Switch to full style
Atdod, dāvina, lietotas rezerves daļas no paša garāžas...
Tēma slēgta

Varbūt kadam ir?

25. Marts 2006, 16:52

Intresē MB 190 atslēgas (visas- duvīm,aizdedzei un bagažniekam). Vai varbūt kads zin kur mēklet. :! un jautājums vai kads zin kā aizdedzes atslegai var serdeni dabūt ara bez atslēgas.

Varbūt kadam ir?

25. Marts 2006, 17:57

nepagriežot atslēgu aizdedzes atslēgu ārā nedabūsi,jauna 25Ls
A pārējās nevajag,liec centrālo būs lētāk :P

Varbūt kadam ir?

25. Marts 2006, 18:18

Var dabūt laukā serdeni! Tur bija viens punkts,kurā vajadzēja ieurbt, un pēc tam iespiest uz iekšu to apaļo ficuku... (baigi saprotami uzrakstīju, vai ne? :D )
Man ir viss atslēgu komplekts na prodažu, ieskaitot aizdedzes atslēgu.
Jā, un centrlālās atslēgas komplekts arī ir. (trubas, vadi, sūknis, bīdītāji) utt...

Varbūt kadam ir?

25. Marts 2006, 19:17

ja stuure nav sasleegta, tad serdeni var iznjemt ... tur jaabuut diviem caurumiem, kuros var meegjinaat iebaazt -eee- varbuut naglu, vai k-ko tamliidziigu un vilkt serdeni laukaa! bet, ja stuure sasleegta tad buus lielaaks chakars un vajadzees fleksi :D

Varbūt kadam ir?

25. Marts 2006, 22:00

karoč, Putekli! Man šoziem savam w123 bij tāda ķibele, ka nevarēju pagriezt aizededzes atslēgu, jo zīmējums ar gadiem nodilst. Dabuju nopirkt jaunu serdeni. Vari meklēt MB busā, nu noteikti nebūs 25 Ls, bet ja pirksi no tiem atslēgu meistariem, tad var sanākt ne tikai 25 Ls!! Veco serdeni var dabūt ārā TIKAI tad, kad atslēda pagriezta 1. pozīciju. Kad pagriez atslēgu, tur ir tāds mazs caurumiņš, kur jāieliek tievs stienītis, kas piespiedīs serdeņa mēlīti, un tad bruņu skrūvē tik nost, un velc ārā serdeni! Ja atslēgu nevar pagriezt, tad jāņem ārā viss cilindrs no paneļa! (Tāpēc iesaku darīt visu, lai, laut vai ar laužšanu, bet to atslēgu pagrieztu, lai gan, man nesanāca salauzt zīmējuma robiņus, salūza atslēga!) Aizdedzes atslēgas cilindru no paneļa nevar izņemt, ja ir saslēgta stūre! Tāpēc ir jāatbloķē stūre. Tur ir zināmā vietā no apakšas ir jāieurbj cilindra korpusā, tad jāpiespiež pa šo caurumu tā mēlīte, kas fiksē stūri, un kad stūre ir atbloķēta, tad vajag ņemt visu slēdzenes cilindru ārā (nezinu, kā w201, bet w123 tas ir ļoti sarežģīti izdarāms, jo traucē panelis, kurš ir bez maz vai jānoņem. Es mocīju to cilindru ārā pie -20°C 8D , panelis bija sasalis ciets, vispār nevarēja izmānīt viņu ārā!) Kad būsi izņēmis cilindru, tur zem tās bruņas ir tāda mēlīte serdenim(kad nopirksi jauno, sapratīsi), kuru vajag piespiest. tātad vajag zināt, kurā vietā zem bruņas tā mēlīte atrodas, un tur ar fleksi :evil: tu panāksi to, lai varētu piespiest šo, un noskrūvēt bruņu!
Veiksmi darbā! Es pats to nemūžam otreiz pie -20°C nedarīšu, labāk samaksāt meistaram 25-30 Ls! Es uzticos profesionāļiem, un vismaz man galva par to nesāp, un galvenais kājas siltas! :D

Varbūt kadam ir?

25. Marts 2006, 22:46

Ja vajag visu, jebkurš šrots būs laimīgs tev pārdot. Varu painteresēties, druškam stāv pusjaukts W201. Gan Dobelē...

Varbūt kadam ir?

26. Marts 2006, 08:22

Es aizdedzes slēdzenes serdeni ar 2 jaunām atslēgām pa 12 dabuju! :whistle:

Varbūt kadam ir?

26. Marts 2006, 09:24

Nu joks ir tāts ka pazaudēju atslegas un tapec neko nevaru pagriest. Par laimi stūre vel nav saslēgusies. :scratchchin: Izpētiju to sistēmu- man ofic jaņem panelis nost jo no apakšas ir duga.

Kā no visa tā mehānisma kontaktus var dabūt nos? Teica ka itkā arī tikai atslēgu pagriežot vai salauzot!

Varbūt kadam ir?

26. Marts 2006, 15:13

:D :D :D tu labāk atzīsties, kuru w201 tu tagad nemāki nozagt!!!!

Varbūt kadam ir?

26. Marts 2006, 20:41

Vajag to plasmasas galu kas naak no gaisa filtra lidz pashai redelei(mashinas purnam) nu pa to kuru suuc gais iekshaa :)
Tēma slēgta