Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 17 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1, 2
Autors Ziņojums
 Tēma: Kaa tikt pie W123 kupejas?
AtbildeAtbilde saņemta: 17. Marts 2005, 16:58 
Lietotāja avatārs
Es jau arī pirms šito iegādāt apskatīju iespējas arī no Vācijas atgādāt.Bet pēc tam atmetu ar roku,jo papildus cipars ierubījās nereāls,ka viss prieks pārgāja. :x :!

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 17. Marts 2005, 18:24 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:15
Atbildes: 22073
Atrašanās vietas: On the road
Mašīna: Šodien ar AMG
Nevar būt, ka kāds negrib vest... man te tieši daži atradušies, kas paši pieteicās esam ieinteresēti vecu MB iegādē un šurpvešanā... Nu, varbūt vienīgā problēma, ka šiem auto jau jāskatās uz mazliet citām lietām, nekā 3 gadus vecam, tāpēc negribēja krāmēties -- laikam negribēja atzīt, ka nezinātu noteikt auto cenas atbilstību reālajam stāvoklim -- atvedīs, bet izrādīsies nekur nederīgs...

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 18. Marts 2005, 11:05 
Lietotāja avatārs
Jaa, cipars par pasaakumu salec pielaajiigs. :whistle:

to Duffs: cerams, ka tev izdosies! Piekriitu tev par Messerschmita auto-tautai vajag jaunas izpriecas =)

to Messerschmit : sorry, bet tas 2.8l mani biedee-biku pa niknu. :evil: Man vairaak taads chunchinaamais interesee.

to Rips: pats laikam nevaareeshu atdziit, jo galiigi neshprehoju alemaanju meelee :(, bet inglishaa shamie ne visai grib runaat.

to Mizx: vai nevari iedot kaadu konkreetaaku info par tiem dzineejiem :ninja:

Visiem paldies, un jautru riitdienas MB sabantuju :D

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 18. Marts 2005, 11:26 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:15
Atbildes: 22073
Atrašanās vietas: On the road
Mašīna: Šodien ar AMG
Klons: Nu, tie "dzinēji" šobrīd ceļā uz Latviju, pat nezinu vai firma vai privāti, bet vienkārši paziņa, kas dzīvo tajā galā un gādā mašīnas uz Latviju. Ja gribi ko konkrētāk zināt -- atsūti uz privāto, šie drīz būs klāt un tad jau varēšu apjautāties par iespējām un tā...

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 18. Marts 2005, 12:13 
Lietotāja avatārs
Nu nav jau ko bīties no 2.8.Ar to jau arī var pačunčināt,ja grib.Za to kad vajag apdzīt,tad iemin un palido garām.Braucot ar tagadējo auto man tā pietrūkst.It sevišķi 5dienās,kad sēņotāji izbrauc uz ceļa un velkās uz 70. :x :cry: 8)

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 18. Marts 2005, 12:15 
Lietotāja avatārs
A varbūt,kāds grib mainīt pret W123 280T? :handshake:

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 19. Marts 2005, 15:24 
Lietotāja avatārs
Ja jau tev taa interesee tas W123 coupe, tad var atlauties to motoru paarvaakt! Prieks kam tev puvekli ar labu motoru!? :x Vajag nemt labu bunzju un vis buus OK, jo motoru varesi parvaakt kaa sirds velesies, bet ja kuzovs ir beikts tad jeega ir maza :whistle:

Zinu peec sava (w124), to es no nules parvaacu un tas man izmaksaja 3000ls :ninja: un tagat kad eju tehnisko, tur vienkarsi var ielikt vienu "1" par skjidruma nopudi -un tas tikai taapec ka neviens nav iedziljinaajies katalogaa ka tur taadai fishkai ir jaaabuut :?

Uz augšu

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 17 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1, 2

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 1 viesis

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012