Atdod, dāvina, lietotas rezerves daļas no paša garāžas...
31. Oktobris 2008, 14:13
Ko Jūs pateiksiet par internetveikalu
www.handler.lv? Cenu atšķīrība starp Domenikss un handler.lv ir liela. Paldies!
31. Oktobris 2008, 14:16
bet vai detaļu kvalitātē tikpat liela ?
31. Oktobris 2008, 14:44
Paskatījos cenas. Var dabūt arī 10-20% lētāk. Bet laikam ir vērts mēģināt, ja tās tiešām ir oriģinālās daļas.
18. Novembris 2008, 15:55
Nu nezinu salidzinaju taga aktualas detaļas mazdai ...nu piedodiet bet bremžu diski - 48ls pret ieej jebkurā veikalā un paņem pa 17ls... internetā tiešām ir lētāk ... :woohoo: :woohoo: :jawdrop:
Par to oriģinalitāti nevajag, tas pats ražotājs kas mazdai bliež.
23. Februāris 2009, 11:42
man ar handler.lv sanāca stulba situācija - pasūtīju bampera daļai to vāciņu, kas aizsedz vilkšanas āķi, iepriekš pajautāju vai var dabūt to detaļu auto virsbūves krāsā, teica ka jā, var... (arī VIN nr. ierakstīju) detaļa atnāca melnā krāsā :cry: uzrakstīju viņiem vēstuli, protams neviens nav atbildējis - kas tad viņiem, viņi naudu saņēma...

labi, ka tā detaļa nemaksā dārgi, bet nu tāpat izskatās, ka tagad būs jātērē nauda, lai to pārkrāsotu...
ar piegādi viss bija ok - ātri un uzreiz informē, kad jābrauc pakaļ utt. cena arī lētāka nekā citos veikalos...
23. Februāris 2009, 12:49
Vienkāršākais būtu pa dažiem Ls nopirkt krāsu baloniņu ar vajadzīgo toni, un nopūst!
23. Februāris 2009, 13:05
Ar virsbūves detaļu pasūtīšanu pareizā krāsā ir sarežģīti — parasti nav zināma fiksēta cena. Tā uzreiz esot aptuveni +30% pie detaļas cenas. Attiecīgi interneta veikals tādai nevar norādīt fiksētu cenu, jo jāprecizē individuāli pēc VIN koda. Attiecīgi nezinu, vai to vispār varētu internetā pasūtīt, būtu laikam jārunā pie viņiem kantorī uz vietas.
23. Februāris 2009, 13:16
nekrāsotas man liekās vienkāršāk uzsūtīt
23. Februāris 2009, 13:16
nekrāsotas man liekās vienkāršāk uzsūtīt
23. Februāris 2009, 13:22
Nu...laikam tā arī būs jādara - jānokrāso ar baloniņu...
nākamreiz būšu uzmanīgāka ar internetveikaliem