Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 21 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3  Nākošais
Autors Ziņojums
 Tēma: Hei, vajag kompanjonus pasutijumam
AtbildeAtbilde saņemta: 02. Aprīlis 2008, 10:31 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 10. Aprīlis 2005, 20:45
Atbildes: 881
Mašīna: pimp ride
a mozhno tak zakaztj motorchik i mehanizm dlja kupe - voditelskaja dverj

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 02. Aprīlis 2008, 10:38 
Lietotāja avatārs
Citēt:
[user]60748|Ruffneck|[/user]a mozhno tak zakaztj motorchik i mehanizm dlja kupe - voditelskaja dverj

es domaju, ka ja... venigais vai shajas divas bodes. Ideja tada! No viena piegadataja nokomplektet vienu paku. Attiecigi par piegadi jamaksa tikai par vienu iepakojuma vienibu!

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 02. Aprīlis 2008, 10:41 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 15. Janvāris 2005, 13:56
Atbildes: 573
Atrašanās vietas: Riga , Gauja (dks Saluts)
Mašīna: Mercedes E220, 170 ZS, W212

Man ir vajadīgs šīs 8D ----> http://cgi.ebay.de/Mercedes-Benz-E-Klas ... otohosting

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 02. Aprīlis 2008, 10:43 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:15
Atbildes: 22073
Atrašanās vietas: On the road
Mašīna: Šodien ar AMG
Es par šiem eBayšopiem esmu kļuvis mazliet skeptisks. Iesākumā cenas liekas super, bet pēc tam atklājas, ka vienkārši mūsu cenas ir murgs, bet šādas eBayšopu cenas tajā pašā Vācijā ir +/- norma. Pāris lētākas preces, bet pārējās tāpat kā citās vietās. Uz apjomu var mēģināt iegūt kādu labumu, bet arī tā ne visai – reiz kaulējos par 5-7 riepu komplektu iegādi. Pie mums tas ir kaut kas, bet viņi nebija pielaužami ne uz ko. Kad parādījās specifiskākas prasības, tad gan godīgi iedeva koordinātes bāzei, no kurienes visu paši pērk, tur cenas bija vēl labākas, tikai piegādi nenodrošināja. Noteikti ir vērts pirkt to, ko citur nevar dabūt vai arī ja tas ir vienkāršākais risinājums piegādei. Tā tikko dabūju grāmatu restaurācijas lentas.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 02. Aprīlis 2008, 10:44 
Lietotāja avatārs
Citēt:
[user]35988|Sajrex|[/user]Man ir vajadīgs šīs 8D ----> http://cgi.ebay.de/Mercedes-Benz-E-Klas ... otohosting

skatamies, ko sis pardevejs vel piedava... http://search.ebay.de/_W0QQfrtsZ0QQsassZkokosbluemchen

man neka intresanta te nav, varbut vari ar kadu citu sakopereties?

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 02. Aprīlis 2008, 10:45 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Citēt:
[user]75137|Bpa4|[/user]
Citēt:
[user]60748|Ruffneck|[/user]a mozhno tak zakaztj motorchik i mehanizm dlja kupe - voditelskaja dverj

es domaju, ka ja... venigais vai shajas divas bodes. Ideja tada! No viena piegadataja nokomplektet vienu paku. Attiecigi par piegadi jamaksa tikai par vienu iepakojuma vienibu!

Iepakojuma vienība UN svars vai tilpums. Šādi uzrāvos uz 3x dārgāku piegādi, kas vairs nebija izdevīgs darījums.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 02. Aprīlis 2008, 10:45 
Lietotāja avatārs
Citēt:
[user]379|Mizx|[/user]Es par šiem eBayšopiem esmu kļuvis mazliet skeptisks. Iesākumā cenas liekas super, bet pēc tam atklājas, ka vienkārši mūsu cenas ir murgs, bet šādas eBayšopu cenas tajā pašā Vācijā ir +/- norma. Pāris lētākas preces, bet pārējās tāpat kā citās vietās. Uz apjomu var mēģināt iegūt kādu labumu, bet arī tā ne visai – reiz kaulējos par 5-7 riepu komplektu iegādi. Pie mums tas ir kaut kas, bet viņi nebija pielaužami ne uz ko. Kad parādījās specifiskākas prasības, tad gan godīgi iedeva koordinātes bāzei, no kurienes visu paši pērk, tur cenas bija vēl labākas, tikai piegādi nenodrošināja. Noteikti ir vērts pirkt to, ko citur nevar dabūt vai arī ja tas ir vienkāršākais risinājums piegādei. Tā tikko dabūju grāmatu restaurācijas lentas.

ar`i taisn`iba, bet ir lietas, kas tur maksa letak. attiecigi tada veida sametoties tas butu izdevigi!

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 02. Aprīlis 2008, 10:48 
Lietotāja avatārs
Citēt:
[user]379|Mizx|[/user]
Citēt:
[user]75137|Bpa4|[/user]
Citēt:

Iepakojuma vienība UN svars vai tilpums. Šādi uzrāvos uz 3x dārgāku piegādi, kas vairs nebija izdevīgs darījums.

ka jau teicu - sanemu vienu sviru stures mehanismam kaste, kur var ielikt Richy diskus, un vel paris sviras. jap, paka smagaka, bet parmaksa domaju % neliela. jamegina.

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 02. Aprīlis 2008, 10:50 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Kas neriskē, to neieģipsē! (vai tas nedzer šampanieti vai... kurš variants teicienam kuram tuvāks!)

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 02. Aprīlis 2008, 12:28 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 17. Jūnijs 2004, 21:07
Atbildes: 4763
Atrašanās vietas: Rīga
Mašīna: Visu kas ripo
Citēt:
[user]379|Mizx|[/user] Tā tikko dabūju grāmatu restaurācijas lentas.

Offtop, bet kas tas ir, un ko ar viņām dara? :scratchchin:

Uz augšu
 Profils  

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 21 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3  Nākošais

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 2 viesi

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012