Atdod, dāvina, lietotas rezerves daļas no paša garāžas...
17. Janvāris 2008, 09:31
peckai ventelatorins man noklajies ka pagriez aizdedzi puss un viss kartiba ka iedarbina nepus...vecs gultnis vari notirgot man????un pa cik????
17. Janvāris 2008, 09:35
aaa un moska tev ir tepikisi,laba stavokli????
17. Janvāris 2008, 09:42
[user]385145|briedis|[/user]peckai ventelatorins man noklajies ka pagriez aizdedzi puss un viss kartiba ka iedarbina nepus...vecs gultnis
Kaut kā neizklausās pēc veca gultņa, bet elektrības problēmām... ja kaut kas nestrādā mehāniski, tas nestrādā visu laiku.
17. Janvāris 2008, 10:04
ne nne ir tas gultnis ir =)
17. Janvāris 2008, 11:02
Tipiska problēma. Parasti W201 modelim. Ūn kā tipiska problēma tā ir elektriska aizdedzes atslēgā, nevis gultnī. Kontaktu vaina. Jāmeklē, kur kas nesaslēdzas, un jālabo!
17. Janvāris 2008, 11:18
bet servisa aizdedzi parbaudija...visticamak ka tas tiesam ir tas gultnis kurs ir aizserejis un ta proble ja godigi tikai tagad aukstuma paradijas...
17. Janvāris 2008, 11:22
[user]385145|briedis|[/user]peckai ventelatorins man noklajies ka pagriez aizdedzi puss un viss kartiba ka iedarbina nepus...vecs gultnis vari notirgot man????un pa cik????
.gif)
ja ventilators pūš, tad viņs ir darbspējīgs...
pats saki, ka pagriež aizdedzi ta strādā (tātad strādā), ja piedarbina ta nestrādā (tajā brīdī viņš nevar salūzt un uz nākamo reizi atkal pats saremontēties) - nepienāk elektrība =)
17. Janvāris 2008, 11:30
Gultnis var tikai strādāt un tikai nestrādāt -- mehāniska vaina. Elektriskas vainas ir tās, kur reizēm strādā, reizēm ne. Un ventilatoram tieši pēdējā -- pagriežot atslēgu strādā, iedarbinot auto vairs nestrādā! Ja tā, tad tā nav gultņa vaina.
17. Janvāris 2008, 11:33
nevaretu but ka vins ir aizserejis un kad iedarbina jauda aiziet parejam visam un vinam pa maz-bet ja nebutu aizserejis tad nebutu pa maz...?????
17. Janvāris 2008, 11:43
[user]385145|briedis|[/user]nevaretu but ka vins ir aizserejis un kad iedarbina jauda aiziet parejam visam un vinam pa maz-bet ja nebutu aizserejis tad nebutu pa maz...?????
Drīzāk otrādi -- sākumā viss iet tikai no akumulatora, bet pēc tam griežas motors. Vairāk "jaudai" vajadzētu būt ar iedarbinātu motoru. Vai arī problēma ir kaut kur pilnīgi citur, kas maz ticams. Vaina kontaktos. Pamēģini iedarbināt auto un tad pačakarēt atslēgu motoru neizslēdzot -- ventilators dažos gadījumos mēdz iedarboties.