Atdod, dāvina, lietotas rezerves daļas no paša garāžas...
Tēma slēgta

Izvēlos atsperes w124

08. Aprīlis 2010, 21:21

Aizvietotājiem ir jāpiemeklē atbalsta gumijas (augstums), pašas atsperes parasti viens vai divi varianti.

Izvēlos atsperes w124

09. Aprīlis 2010, 08:50

08 April 2010 19:22:28 ZauriK rakstīja:
Daaaa uzh, kupil ja vot po deshevle 2 novie zadnie pruzhini, tak teperj i ezhu s meshkom peska v bagazhnike, i vse bez tolku!:doh:

Atsperes par augstu vai cietas? varbūt varam ko samainīt? :)

Izvēlos atsperes w124

12. Aprīlis 2010, 09:38

08 April 2010 22:21:40 Ome rakstīja:
Aizvietotājiem ir jāpiemeklē atbalsta gumijas (augstums), pašas atsperes parasti viens vai divi varianti.

Kā ir ar atbalsa gumiju augstumu? Kādas ir gumiju atšķirības, varbūt Ome varētu ko piedāvāt? :)

Izvēlos atsperes w124

12. Aprīlis 2010, 10:22

Oriģinālo detaļu izvēle ir vairāku augstumu gumijas un viss, laikam 4 veidi. Bet pirms pērc, vajadzētu noskaidrot, kas ir jau priekšā. Jo ja nu gribi nosēdināt, nopērc plānāko, bet tur jau ir plānākā, tikai atspere nav pareizā... Tiesa, tās gumijas maksā pāris latus, nav nekas traks.

Izvēlos atsperes w124

12. Aprīlis 2010, 11:06

Es gribu nedaudz piepacelt aizmuguri. Man viņa tagad stāv vienā līmenī ar priekšu, varbūt nedaudz zemāk, kad pilna bāka. Gribu dabūt nedaudz augstāku. Cik biezas gumijas ir tagad nav ne jausmas, tāpēc arī gribētu, lai Ome apskaidro par gumiju biezumu atšķirībām un cenām. :)

Izvēlos atsperes w124

12. Aprīlis 2010, 11:35

Tev tak saku — kamēr nezināsi, kas Tev tur jau ir, tikmēr diskutēt par gumiju augstumu ir muļķīgi!!! ja mainītu atsperes un gumijas, tad tā ir viena lieta, tagad Tev tik un tā jābrauc uz servisu, lai ņem un skatās, cik ausgta gumija uzlikta. Cenas tām visām šķiet bija venādas — pāris lati! Bez servisa apmeklējuma nepateiksi, vai Tev atsperes savu nokalpojušas, vai gumija zema!!!!

Izvēlos atsperes w124

12. Aprīlis 2010, 11:37

tām starplikām max ir kautkādi 3cm laikam ...

Izvēlos atsperes w124

12. Aprīlis 2010, 11:39

12 April 2010 12:37:22 plashs rakstīja:
tām starplikām max ir kautkādi 3cm laikam ...

Iegūstama max 4 cm atšķirība. Kas arī ir tipiskais sēdināšanas daudzums, ja neveic lielāku pārbūvi.

Izvēlos atsperes w124

12. Aprīlis 2010, 11:55

Servisu viedoklis man neinteresē. man interesē, cik bieza ir standarta gumija zem atseres un kādi varianti vēl tiek piedāvāti. Tad arī domāšu, ko tālāk. Dzīt mašīnu uz servisu tiaki dēļ tā, lai apskatās cik bieza gumija ir zem atsperes, tad vēl kāds izdomās izjaukt ko nevajag, tad sūtīs uz savirzi, tādu man nevajag. To visu var izdarīt arī pats, tiaki pirms lien iekšā ir labi zināt, ko meklē. :)

Izvēlos atsperes w124

12. Aprīlis 2010, 12:40

12 April 2010 12:55:36 benzman rakstīja:
Servisu viedoklis man neinteresē. man interesē, cik bieza ir standarta gumija zem atseres un kādi varianti vēl tiek piedāvāti. Tad arī domāšu, ko tālāk. Dzīt mašīnu uz servisu tiaki dēļ tā, lai apskatās cik bieza gumija ir zem atsperes, tad vēl kāds izdomās izjaukt ko nevajag, tad sūtīs uz savirzi, tādu man nevajag. To visu var izdarīt arī pats, tiaki pirms lien iekšā ir labi zināt, ko meklē. :)

Kāds servis beidz sapņot ...
gumijas biezums variējas no 1 līdz 4 vai pieci ...katrā katalogā var redzēt kāds tām pumpām atbilst augstums milimetros ... lien zem auto un skaiti pumpas uz gumijas ārmalas!:koks:
Tēma slēgta