Informāciju par auto iegādi ārzemēs, sludinājumi citu valstu interneta lapās
Tēma slēgta

Auto no Vācijas

18. Jūnijs 2008, 09:24

Labrīt,
;)
Man personīgi pretenziju nav, bet vai Tev cien. maris_drille drīkst uzdot personīgu jautājumu?
Vai Tev tētis nemācīja smuki runāties?
p.s. traki nepatīkami vienā lapā izlasīt piecas reizes, piemēram, vārdu "dirst".
WĒ, FUI.

Auto no Vācijas

18. Jūnijs 2008, 09:29

Ja nu kāds dzen auto pats uz savu roku no Vācijas, iesaku Rostokā prāmi MS Urd no līnijas Scandlines.

http://www.new.scandlines.de/DEFront/Front_DE

Rostoka-Ventpils. 24 h ceļa, apmēram 100 EUR par auto uz klāja, vēl 100 par kabīni, pilna pansija, baro pamatīgi.

Mierīgi un bez stresa atpušamies un vedam jauno pirkumu mājās :)

Auto no Vācijas

18. Jūnijs 2008, 10:43

Tā kā esam ES dalībvalst ar PVN ir tā, ka pats vari izvēlēties kur to PVN maksāt vai vācijā vai latvijā.
Ir dažādas sheminas :P

Auto no Vācijas

18. Jūnijs 2008, 10:47

Vācijā PVN ir 19 % :!

Auto no Vācijas

18. Jūnijs 2008, 11:13

[user]301057|BremzeBukse|[/user]Labrīt,
;)
Man personīgi pretenziju nav, bet vai Tev cien. maris_drille drīkst uzdot personīgu jautājumu?
p.s. traki nepatīkami vienā lapā izlasīt piecas reizes, piemēram, vārdu "dirst".
WĒ, FUI.

protams ka var pārmest kapēc cilvis nesmuki izrunājās, bet ja tevi te publiski un glauni pa forumiem nolej ar samazgām, parauj tak škrobi, ne?
Norāvās cilvēks, nu un? Tagad varētu izlvilkt to losi kurš atļāvās to darīt. To gan šeit neviens nepiemin, ar to viss kārtībā :whistle:

Auto no Vācijas

18. Jūnijs 2008, 11:18

[user]187385|Markss|[/user]
[user]301057|BremzeBukse|[/user]Labrīt,
;)
WĒ, FUI.

protams ka var pārmest kapēc cilvis nesmuki izrunājās, bet ja tevi te publiski un glauni pa forumiem nolej ar samazgām, parauj tak škrobi, ne?
Norāvās cilvēks, nu un? Tagad varētu izlvilkt to losi kurš atļāvās to darīt. To gan šeit neviens nepiemin, ar to viss kārtībā :whistle:

Viena ķibele vel jāatrod kurš ir tas ķēms, jo tas tagad tiek noskaidrots =)
Lai jums jauka diena.
Un lasot komentus nesaprotu kur jūs ņemat tās izmaksas.
Atrodiet autiņu, sazvaniet, mēs vai arī jūs kopa ar mums varat aizbraukt apskatīt, aizvest uz servisu.
Visu cenu izmaksas palielinas jau tikai uz lidmašīnas izmaksām.
Vācija ir jāperk apdrošināšana un numuri + kuģa izmaksas - piekrītu ventspils kuģis ir ok.
Par pakalpojumu katrs ņem pec sava prāta, mēs ar no 600- 800 Eur

Auto no Vācijas

18. Jūnijs 2008, 11:20

izskatās šoviņu esmu palidis garām :?
bet džeks laikam nopietnu kampaņu bija izvērsis, ja tāda reakcija :)

Auto no Vācijas

18. Jūnijs 2008, 11:56

[Tagad varētu izlvilkt to losi kurš atļāvās to darīt. To gan šeit neviens nepiemin, ar to viss kārtībā :whistle:[/quote]
Par tādiem un ar tādiem nav vērts runāties.
Tos vienkārši neievēro, izdzēš no atmiņas kā nebijušus:)))

Auto no Vācijas

18. Jūnijs 2008, 11:58

[user]187385|Markss|[/user]kurš atļāvās to darīt. To gan šeit neviens nepiemin, ar to viss kārtībā :whistle:

viņa komenti ir "neredzami" + palūgts uzrādīt pierādījumus šiem faktiem, ja tādi ir.

Auto no Vācijas

18. Jūnijs 2008, 12:53

[user]2|SZ|[/user]
[user]187385|Markss|[/user]kurš atļāvās to darīt. To gan šeit neviens nepiemin, ar to viss kārtībā :whistle:

viņa komenti ir "neredzami" + palūgts uzrādīt pierādījumus šiem faktiem, ja tādi ir.

Cepuri nost ja esat viņu dabūjuši rokā.
Un varētu publiski pakārt, lai ir mācība citiem, ka web vide nav plaša un noslēpumaina.
Tēma slēgta