Informāciju par auto iegādi ārzemēs, sludinājumi citu valstu interneta lapās
Tēma slēgta

Auto pirkšana eBay

24. Marts 2005, 23:59

da ne mazakas jausmas

Auto pirkšana eBay

25. Marts 2005, 00:00

vinjs tagad gulj negribas zvanit un prasit kur vinjs vinju atrada

Auto pirkšana eBay

25. Marts 2005, 00:07

Lai RIPS es rit ielikshu un ja vari apskaties un dod kadu zinju, ja ko zinasi 8)

Auto pirkšana eBay

25. Marts 2005, 19:52

eBay ir tāda jauka iespēja, saucās "Search" :) Brīnumu lietas notiek, to izmantojot.
Reāli, liekas, vajag kādu uzticamu personu, kas USA uz vietas pievedīs pārdevējam celofāna kulīti ar $, nokārtos visus papīrus un uzgruzīs devaisu uz kuģa. Savādāk - nu kura gan hamburgeru kapsēta nodarbosies ar visu to auto sūtīšanas uz .lv padarīšanu :) Pat audiotehniku jamie negrib sūtīt ...

Auto pirkšana eBay

25. Marts 2005, 20:12

...nu magus pa leeto tocna nesuuta...daargs pasts...tacu ir firmas kas nodarbojas ar auto paarsuutiisanu uz eiropu...aa veel atcereejos ja tiesaam ir interese varu dabuut firmu kas tavaa vietaa nosoliis autinu un atvediis uz latviju...man viens pazina sitaa jau iegaadaajas zuto no asv!!

Auto pirkšana eBay

25. Marts 2005, 22:26

RIPS, da ne jau dārgs vai lēts tas pasts. Vispirms vinjam jaanoskaidro, cik maksaas suutiishana, tad jaasagaida $ no manis (PayPal es nevaru pieregjistreet jo neesmu hamburgerlandes iemiitnieks), tad jaavelkas uz pastu jaaizpilda visaadas blankas, ibo tas iet paar robezhu un liidz ar to visaadas formalitaates ... Vopshem bikinj vairaak jaapakustina dibens, a to jamaa naacija laikam neciena :)
Tēma slēgta