Atdod, dāvina, lietotas rezerves daļas no paša garāžas...
Tēma slēgta

G klase

21. Aprīlis 2010, 19:37

`Jā un tieši ,kā INC stāstīja,pats pārliecinājos...ne 3,5D ,ne arī 3,2 D velk to smago kuzavu pietiekami,jūt,ka pietrūkst,tātad vajag vēl jaudīgāku.

G klase

21. Aprīlis 2010, 19:40

21 April 2010 20:35:24 AS rakstīja:
21 April 2010 20:23:08 MBG rakstīja:
Dīvaini,kāpēc cilvēks grib kautko pārlikt ,jo tas dzinējs ,kas stāv patreiz 3,0 ir viens no labākajiem .
Ātrumam vajadzīgas citas automašīnas,ja no G tad G500!

Viņam nav vajadzīgs ātrums, tas vairāk kā darba zirgs un medībām, pa mežu, sezonās vilkts kuterus ārā no ūdens utt. un tas 3.0d ir par vāju!

Bļāviens,man vecais Gar 2,4D ŗeiz medībās braucot traktoru izvilku...priekš tam jau ir pazeminātie,bet nu katram jau sava izvēle:D

G klase

21. Aprīlis 2010, 19:47

21 April 2010 20:37:50 MBG rakstīja:
`Jā un tieši ,kā INC stāstīja,pats pārliecinājos...ne 3,5D ,ne arī 3,2 D velk to smago kuzavu pietiekami,jūt,ka pietrūkst,tātad vajag vēl jaudīgāku.

Tapēc arī iet runa par 2.2cdi no Sprintera, kurš pats pēc savas būtības ir vilcējs vai arī par 2.9cdi no Sprintera, tam 2.9 jau standartā ir 210zs, domājams ka šamam pietiks.

G klase

21. Aprīlis 2010, 19:55

G-klases pārbūvēm ir pateicīgākās, jo tur visam klāt tikt elementāri, atšķirībā no citiem MB. Principā te tajās citās motoru pārlikšanas diskusijās jau šo to cilvēki bija ielikuši tieši par G-klasi.

Par motoru un jaudām — es teiktu, ka visi G būs lēni un mazjaudīgi, kamēr tur nebūs V8 motora. Es neredzu nekādu pamatojumu mest laukā 3,0 dīzeli, ja vien tiešām tas auto nav domāts sacensībām. Nezinu, Kantainajam tak ir īsais G ar 220 zs un V8 arī ir, cik atceros, G arī ar 220 zs principā drīzāk jāvelkas aiz smagajiem... Tas nav domāts ne dinamikai, nekam citam, tikai ielīšanai bezceļā un tur ar prasmīgām rokām pietiks ar 2,4D.

Tas ko es varu teikt — CDI iebūvēšana manā skatījumā prasīs tik daudz pūļu tieši elektronikas ziņā, ka tas vairāk darāms kādam pārbūvēšanas fanātam, neticu, ka atmaksātos naudas ziņā. Kaut vai fakts par elektronikas apmānīšanu, jo motora iedarbināšanai oriģināli vajag 3 smadzenes — motora, ABS bloka un komforta bloka. Vai arī jāizgudro jauna motora vadība. Kā jau teicu, G pārbūvēt būs visvienkāršāk un arī ar CSDD būs vieglāk, jo G ir bijuši gandrīz visi motori un maz kas gribēs piekasīties, tomēr neredzu jēgu mest laukā jau labu motoru un ielikt varbūt arī labāku, bet ne dinamikas ziņā, ne citur jaunākajam priekšrocību nebūs. Drīzāk noslīcināsi to kādā dziļākā peļķē un tur arī atstāsi, jo elektronika būs izpeldējusies — vecajam ko tādu nodarīt būs grūtāk.

Tagad domāju, ka tāds problemātiskais 400 CDI noteikti izmaksā tikpat, cik esošā auto pārdošana + jauns motors + pārbūves izmaksas...

Otrs — ja tiešām murgo, ka 3,0 D ir par vāju, tad varbūt tam vienkārši vajadzīgs kapitālais remonts??? Zinu, kur zirgaudzētavā ar tādu motoru + automātisko kārbu pārvadā 2 zirgus reizē un nesūdzas, ka jaudas trūktu...

G klase

21. Aprīlis 2010, 20:06

Vienīgais no G,kas velk to kuzavu bez mazākās piepūles tas ir G500....Ar to var ne tikai brīvi braukt ,bet arī skriet.

G klase

21. Aprīlis 2010, 20:18

21 April 2010 21:06:41 MBG rakstīja:
Vienīgais no G,kas velk to kuzavu bez mazākās piepūles tas ir G500....Ar to var ne tikai brīvi braukt ,bet arī skriet.

skriet pa benzīntankiem :D

G klase

21. Aprīlis 2010, 20:19

RIPS savulaik īsajam w461 2.4D vietā bija ielicis 3.0D (88 ZS). Pilsētai tas bija diezgan smagnējs, taču, ja jābrauc medībās vai jāvelk kuteris - manuprāt būtu ok.
Es savulaik nopirku īso 300 GE, kuram bija iemontēts 3.2 benzīna dzinējs (M104) (darba autori bija laikam SIA Vinss). Es pats neesmu automehāniķis, tāpēc man tas auto radīja tikai problēmas, jo nekādu pārbūves dokumentu nebija (kāds precīzi motors tas bija - ne Domenikss, ne cits serviss bez motora izņemšanas nevarēja noteikt motora kodu). Vienā brīdī atklājās, ka motora vadības bloks ir no 2.8 dzinēja...kārba nav paredzēta šim motoram utt...
Ko ar to gribu teikt - ja esat gatavi, ka pēc pārbūves šis cilvēks var regulāri pie Jums braukt un teikt, ka kaut kas nestrādā, tad varat darboties.
Jo, manuprāt, neviena servisa darbu cilvēks nebūs gatavs apmaksāt, lai šī pārbūve būtu tiešām TIP TOP. Parasti tādas pārbūves veic paši auto saimnieki, kuri uz tehniskām lietām ir uz TU...
Un vienmēr ir jāatceras, ka auto kādreiz vēlas pārdot - es, piemēram, vairs nekad konstruktorus nepirkšu...

G klase

21. Aprīlis 2010, 20:22

Tieši tā - to arī es sapratu :shura:
Vidējais degvielas patēriņš, piemēram, starp 3.0 TD un G500 nav tik būtisks (cenu atšķirība gan ir bieži lielāka dīzelim, par kura patieso nobraukumu bail iedomāties)...

G klase

21. Aprīlis 2010, 20:56

21 April 2010 21:22:51 KANTAINAIS rakstīja:

Vidējais degvielas patēriņš, piemēram, starp 3.0 TD un G500 nav tik būtisks (cenu atšķirība gan ir bieži lielāka dīzelim, par kura patieso nobraukumu bail iedomāties)...

Man jau pašam dīzeļi patīk un tā,braucu ar G dīzeļiem,bet kad izbraucu ar G500......jā sajutu,ka motors to kuzavu nejūt...patīkama sajūta:super:

G klase

21. Aprīlis 2010, 21:49

21 April 2010 21:22:51 KANTAINAIS rakstīja:

Neiet tas Tavs 500 ... :shura:

toreiz nevēlējies dragreisu taisīt pa Vecrīgu,lai gan mēs tevi ar Kristapu uz ceļiem lūdzām...
Pēdējo reizi laboja ZV - 21. Aprīlis 2010, 21:55, kopā labots 1 reizi.
Tēma slēgta