Atdod, dāvina, lietotas rezerves daļas no paša garāžas...
05. Septembris 2005, 15:36
Krutkai no origjinaala ir taa atshkjiriiba, ka krutkai ir suudiigi izliets stiprinaajums un krutka apsuubees, kautgan ja taa padomaa, tad var jau arii 2-3 gados reizi nopirkt pa 4 Ls un nomainiit, bet ja nopeerc pa 20 Ls orgji un kaads ****** nolauzh, tad tas krenjkjis ir lielaaks. Kolekcionaari ir idioti, kuri neshkjiro krutka vai orgjis, ja gribees noraus taapat. :teeth:
05. Septembris 2005, 16:10
[user]31056|guncha|[/user]Krutkai no origjinaala ir taa atshkjiriiba, ka krutkai ir suudiigi izliets stiprinaajums un krutka apsuubees, kautgan ja taa padomaa, tad var jau arii 2-3 gados reizi nopirkt pa 4 Ls un nomainiit, bet ja nopeerc pa 20 Ls orgji un kaads ****** nolauzh, tad tas krenjkjis ir lielaaks. Kolekcionaari ir idioti, kuri neshkjiro krutka vai orgjis, ja gribees noraus taapat. :teeth:
Man jau trīs gadus ir ar zvaigzni. Man liekas, viss ir atkarīgs no tā, kur to auto tur. Man veinreiz gribēja nolauzt, jo laikam vienam krānam nepatika, ka turu auto viņam zem loga, bet laikam tā bija sieviete, jo nolauzt neizdevās. Oriģinālo nolauzt nemaz tik viengli nav. Drīzāk nokniebt ar kādu daiktu.
Kopš turu maksas stāvvietā pa nakti, nekas tāds nenotiek.
05. Septembris 2005, 16:25
[user]97671|ar4ijs|[/user]Nu moš ir kāds konkrēts veikals pārdaugavā, kur 100% ir. Negribās skraidīt pa Rīgu apkārt!
SIA alpo Vienības gatvē 29. nu tas tuning veikalinjsh "auto dvēselei"
05. Septembris 2005, 17:32
Nu nopirku es to lietu MB Bus pa 3.80. Bet kā lai viņu pieliek ? 8D Jādzen būs kaukur uz servisu.
... un es man liekas jau salauzu atsperi

kaut kā nevar nolikt tā kā vaig. :?
05. Septembris 2005, 17:36
tur jau tas joks ar taam leetajam zvaigzneem - nevar nolikt taisni (tevi tak briidinaaja)
05. Septembris 2005, 21:19
Teu neintrese MBw123 prieksheja reste ar lielu ziimi ?
05. Septembris 2005, 21:20
es var uzlikt mieriig ziimi
.gif)
nau probleemas
05. Septembris 2005, 22:14
Es dariiju taa, ka apaksheejo dalju atstaaju no origjinaalaas ziimes, bet nomainiiju tikai nolauzto augshu. Bishkjiit pachakareeties sanaak, bet ziimiite staav taisnaak un stabiilaak. Kaadas 5 reizes izjauksi un saliksi to visu mehaanismu un taa lieta aizies!
05. Septembris 2005, 22:17
Es arī agrāk darīju kā Guncha, bet pēc tam man uzdāvināja oriģinālo MB zīmi, un es sapratu ar ko tās atšķiras... Pat iekšā atspere reāli nopietni izskatās, bet neoriģinālai... :? Bet nu ja ir bijusi oriģināla zīme, tad labāk nomainīt tikai augšu, nolauztu daļu, lai vismaz apakša paliktu original!!! 8)
05. Septembris 2005, 22:18
Man tā lielā zīme uz restēm ne visai simpatizē. Mans mersis nevarētu man piedot tādu pāridarījumu