Atdod, dāvina, lietotas rezerves daļas no paša garāžas...
Tēma slēgta

MB šrots

11. Marts 2008, 22:29

[user]308002|Gils|[/user]sveiki,Es esmu Bergu Mercedesa servisa ipashnieks,ja kadam ir pretenzijas,pret manu stradnieku darbibu vai atieksmi pret klijentiem zvaniet ludzu,29210913

kapēc tāds jautājums?
bija vispār viens stulbs starpgadījums, pēc kura es pie jums vairs nebraucu. Bet tas jau bija sen, un domāju ka nav jēgas apspriest.

MB šrots

11. Marts 2008, 22:33

Ļoti labs NB šrots ir uz Brīvības ielas!
Kad brauc iekšā juglā, braucot uz centra pusi! Ir viadukts, tad ir kalniņā regulējama gājēju pāreja! aiz tās 2ais ceļš pa labi! un tur par kreisajā pusē būs!!

MB šrots

11. Marts 2008, 22:41

[user]418151|EdgarsTuls|[/user]Ļoti labs NB šrots ir uz Brīvības ielas!
Kad brauc iekšā juglā, braucot uz centra pusi! Ir viadukts, tad ir kalniņā regulējama gājēju pāreja! aiz tās 2ais ceļš pa labi! un tur par kreisajā pusē būs!!

Var jau but ka labs... bet dargs ari!!! :D Tas mans viedoklis kad reiz mekleju vakumnieku centralajai atslegai w201... piedavaja pa 60Ls!!! Ganibu dambi dabuju pa 30Ls...

MB šrots

11. Marts 2008, 23:13

tam gan piekrītu! man pa apbružātu aizmugurējo emblēmu un vienu mazu šļauciņu noplēsa 10Ls!
avantgarde resti pa 35Ls piedāvāja! zinu, kur jaunu lētāk avr dabūt! pa 28Ls! kur ir tas, kas ganību dambī?

MB šrots

11. Marts 2008, 23:18

Rankas iela 3! 29513306 - Raimonds. Ta teikt savejais, ja nav lietotas detalas, dabus jaunu pa patikamu cenu! Cenas stiepjamas runajot uzvietas nevis pa telefonu. ;) (Piemers no dzives! W201 vajadzeja priekshejo atsperi. letakais ko shrotos atradu 15Ls gab, bet lietota un kas zin vai nav jau mikroplaisas! Raimonds pardeva man jaunas Zviedru firmas razojuma pa 17ls gab... ok nav orginalas, bet toties jaunas...)

MB šrots

11. Marts 2008, 23:26

Nevienam nav noslepums ka shrotos biezi vien par lietotam detaljam
prasa vairak ka par jaunam veikala ;)

MB šrots

26. Aprīlis 2010, 16:47

Nepieciešams šrots, kur pieejamas W116 detaļas. Galvenokārt salons.
Der adreses gan Lietuvā, gan Vācijā.
Padalās, ja kādam ir info.

MB šrots

26. Aprīlis 2010, 16:59

26 April 2010 17:47:16 RG rakstīja:
Nepieciešams šrots, kur pieejamas W116 detaļas. Galvenokārt salons.
Der adreses gan Lietuvā, gan Vācijā.
Padalās, ja kādam ir info.
Man varētu atrasties kontakti Vācijā, bet... tur visa tirdzniecība notiek kā pie mums — atbrauc un nopērc... eBay detaļas ieliek ļoti, ļoti mazs procents tirgotāju. Zemākas cenas ir tiem, kas internetā nav atrodami — tāpat kā pie mums...

MB šrots

26. Aprīlis 2010, 17:00

Otrs — daļa sīko štruntu taču arī jauni nemaksā daudz, visādas plastmasiņas tā būs vienkāršāk salasīt!

MB šrots

26. Aprīlis 2010, 20:42

Interesē elektriskie logi un konkrētas krāsas beņķis. Vajag lupatu.
Tavējie kontakti Zviedrijā pateica, ka tādu lupatiņu vairs neesot.
Izdomājām, ka jānorauj no lietota beņķa.
Tēma slēgta