Informāciju par auto iegādi ārzemēs, sludinājumi citu valstu interneta lapās
Tēma slēgta

Auto no Vācijas

02. Augusts 2004, 10:00

Gribēju pajautāt - kas īsti ir mainījies no 1.maija ar auto dzīšanu, piemēram, no Vācijas saistībā ar maksājamiem nodokļiem? Jo, piemēram, www.mobile.de, dažiem auto norāda, ka cena ir kopā ar PVN, taču citiem, ka tie ir bez PVN.
Kā tad īsti sanāk - vai, ja es tur jau samaksāju PVN, tad Latvijā es deklarēju, ka esmu to jau samaksājis, vai arī ir kaut kāds cits triks?

Auto no Vācijas

02. Augusts 2004, 10:08

Немецкий ПВН (16%) возращается только по предъявлении документов, что машина вывезена из Германии и поставлена на учет в другой стране. Процедура довольно геморройна и без знакомых, которые в Германии этим будут заниматься, трудно выполнима. Обычно есть 2 цены: для внутренней продажи и на вывоз. На вывоз сразу берут дешевле и получение ПВНа уже проблема немца. У нас если авто стоит меньше 7 тыщ лат, то ПВН не берется, только акциз по возрасту при постановке на учет. Цена определяется по продажным документам.

Auto no Vācijas

02. Augusts 2004, 11:35

vai tik tur nebija tagad vēl kaut kādi nodokļi izdomāti? tipa dabas nodoklis utt???? :?

Auto no Vācijas

02. Augusts 2004, 13:38

ir tada firma auto riga (kura strada dazi arkartigi nelaipni cilveki) kas var atvest auto. bet galu gala iznaks samaksat vismaz vel vienu auto vertibu.
cels EUR 450 lidz rigai
apdrosinasana 75% no auto vertibas (esot uz fures)
muitas nodeva
8% kompanijas interese
rezultata iznak very much of chakar

Auto no Vācijas

02. Augusts 2004, 13:51

Par firmaam viss ir skaidrs. Tachu mani intereseeja pati situaacija ar nodokliem... :whistle:

Auto no Vācijas

02. Augusts 2004, 14:02

www.likumi.lv par ievedmuitu transportam vai ka nu vinu tur sauca. so to say precizi uzrakstits cik par ko.

Auto no Vācijas

02. Augusts 2004, 14:21

GenSek
Спасибо - это инфа после 1 мая потвержденная ?
А таблицы минимальной стоимости авто разве нет больше ?
Вроде влетали люди раньше

Auto no Vācijas

02. Maijs 2006, 11:08

Kādam nav kāds paziņa Drēsdenes apvidū, kas varētu dzīvajā ievērtēt vienu auto? :?

Auto no Vācijas

20. Oktobris 2006, 14:35

Sveiki,
Vai ir kaut kā iespējams pēc auto VIN noskaidrot, kas ar to auto ir bijis Vācijā? Kaut kādus teh.apskašu datus, utt.? Pieņemot, ka auto ir 3 gadus vecs un domājams, ka apkopes tikai autorizētajos servisos?

Auto no Vācijas

20. Oktobris 2006, 14:39

legali Latvija ne, man liekas......

var megjinat Vacija, taja servisa, kur tas ticis pardots un apkopts, parasti to info it ka no sakuma negrib dot, bet ja normali paludz, tad ir dzirdets, ka iedod ar
Tēma slēgta