Atdod, dāvina, lietotas rezerves daļas no paša garāžas...
09. Septembris 2005, 13:29
Veelos iegadaaties W116 280 SE rezerves daljas! Ja varat paliidzeet, dodiet zinju!
09. Septembris 2005, 13:32
viens w116 staav viena vietaa Jelgavaa, bet staavoklis baigi nolaistais

un iisti nezinu, vinju daljaas tirgo vai ko dariis
09. Septembris 2005, 13:36
Šrots kreisajā pusē izbraucot no Rīgas pa Jelgavas šoseju, pie pašas Rīgas robežas. Tur pārītis izjaukti bija un kā sapratu, saimnieks ik pa brīdim kādu W116 atrod. Pats gan tur biju gadu atpakaļ, bet viņam šis tas krājumos varētu atrasties. Detaļu cenas gan tur ir izteikti pēc garastāvokļa... atšķiras reizēs pat vienas dienas laikā...
09. Septembris 2005, 13:38
P.S. Pakaļējie lukturi labā stāvoklī arī man pašam mājās glabājas, hromētās bufera daļas te pēdējā laikā vairākās vietās esmu manījis piedāvājam, tepat forumā arī!
09. Septembris 2005, 13:38
Labāk jautā pēc kā konkrēta, varbūt atceramies, ka kādam kas kur mētājas...
09. Septembris 2005, 14:31
Paldies ka atsaucaaties! Pamekleeshu , kur ieteicaat ! Man vajadziigs bagaznieka vaaks, prieksheejie spaarni, aizmugureejie lukturi, atsperes ritoshajai dalai. 8D
09. Septembris 2005, 17:22
[user]100399|Ren101|[/user]Paldies ka atsaucaaties! Pamekleeshu , kur ieteicaat ! Man vajadziigs bagaznieka vaaks, prieksheejie spaarni, aizmugureejie lukturi, atsperes ritoshajai dalai. 8D
Cik zinu, ar priekšējiem spārniem varētu būt problēmas, daži ir pasūtījuši, lai tos izgatavo no plastmasas (???), tepat kaut kur darīts, attiecīgi varbūt šiem ir palikušas sagataves. Varbūt man izdodas atrast koordinātes. Vāks toreiz bija pieejams. Atsperes... varbūt der arī kādas citas, bet bieži šādam auto atmaksājas tomēr paņemt jaunas. Protams, hidrauliskā piekare dara savu un atsperu kvalitāte ir mazāk svarīga komfortablai braukšanai.
Bet lukturus varu piedāvāt, stikli labi, bez plaisām un kādiem skrāpējumiem, tagad tik atcerējos, ka viens lukturis kopā jāsaskrūvē -- skrūvīšu nav, bet to pats varētu noorganizēt. 10 Ls gabalā, šķiet, ka tāda cena bija arī tajā šrotā. Ja interesē, raksti uz privāto!
09. Septembris 2005, 19:23
Ir w116 pakaļējais un priekšējais buferis ,pat nav slikti ,briesmīgi sarūsējuši un t.t. , cenas sviestmaižainas, ja izdomā ,ka vajag, sit uz privāto, mēģināšu atvest uz Rīgu.
10. Septembris 2005, 14:39
[user]100399|Ren101|[/user]Paldies ka atsaucaaties! Pamekleeshu , kur ieteicaat ! Man vajadziigs bagaznieka vaaks, prieksheejie spaarni, aizmugureejie lukturi, atsperes ritoshajai dalai. 8D
nu atsperes var droši pasūtīt MBbus,pa 40-50ls gabalā dārgāk domāju ka nebūs,un ja domā ilgi ar to mersi braukāt tad jau noteikti atmaksājas.....un vēl pirms 3 mēnešiem uz Krustpils ielas jau gadu stāv unpūst viens w116 vēl daudz maz normāls...tas ir no slāvu apļa braucot labajā pusē pie dzelžceļa sliedēm kur pārbrauc..tādām mazām...
10. Septembris 2005, 16:44
Cik esmu sapratis, tā Krustpils ielā stāvošā saimnieks nemaz nevēlas no auto šķirties... bet varbūt... Ja ir interese, varu padalīties informācijā kā atrast saimniekus pamestām automašīnām...