Atdod, dāvina, lietotas rezerves daļas no paša garāžas...
02. Maijs 2008, 08:49
Labrīt, biedri.
Šonakt aizgājuši mani metāla kalpaki (4gb, sarkani), vidējā stāvoklī (krāsa noplukusi, bijuši pārkrāsoti).

Ja kāds pamana tirdniecībā vai kādā citā bezsakarā (piemēram uzlikti citas krāsas mersim vai ne-mersim), nekautrējamies un dodam ziņu man!
Paldies par atsaucību!
02. Maijs 2008, 08:57
tur jau diez vai būs tikai tā nosperti. noteikti kādam speciāli vajadzēja. diez vai viņus vēl kādreiz ieraudzīsi.
Samierinies ar zaudējumu un jūtu tev līdzi
02. Maijs 2008, 11:10
Droši vien bomži grib nodot metālā lai tiktu pie polša... P.S. Izsaku līdzjūtību!
02. Maijs 2008, 11:42
pievienojos liidzjuutiibas izteiceejiem, bet es tev driizaak ieteiktu nevis mekleet, bet gan ielikt sludinaajumu, ka peerc taadus kalpakus.
02. Maijs 2008, 12:03
[user]214137|RTXs|[/user]pievienojos liidzjuutiibas izteiceejiem, bet es tev driizaak ieteiktu nevis mekleet, bet gan ielikt sludinaajumu, ka peerc taadus kalpakus.
saliku ss un draugos...
02. Maijs 2008, 12:44
nevajadzeja tieshi taadu, uzliec, ka pirki vienkarshi w123 originalus kalpakus, ja rakstisi, ka tishi taadas krasas un ar skrambam tr un tur, tie sapratis, ka tieshi vinjus mekle
02. Maijs 2008, 13:01
skumji :cry:
02. Maijs 2008, 13:10
[user]252185|Tochev|[/user]nevajadzeja tieshi taadu, uzliec, ka pirki vienkarshi w123 originalus kalpakus, ja rakstisi, ka tishi taadas krasas un ar skrambam tr un tur, tie sapratis, ka tieshi vinjus mekle
Es tieši to pašu jau gribēju teikt. Kad zvanīs, tad jau var uzzināt kādā krāsā.
02. Maijs 2008, 14:00
Nja, nu laiki pienākuši... Šos sāk spert... Vai nu tiešām lūžņos, vai zinātāji taisās eBay pārdot -- 50 EUR droši var dabūt. Pats senāk meklēju ķiršsarkanus, domāju par savu pārkrāsošanu, bet tā arī neko nedabūju un savus nepārkrāsoju. Bet pārdot arī nepārdošu, jo piederas komplektā pie auto.
02. Maijs 2008, 16:31
[user]252185|Tochev|[/user]nevajadzeja tieshi taadu, uzliec, ka pirki vienkarshi w123 originalus kalpakus, ja rakstisi, ka tishi taadas krasas un ar skrambam tr un tur, tie sapratis, ka tieshi vinjus mekle
paldies par ieteikumiem. Darīts!