vaļā...taisa ar-iet viss baigi smuki(es gan stāvu blakus pūšu un elšu un vispār nespēju skatīties),kad pēkšņi tikai tāds klikt-un stikls lupatās....viņam skrūvgrieži kaut kā saskārās un stikls pa pieskari aizgāja...
nu tā vēl pusbēda-iesēžos,nu protams ka aķim kaput-atbrauc čalis ar krokodīliem-mēģinam pielaist-0 reakcijas...sākam skatīties...a tur kaut kāds vadiņš kas it kā atbild par aizdedzi nomaucies no turienes kur viņam jābūt..uzliekam atpakaļ-mēginam darbināt..vienalga nekāds dzīvības pazīmes...nu iekāpj džeki gudros patēlot..gāzē uz abām mašīnām-es tik skatos-krokodīli jau aizsvilušies...
nu nonācām pie secinājuma ka varētu būt ka aķis bij vainīgs daļēji..jo ieliku pirms nedēļas pilnīgi jaunu uz 75 amp...ienesām mājās lādēties-a tur vispār nekāda kustība neotiek...
nu tā lūk tanī vakarā nosvilināju svaigi pirktus krokodīlus,paliku bez stikla un arī bez aķa...bet viņam tipa kaut kāda garantija skaitās-neko-vedīšu atpakaļ....

par šito varētu anņukus stāstīt :D

MB šrots

11. Janvāris 2007, 09:52

nu jā-ir labi ja lādējās...bet šitais vispār mēms kā kaps :? :x
viss stulbākais tas,ka pirku no pārbaudītiem cilvēkiem-nekad nekādas problēmas naf bijušas...tagad aš nezinu ta kā neērti vest atpakaļ...bet nu 40 ls tomēr ir nauda-tāpēc neērtums būs šinī gadījumā nevietā :evil: jo ,nu bļāviens,nu neesmu jau tik blonda-no vadiem nelac,nelādējas...nu tur kaut kas naf kārtībā..lai pats pamēģina lādēt,pielais-redzēs ka nekā-un tad lai dod jaunu :angel: :girl:

njā,par to csdd piekrītu....un galvenais-ja pašai negribas pārdot,tad besī tie kas ņemās par to-ka mašīna veca,nafig vajag u.t.t....nu patīk man i vsjo :D

MB šrots

11. Janvāris 2007, 11:52

[user]194540|Juxila|[/user]nu jā-ir labi ja lādējās...bet šitais vispār mēms kā kaps :? :x
viss stulbākais tas,ka pirku no pārbaudītiem cilvēkiem-nekad nekādas problēmas naf bijušas...tagad aš nezinu ta kā neērti vest atpakaļ...bet nu 40 ls tomēr ir nauda-tāpēc neērtums būs šinī gadījumā nevietā :evil: jo ,nu bļāviens,nu neesmu jau tik blonda-no vadiem nelac,nelādējas...nu tur kaut kas naf kārtībā..lai pats pamēģina lādēt,pielais-redzēs ka nekā-un tad lai dod jaunu :angel: :girl:

njā,par to csdd piekrītu....un galvenais-ja pašai negribas pārdot,tad besī tie kas ņemās par to-ka mašīna veca,nafig vajag u.t.t....nu patīk man i vsjo :D

Uzlādē aķi, un domāju, ka viss. Nu ir takš pazīstami zēni...? Ja ne, atved pie manis uz darbu, uzlādēšu :)

MB šrots

11. Janvāris 2007, 11:54

nu takš nelādējas tur jau tā lieta... :( man pašai ir lādētājs...

MB šrots

11. Janvāris 2007, 12:00

[user]194540|Juxila|[/user]nu takš nelādējas tur jau tā lieta... :( man pašai ir lādētājs...

Hm, nu tad bez variantiem, pa garantiju ;)
Tēma slēgta