Informāciju par auto iegādi ārzemēs, sludinājumi citu valstu interneta lapās
13. Oktobris 2006, 18:34
Vsjo mozhno sdelatj i oformitj! Polnaja Latvija amerikanskih mashin!
13. Oktobris 2006, 19:44
....vot tebe infa nascet vseh problem svjazanih s raztormozkoi itd.....esli chesno ja nevizhu biznesa s Gklasom v Latvii....uzhe prohodil etu temu....kstati za skolko esli nesekret tebe otdajut etu mashinu??
http://www.carsound.lv/?pg=3&ind=45&mod=1
13. Oktobris 2006, 21:58
[user]6695|RIPS|[/user]....vot tebe infa nascet vseh problem svjazanih s raztormozkoi itd.....esli chesno ja nevizhu biznesa s Gklasom v Latvii....uzhe prohodil etu temu....kstati za skolko esli nesekret tebe otdajut etu mashinu??
http://www.carsound.lv/?pg=3&ind=45&mod=1
Nesekret, ~8000 EUR
13. Oktobris 2006, 22:14
**ja cena horoshaja, 8k UER eto vmeste s dostavkoj sjuda , i uchetom na nomera. + jesche nado jestestvenno peredelka na ue i sertifikaciju :!
13. Oktobris 2006, 22:18
[user]150652|Redvins|[/user]**ja cena horoshaja, 8k UER eto vmeste s dostavkoj sjuda , i uchetom na nomera. + jesche nado jestestvenno peredelka na ue i sertifikaciju :!
a kakovo goda?
nu jeslji on nje topljenij, to cena mnje kazhetsa maljina 8D
13. Oktobris 2006, 22:20
Kakbi modelj 2002 goda, a vot sobran po vin kodu v ijule 2004`go .. Net ne toplennij, i ne bitij ... Jajco.
13. Oktobris 2006, 22:59
....model i v pravdu 2002...tagda nacilis noviji saloni
.gif)
... avot na birke 2004 god ...znachit 2004 goda vipusk!!!....chto naschet ceni ...to ona ochen i ochen podozritelnaja...daze esli utoplenik to po barabanu ....LIMONAD!!!....chevo tam dumat konechno brat!!!!dazhe esli bitij itd.....chestno govorja ja takih cen nikogda nevidel ...a videl poverj mnogoje!!!...davaj ja u tebja za 10enotov vojzmu
14. Oktobris 2006, 18:06
ASV teh. apskate nozīmē tikai izplūdes gāzes. Tā kā vari pieņemt, ka auto kopš pirkšanas brīža ir tikai čakarēts un lauzts, tāpēc cena tāda (detaļas dārgas...), bet izklausās jau pārāk laba, lai būtu taisnība... Atceramies, ka pirms kāda laika te bija izlikts līdzīgs auto par 5000, tikai tas bija ar kādu ložmetēju sacaurumots kā siets...
14. Oktobris 2006, 18:10
Cita lieta -- spidomters jūdzēs var būt problēma tikai nākamajam īpašniekam, pa to var nesatraukties. Bet piereģistrēšana te, Eiropas Savienībā... nodokli samaksāsi ne pēc cenas, kas ierakstīta papīrīti, bet kataloga tirgus vērtības un tāda šim būs tik augsta, ka cena pārdošanai jau var neizrādīties vilinoša.