Switch to full style
Atdod, dāvina, lietotas rezerves daļas no paša garāžas...
Tēma slēgta

Peerku!

27. Novembris 2008, 17:04

Peerku apkures kraasninjas relejas regulatoru(stiprinas klaat pie pasha ventilatora), no MB E klase ar klimata kontroli. 1996-1999 gada modeljiem vajadzetu buut.

pokupaju relej otapitelj pe4ki s klimat kontroljom.

Peerku!

27. Novembris 2008, 17:08

напиши номер с реле

Peerku!

27. Novembris 2008, 17:15

[user]535750|InterCars|[/user]напиши номер с реле

var nepalīdzēt, jo uz tā ir virsū ražotāja numurs, nevis MB detaļas numurs ar A210...
Pats skatījos reiz. Arī uz paša ventilatora A koda nav. Var skatīties pēc kataloga.

Jābūt 221 zīmējumā.

Attēls

Peerku!

27. Novembris 2008, 17:20

Jauns maksā laikam 250ls, ja pareizi atceros.

Šajā gadījumā var likt no S klases, W140, kuram ir krietni lētāks - ~130ls. Bet lielāks pēc izmēra un jāpārlodē vadi. Uzlikt var un strādā tāpat.
Lietotus grūti dabūt. Laikam bieži mirst.

Peerku!

27. Novembris 2008, 17:35

Bez numura nekā. Pašiem MB šī ir vājā vieta datubāzē un pilnīgs sajukums. Pats nu jau vairākkārt esmu par to pārliecinājies. Un uzreiz teikšu, ka tos relejus vairumā gadījumu vairs atsevišķi nopirkt nav iespējams. Tikai kopā ar ventilatoru. Bet relejus bez ventilatora šrotos var atrast!

Peerku!

27. Novembris 2008, 17:53

jauns ~130ls!no w140 letaak,bet jagaida bus!lietota cena Latvijaa no 70-100 latiem un ta ir loterija ,jo man lietots nomira pec menesha!Un itkaa jabut obligati labam daudzumam tas pastas tur!Ja perc jaunu,skaties lai komplektaa taa butu!

Peerku!

27. Novembris 2008, 18:05

[user]224431|Sick|[/user]jauns ~130ls!no w140 letaak,bet jagaida bus!lietota cena Latvijaa no 70-100 latiem un ta ir loterija ,jo man lietots nomira pec menesha!Un itkaa jabut obligati labam daudzumam tas pastas tur!Ja perc jaunu,skaties lai komplektaa taa butu!

Kāda "pasta"??? Nekādas pastas nav komplektā, nemaldini tautu! Tik, cik ražojot salikts, lai uzreiz darboptos un viss.

Peerku!

27. Novembris 2008, 18:25

Tā pasta ir tā pati, ko liek kompjiem zem procesora.

Esmu redzējis komplektu no W140. Tur tās pastas ir tik daudz, ka varētu visu ventilatoru apsmērēt. Tik daudz nemaz nevar izlietot vienā reizē.

Man šķiet, ka 130 ls jauns nemaksā gan.
Es reiz zvanīju uz MB busu un teica daudz lielāku cenu.

Peerku!

27. Novembris 2008, 18:30

Ā, par to? Bet atkārtoju — visus regulatorus vairs nevar dabūt jaunus. Pagājušajā mēnesī meklēju un 2 meklētās versijas vairs nav nopērkamas atsevišķi no visa motora un ventilatora. Varbūt tikko noņēmuši no ražošanas, pirms pāris mēnešiem MB nomainīja katalogu.

Peerku!

27. Novembris 2008, 20:16

[user]379|Mizx|[/user]
[user]224431|Sick|[/user]jauns ~130ls!no w140 letaak,bet jagaida bus!lietota cena Latvijaa no 70-100 latiem un ta ir loterija ,jo man lietots nomira pec menesha!Un itkaa jabut obligati labam daudzumam tas pastas tur!Ja perc jaunu,skaties lai komplektaa taa butu!

Kāda "pasta"??? Nekādas pastas nav komplektā, nemaldini tautu! Tik, cik ražojot salikts, lai uzreiz darboptos un viss.

Neko nemaldinu,pats pirku jaunu un komplektaa bija!
Tēma slēgta