Informāciju par auto iegādi ārzemēs, sludinājumi citu valstu interneta lapās
Tēma slēgta

cik maksaa muita?

01. Oktobris 2004, 11:15

Акциз платить надо по любому, от возраста, 14 лет 150 лс. На кого машина записана - на юридическое или физическое лицо? Если на юридическое - больше ничего не надо, если физическое - зависит от заявленной цены в купчей. Если меньше 7000 лат - ничего не платишь, если больше - 18%.

cik maksaa muita?

01. Oktobris 2004, 18:02

:D GENSEKAM taa ticami izklausaas!tad jau lai vai kaads ir autins es tik kaufertraagaa ierakstiisu....6999euro ...un vis oki doki! (pa 1000euro tiksu cauri)?...sodien biju csdd...vai man seja taada vai kaa bet taa es neko arii konkreetu neuzzinaaju....sviests :( ...bet nu viens caliitis taa ka genseks apmeeram arii teica .

cik maksaa muita?

25. Jūlijs 2009, 23:12

Man te tāds jautājiens. Kas un cik ir jāmaksā ievedot auto no Lietuvas? Vai ir kāda atšķirība, ka auto ir reģistrēts jau Lietuvā, vai tikko ievests no ES.

cik maksaa muita?

25. Jūlijs 2009, 23:13

manuprāt nekāda.
Lietuva ir EU. Latvija arī.Ja vedīsi auto no valsts, kas nav ES, tad jamuito.

Papildus jamaksa tad, ja motors ir virs 3L

cik maksaa muita?

25. Jūlijs 2009, 23:15

Viss kas jamaksa ir csdd .. man paris gadus atpakalj izmaksaja ap 300$ laikam te pieregistret atdzitu a/m . Tagad varbut kas mainijies .

cik maksaa muita?

25. Jūlijs 2009, 23:17

26 July 2009 00:13:32 SZ rakstīja:
manuprāt nekāda.
Lietuva ir EU. Latvija arī.Ja vedīsi auto no valsts, kas nav ES, tad jamuito.

Papildus jamaksa tad, ja motors ir virs 3L
Vai pareizi saprotu? Braucu un pērku auto uz Lietuvu(no fiziskas personas) ko Latvijā tik reģistrēju un nav pilnīgi nekādi nodokļi jāmaksā. Par ceļa nodokli skaidrs.:)

cik maksaa muita?

25. Jūlijs 2009, 23:33

$$$ atstāsi par to vien, ka auto notiek pirmreizējā reģistrācija Latvijā! Atkarīgs no visādiem faktoriem, neesmu sekojis līdzi. Par motoriem minēja, vēl atkarīgs no auto vecuma. Tā kā maks būs jāatver!

cik maksaa muita?

25. Jūlijs 2009, 23:43

Par pirmreizējo reģistrāciju Latvijā ir kāds lielāks maksājums? Autiņš ir ar 3L dzinēju "93. Prātīgāk laikam būs aizdoties uz CSDD un tur arī precizēt summu ar kuru būs jārēķinās.

cik maksaa muita?

25. Jūlijs 2009, 23:59

Var arī mājas lapā vai pa telefonu.
Tēma slēgta