Informāciju par auto iegādi ārzemēs, sludinājumi citu valstu interneta lapās
10. Oktobris 2005, 20:34
RIP..arī es esmu ar šo kantori kontaktējies, nezinu, vai kāds seviššks pārdevējs man 2 x gadījās, bet runāja negribīgi un sausi, tik vien zināja, kā brauciet šurp.....
10. Oktobris 2005, 21:00

Nu bet logiski ,ka baruciet un skataties buus intrese buus saruna!Es domaaju ka katru dienu vinam zvana un prasa taadas lietas ko vins vienkaarsi fiziski nevar atbildeet!!Zini es arii tagad paardodu masiinu un ja man zvana saku brauciet un skataties un tad runaasim!Citaadi bija teviens ...atbaruca paskatiijaas uzdeva mulkiigus jautaajumus ...un begaas pateica :jaa ja man buutu taada nauda es vinu noteikti nopirktu!!!

....nu vai tas nav sviests!?
P.S....man to adresi pateica viens pazina no lietuvas...vinam bracka no turienes ik pa briidim ko panem!Es gan neprasiiju vai ir bijusas viniem probleemas tacu cik sapratu visi ir apmierinaati !!...pie kam viniem tak tur lappaa ir rakstiits :interesee -brauc ciemos (tik pazvani ieprieks!

)
10. Oktobris 2005, 21:07
mja, man gan bija savādākas dabas jautājumi, RIP, viņi pat necentās iedziļināties problēmā, ko gan normālam pārdevējam būtu jādara......
un tas tonis bija apmēram, tāds: da ko piesējies, tā jau laika nav.....
un tas es nezinu vai ir tirgoņa cienīgi 8D
PAr visu pārējo tev protams taisnība, ja gribās ko pirkt, jābrauc pašam skatīties
10. Oktobris 2005, 21:21
Jaa, nav patiikami ar taadiem runaat!!Varbuut sagadiijaas taa un nav vini tik launi?
10. Oktobris 2005, 21:23
domā, ka man gribās vēlreiz zvanīt? 8D pie tam jautājums jau sen tika atrisināts! :whistle:
10. Oktobris 2005, 21:25
protams ka nee!!

...ko ta tu pie vecajiem mekleeji?
10. Oktobris 2005, 21:52
[user]6695|RIPS|[/user]protams ka nee!!

...ko ta tu pie vecajiem mekleeji?

rezerves daļas......
11. Oktobris 2005, 13:48
No oldtimerhalles esmu mēģinājis nopirkt 3 automašīnas un pēdējie bija mēģinājumi nopirkt lietotu stiklu. Informācija un komunikācija bija pietiekami intensīva (faktiski vienpusēji...), lai viņi ņemtu mani vērā + neatrodos tik tuvu, lai brauktu apskatīt katru jaunieguvumu. Papētot viņu mājas lapu ari var redzēt, ka haltūrē. Nu, ja negribi likt informāciju ar katru mašīnu, tad nesoli, ka tā tur ir un nemaz nereklamē tādu sadaļu. Arī par apgrozījumu nepiekrītu, jo viņi tiešām ir vienīgais autoplacis, kuri tās nespēj pārdot, bet viņi pelna uz to, ka šo automašīnu vērtība aug!!! Uzliek cenu, kas ir viņiem izdevīga, iedzen angārā un gaida, kad tā kļūs par pieņemamu tirgus cenu. Man tēvam arī tie vecie simpatizē, viņš dzīvo 4 stundu brauciena attālumā un, kā sapatu, tur mēdz ieskatīties, arī secināja, ka viņi nav ieinteresēti tās mašīnas ātri pārdot, bet uzvārīties lēni. Piemēram, lētākie W107 (detaļām) maksā 800EUR, bet vienu pašu logu viņi tirgo par 400EUR... Tātad, demontējot sliktākiem auto pāris detaļas viņi jau atpelnījuši to auto pietiekami, lai vairs nesatrauktos un necensos. Viņu piedāvājumam un cenām rūpīgi sekoju 1,5 gadus un informāciju iekļāvu savā maģistra darbā par investīcijām materiālās vērtībās ar nolūku nopelnīt. Konkrētā vieta der, ja gribi būt drošs, ka nopirksi oldtimeri nodomātajā stāvoklī, netērējot daudz laika, bet par to samaksājot mazliet vairāk. Uz to viņi arī spekulē, ka kaut ko piemeklēt varēs jebkuram reālajam pircējam, tas tikai jāiedabū angārā...
11. Oktobris 2005, 15:21
no vizuālā pēc bildēm skatoties pa 2500 eiro var solīdu w116 dabūt.... :whistle: salīdzinoši normāla cena ja vis pārējais ir ok......
05. Maijs 2006, 12:33
[user]21237|Alis|[/user]Pagājušonedēļ Āgenskalnā runāju ar vienu onkuli, kuram sētā rūsē divi W116. Vecais stāstīja, ka tie tiks restaurēti, taču man par to dziļas šaubas... :whistle:
Ti nemog bi podskazatj gde naiti hozaina etih avto i gde oni nahodatsa?