Switch to full style
Atdod, dāvina, lietotas rezerves daļas no paša garāžas...
Tēma slēgta

vemtelatorins peckai

17. Janvāris 2008, 09:45

124 vajadzetu to faking ventelatorinu,ka iesledz aizdedzi ta puss un griez ka pieskil ta negriez znacit tas gultnis vinam pizgets...nav kadam kaut kur aizkeries?????

vemtelatorins peckai

17. Janvāris 2008, 10:08

Tur nav gultņu.
Tur ir cita veida figņa. Krievi sauc "vtulka". Latviski nezinu.
Ar laiku tajās smērviela izkalst, piedzenās ar putekļiem un sāk strīķēt un sīkt un tad aukstumā mēdz vispār ieēsties un sist ārā drošinātājus. Ja baigi nodilst, tad labāk mainīt visu motoru.
Man pirms gada piedāvāja jaunu neoriģinālo pa 100ls (klimatam atšķiras no parastā). Faktiski var noņemt nost, sasmērēt ar kārtīgu sala izturīgu smēri un braukt vēl daudz gadus tālāk, ja nav jau galīgi viss izdilis.
Pēc tava apraksta drīzāk šķiet, ka ar elektro sistēmu kaut kas nav kārtībā. Mehāniska vaina neizpaužas tā.

vemtelatorins peckai

17. Janvāris 2008, 10:11

Tās `vtulkas` var kādam prasmīgākam virpotājam paprasīt, lai uztaisa!

vemtelatorins peckai

17. Janvāris 2008, 10:11

piekrītu Renoir viedoklim par elektrisko vainu.

vemtelatorins peckai

17. Janvāris 2008, 10:23

[user]311291|baigais|[/user]Tās `vtulkas` var kādam prasmīgākam virpotājam paprasīt, lai uztaisa!

Var, bet tad ir jārauj ar varu nost ventilatora spārni (ripas). Tie ir tādi jūtīgi, turās uz spieķiem, un ir balansēti ar atsvaru. Ja sačakarēsi tos, tad negriezīsies vairs pareizi un diezvai arī ilgi. Tāpēc normālā servisā ieteiks mainīt uz jaunu, nevis kaut ko remontēt. Varbūt ja ir tas aparāts bez klima - ar vienu ventilatora ripu, tad varētu būt vieglāk. Ar klimu ir divas ripas - tās abas būtu jārauj nost.
Esmu pats jaucis to sistēmu un sapratu, ka tur labāk neko nost neraut. Plastmasa veca un salauzt spieķus var vēsi.

vemtelatorins peckai

17. Janvāris 2008, 10:26

ok labi paldies par padomu dzeki ;)

vemtelatorins peckai

17. Janvāris 2008, 10:27

zin ka es jau tads iesacejs saja joma,tapec jau prasu un jautaju... :)
Tēma slēgta