Informāciju par auto iegādi ārzemēs, sludinājumi citu valstu interneta lapās
14. Februāris 2005, 23:22
Nu eto samo soboj, esli pokupatj, to nado samomu ehatj! Potomu4to eti vse firmi... na u6i lap6i navesjat i vsjo! Zakazivae6 odno, privezut drugoe...!
24. Marts 2005, 23:01
Sveiki, vai kads ir saskaries ar shadu lietu, ir autinjs noskatits, tik gribas zinat kas jadara, ir ari man cilveks kas var uz trielera mashinu atvest, bet vairak interese ka notiekas ta pirkshana kas vajadzigs, ka tas notiekas.
24. Marts 2005, 23:23
Sveiki, vai kads ir saskaries ar shadu lietu, ir autinjs noskatits, tik gribas zinat kas jadara, ir ari man cilveks kas var uz trielera mashinu atvest, bet vairak interese ka notiekas ta pirkshana kas vajadzigs, ka tas notiekas. Situacija shada: auto atrodas vacija,
1 ka vinju es varu nopirkt caur netu,
2 ka tas vis notiekas
3 man nevajag nekadus starpniekus jo ir cilveks ar treileri kas var atvest ta pat pa draugam
4 kadas muitas maksas
5 kas pec tam latvija jamaksa
6 ja ko aizmirsu ludzuu pierakkstiet klat
NU ja un pie reizes, ta te lasu neko nevar saprast, pa tiem nodokljiem kas jamaksa kas nee, vai kads varetu skaidri un gaishi uzrakstit kas ir jamksa kas ne.
24. Marts 2005, 23:39
...tev vajag pieregistreeties lai vareetu soliit...tad ej uz to auto un soli kameer vineesi!!....ieliec noraadi te forumaa kas par vaagi...paskatiisos ko raksta!!
24. Marts 2005, 23:41
Nu ja to jau es zinu p[a to visu registreshanos, tik kas talak jadara AUTO ir FORD MUSTANG SHELBY 79g, tas ne man tas krustevs grib un prasija man lai uzinot kas jadara talak
24. Marts 2005, 23:51
Zinu nav MB bet nav nevienas citas vietas kur reali to visu izinat, ja varat palidzat tad kautka to visu saprast 8)
24. Marts 2005, 23:55
....ieliec tagad noraaadi lai varu apskatiities ...lai man nav jaameklee taa masiina pa visu ebaju
24. Marts 2005, 23:55
[user]14923|mb300sl|[/user]Nu ja to jau es zinu p[a to visu registreshanos, tik kas talak jadara AUTO ir FORD MUSTANG SHELBY 79g, tas ne man tas krustevs grib un prasija man lai uzinot kas jadara talak
Laba gaume krustēvam...
24. Marts 2005, 23:57
a tev nav veleshanas pameklet. lab lab sory tagad nevaru ielikt rit pa dienu ielikshu, tas man krustes ta piezvanija pateica ka vajag info un vis, ja tagad tulit atradishu ielikshu. RIPS cik noprotu tu no tam lietam tad jedz ja
24. Marts 2005, 23:58
kuraa lapaa ir tas autins ...123utt...citaadi es te nevienu mustangu neredzu sarakstaa