Atdod, dāvina, lietotas rezerves daļas no paša garāžas...
26. Februāris 2011, 12:33
Vai tad tas ir slikti, ka Mizx`am ir augsti kvalitātes kritēriji?
26. Februāris 2011, 12:36
26 February 2011 12:33:51 Jazznfunk rakstīja:
Vai tad tas ir slikti, ka Mizx`am ir augsti kvalitātes kritēriji?
noup nav.
tas bija domats, uz to, ka peec pardesmit tukstosiem km, diegi izirs
26. Februāris 2011, 13:44
AS, nezinātājiem atgādināšu, ka dabīgā āda auto saloniem ir 2-3x dārgāka kā dabīgā āda mēbelēm apstrādes dēļ. Un apstrāde cita, jo temperatūru diapazons cits, temperatūras automašīnā strauji arī mainās. Arī pārējie materiāli ir citi. Lētie auto saloni tiek šūti izmantojot mēbeļu materiālus. Vēl vairāk, šuvēm pat būtu jābūt ar pilnīgi citu dūrienu. Un showcar un līdzīgie tiek šūti ar vienalga ko, jo tur tikai izskats vajadzīgs, ne izturība. Lai nebūtu "viena tante teica" kritika manā virzienā, atsūti PM ar tiem "lētajiem" šuvējiem, aizbraukšu, notēlošu klientu un salikšu te fotoatskaiti par to, cik sūdīgi / labi viņi strādā. Ļoti iespējams, ka es tos jau labi zinu un esmu bijis. Galu galā ar vecu auto savešanu labā izskatā man lielāka vai mazāka saistība jau padsmit gadus.
26. Februāris 2011, 20:36
Mizik nekadu problemu, varu iedot adresi un tel, tas gan nav LV, bet gan LT, tacu tikai 160km no Rigas.
Otrs par to foto atspogulosanu, jebkura gadijuma tu jau vari salikt te bildes un tapat uzrakstit, ka tas ir suuds, bet nu tas jau tava zinnaa. Veiksmi.
Busu majas, atradisu to adresi
28. Februāris 2011, 20:31
26 February 2011 12:09:22 AS rakstīja:
25 February 2011 19:35:48 Mizx rakstīja:
25 February 2011 19:21:39 Lisais rakstīja:
taka vasarā šuvu salonus pa 150ls ta retajam vaidzēja tagad vispār nevienam vairs nevaig a jūs te sakat ka nevar dabūt

Normāla āda nemaksā 150 Ls, tādus "salonus" te tiešām pakaļ met. Un šuves kā pa viļņiem, pēc pārdesmit tūkstošu km nobraukuma arī vaļā atnākušas... Paldies, nevajag tādus!
Jaa,jaa....kapec gan lai nemaksatu 150Ls salons?
Ir konkreta vieta, kur visus benkus un durvju apsuvumus ar dabigo aadu apshus par 500 EUR, kvalitate vnk graujosa, biju ssoka, kaa cilveeki strada, nestaveja tikai W124 vai Golf 3, bet ari jauns Land Crusier, Audi A4 utt. Un cenas bija pilnigs dempings, tikai viena lieta, tie, kas saka, ka ir daudz meklejusi, tad varu saprast, ka neesi meklejis nekur!
.gif)
bet Tev jau Mizik tapat tas neapmierinas.....
Varbūt kāds var ieteikt kādu labu vietu, kur pāršuj salonus, pa saprātīgām cenām
13. Marts 2011, 22:56
17 February 2011 10:12:20 Roma rakstīja:
Ir man krēmkrāsas koža. 250Ls.
Sporline versija? Tas kas stāv 500e virsū?
04. Maijs 2011, 15:04
pusgadu atpakal pardevu pa 380ls sedana salonu, stavoklis bij vnk ideals, bet vienauga ar mazo defektinju. cilveks mekleja, cilveks dabuja. istam lietam isti jamaksa, un tas ir normali manuprat.