Informāciju par auto iegādi ārzemēs, sludinājumi citu valstu interneta lapās
Tēma slēgta

Braucam uz Fāterlandi

16. Maijs 2007, 08:01

Barbarossu klausiet !!!

Tagad arī no Liepājas var uz HH (hamburgu) aizlidot !!!!

ar EasyJet no Rīgas vispār maļina :)

Braucam uz Fāterlandi

16. Maijs 2007, 08:06

[user]2|SZ|[/user]Barbarossu klausiet !!!

Tagad arī no Liepājas var uz HH (hamburgu) aizlidot !!!!

ar EasyJet no Rīgas vispār maļina :)

O,pawla reklama :P

Braucam uz Fāterlandi

16. Maijs 2007, 08:07

nē vabo, ja gribas uz augšdaļu Vācijā, tad var arī ar Lufthansu līdz Frankfurtei un tad vēl dzīties 500 km pa bāni.....

Braucam uz Fāterlandi

16. Maijs 2007, 08:17

[user]2|SZ|[/user]nē vabo, ja gribas uz augšdaļu Vācijā, tad var arī ar Lufthansu līdz Frankfurtei un tad vēl dzīties 500 km pa bāni.....

Da nekur Es negribu,un pietam nav laika.Atcerejos 90gadus kad no Hanovera dzinu,36 stundas bez miega,Polijas ,,bāņi,, Varšavas policija (tika maksāts 6.reizes),robežu rindas,un katrs ,,kadrs,, ar dajvingu nodarbojas (tipa DAJ deneg).Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!Murgs :ninja:

Braucam uz Fāterlandi

16. Maijs 2007, 08:25

naff jau vairs tik traki...
transporteeshanai ir logistikas kompaanijas, pats aizlido, kur vajag, iepeerc auto, lido maajaas...treileris lai vaac auto, vai dzen pats maajaas,,,var ar praami ni Kiiles uz Klaipeedu, nebuus Polijas, Rostoka - Ventspils..

Braucam uz Fāterlandi

16. Maijs 2007, 08:33

4x esmu izmantojis Rostock Venstpils..patīk man Scandlines

Braucam uz Fāterlandi

16. Maijs 2007, 08:35

ietaupiit tocc nesanaaks 8) ja nu vieniigais nopirksi kvalitaati labaaku nekaa pie mums......... ja paveiksies ;) vaacvalodu kaads zin? špricen špricen ja ja vinni angliski maz saprot :!

Braucam uz Fāterlandi

16. Maijs 2007, 08:46

autohaužos visi zin...

Braucam uz Fāterlandi

16. Maijs 2007, 08:46

Scandlines galiigi nerullee...man nepatiikaas kaut kaa...serviss zem jebkaadas kritikas..
Lysco ir labaaks!

ietaupiit noteikti nekas nesanaaks,,,es parasti peerku 4-5 mashiinas, tad izdevumi ir ok.

Braucam uz Fāterlandi

16. Maijs 2007, 08:48

ar Lysco labāks? nopietni?

Es reiz mēģināju no Lībekas uz Rīgu, zini, labāk nebūtu mēģinājis, ne tev kajītes dušas, ne tev ir kur normāli pasēdēt... :(
Tēma slēgta