Informāciju par auto iegādi ārzemēs, sludinājumi citu valstu interneta lapās
27. Decembris 2007, 12:36
Man jau liekas ka prātīgāk ir runāt ar cilvēkiem kas ar to nodarbojas. Aizej, pasaki ko vēlies, un viņi paši atrod. Ir pat laikam kas tajā galā pārbauda un dod garantiju ka vairāk vai mazāk viss ok.
Šeit arī ir cilvēki kas ar to nodarbojas.
27. Decembris 2007, 12:41
Ok es tew piekritu,
Bet es mans jautajums bija pa adresem, interneta ????
27. Decembris 2007, 12:45
jautājums diezgan bezjēdzīgs jo absolūtais vairākums autoplaču ir atrodami mobile.de
27. Decembris 2007, 13:01
ja zin vāciski kā ir autoplacis, auto veikals utt. , tad ieej google.de un meklē...būs daudz
27. Decembris 2007, 13:13
[user]1447|MBex300|[/user]ja zin vāciski kā ir autoplacis, auto veikals utt. , tad ieej google.de un meklē...būs daudz
.gif)
Nu sory es tai stulbaja google, neko nevar atrast man vinjs tik kaut kadus sviestus ver valjaa. ok lab,
OK Tas nozime ka neviens neko nezin
27. Decembris 2007, 16:19
ej mobilee, skaties, kaadu auto, apakshaa ir links uz tirgotaaja maajaslapu, ver valjaa un priecaajies :whistle:
reaali esmu savedis padaudz auto no DE, neatmaksaajas vienai mashiinai pakalj braukt,,,jaadziivo, jaaparvvietojas...tas viss maksaa naudu, ja veel kompanjons liidzi X2,
30. Decembris 2007, 02:54
[user]418|Barbarossa|[/user]ej mobilee, skaties, kaadu auto, apakshaa ir links uz tirgotaaja maajaslapu, ver valjaa un priecaajies :whistle:
reaali esmu savedis padaudz auto no DE, neatmaksaajas vienai mashiinai pakalj braukt,,,jaadziivo, jaaparvvietojas...tas viss maksaa naudu, ja veel kompanjons liidzi X2,
atvilkt ta nav brobleema, problema ko labu atrast, taa gan ir :!
30. Decembris 2007, 03:05
30. Decembris 2007, 10:48
viss cenaa, pa leeto buus attieciigs auto...pa daargo- ok! sev peerkam autohausos, citiem - pie turkiem... :evil: :headbang:
14. Marts 2008, 11:35
Es piedāvāju jabkāda veida automašīnu piegādi no visas Eiropas un amerikas un nepiestādu nekādus mistiskus rēķinus. Mēs vācijā katru automašīnu vedam uz servisu veikt kompjterapskati un tikai tad zvanam klientam un stāstam kāda tā automašīna ir un ja tad klients piekrīt tad mēs viņu atvedam un piegādājam līdz durvīm.
Ja ir jautājumi zvaniet 28464103 vai
www.netcars.lv