Switch to full style
Atdod, dāvina, lietotas rezerves daļas no paša garāžas...
Tēma slēgta

Отдам поворотники

22. Aprīlis 2008, 13:30

если вдруг кому надо - отдам поворотники от 124 кузова (оранжевого цвета, оригинальные Hella)
для кого актуально - пишите в приват.

Отдам поворотники

22. Aprīlis 2008, 14:24

narod HALJAVA neletaj :evil: was naidutsa nedovolnije po4emu nedopla4ivajew :D

Отдам поворотники

22. Aprīlis 2008, 14:28

man jau ir.lai tiek iem,kam nav :D
bet ja neviens nepaņem, tad dod man :D

Отдам поворотники

22. Aprīlis 2008, 15:25

[user]173655|vabo|[/user]narod HALJAVA neletaj :evil: was naidutsa nedovolnije po4emu nedopla4ivajew :D

:D i to verno - v nashe vremja oranzhevye povorotniki nikomu ne nuzhny, dazhe besplatno - vse na belye menjajut (ja tut sam nedavno kupil belye povorotniki i prodal ih vmeste so svoej kupehoj :) )

ja ih predlagaju tomu, kto baldeet ot oranzhevyh povorotnikov, libo u kogo podbityj pered, libo kto ho4et polu4itj 4to-to nahaljavu :P

Отдам поворотники

22. Aprīlis 2008, 15:30

Es oficiāli paziņoju,ka esmu pamainijis no baltajiem uz oranžajiem! :D

Отдам поворотники

22. Aprīlis 2008, 15:34

Un es personīgi pārīti balto ķīniešu izpildījumā esmu izlidinājis miskastē, jo tie ne īsti vietā turās, ne atbilst pēc formas. Uzreiz izskatās, ka auto bijis sists. Varbūt sistam tā neizskatās...

Отдам поворотники

22. Aprīlis 2008, 15:36

[user]540|RICHY|[/user]Es oficiāli paziņoju,ka esmu pamainijis no baltajiem uz oranžajiem! :D

eeehhhh,vajadzeja mums mainities - ja nu zinatu... :)

Отдам поворотники

22. Aprīlis 2008, 15:38

man tie baltie vēl aizvien mētājas mājās.

Отдам поворотники

22. Aprīlis 2008, 18:05

[user]379|Mizx|[/user] tie ne īsti vietā turās, ne atbilst pēc formas. Uzreiz izskatās, ka auto bijis sists. Varbūt sistam tā neizskatās...

tā ir, man kādi trīs, četri tādi braucot ir izkrituši :) bet tā kā pirku pa nepilniem 5Ls gab, bēda nebija liela - var mainīt kā zeķes

Отдам поворотники

22. Aprīlis 2008, 20:52

[user]1447|MBex300|[/user]
[user]379|Mizx|[/user] tie ne īsti vietā turās, ne atbilst pēc formas. Uzreiz izskatās, ka auto bijis sists. Varbūt sistam tā neizskatās...

tā ir, man kādi trīs, četri tādi braucot ir izkrituši :) bet tā kā pirku pa nepilniem 5Ls gab, bēda nebija liela - var mainīt kā zeķes

:D :D :D МЭРСЭДЭС *ляяяя :D
Tēma slēgta