Vēlies pārdot savu auto vai rezerves daļas
19. Jūlijs 2006, 10:46
[user]26014|Roma|[/user]Tie visi numuri stāv CSDD, jāpiemaksā par viņiem laikam 20Ls... Var gādīties, ka daži no viņiem jau tika nopirkti!!!
A uz kā vārda viņi stāv?
19. Jūlijs 2006, 11:07
[user]26014|Roma|[/user]Tie visi numuri stāv CSDD, jāpiemaksā par viņiem laikam 20Ls... Var gādīties, ka daži no viņiem jau tika nopirkti!!!
Kā nu kurš... Puse te no veciem žiguļiem...
19. Jūlijs 2006, 11:11
[user]16948|Arturinho|[/user]
A uz kā vārda viņi stāv?
Ne uz kā... Vienkārši kad pārraksti auto, ja gribi vari izvēlēties kaut kādu foršo numuru, viņi tev iedod lapiņu, un tur tieši tā sarakstīti tie numuri, vari piemaksāt laikam 20Ls un dabūt tādus... Viņi labus numurus atliek maliņā un pārdod nedaudz dārgāk nekā parastos!
19. Jūlijs 2006, 11:15
Jocīgs esi? Tur ir tekošie numuri tai lapelē. Norakstītas mašīnas numuri glabājas automātiski gadu uz pēdēja auto saimnieka vārda. Ta man CSDD kabīnē tante kādus 2 gadus atpakaļ pastāstīja.
19. Jūlijs 2006, 11:19
Tieši tā, pēc gada to numuru var jebkurš dabūt. Tā 1188 esot izrakuši grēdas ar veciem burtiem un salikuši savām mašīnām 1188.
19. Jūlijs 2006, 11:19
+ visdrīzākais, ka ZhenEk savā metāla pārstrādes biznesā no sagriežamajiem šrotiem gadu gaita sakrājis šīs zīmes un hvz kādā vaidā tagad grib viņas kādam uzlikt. Moš viņam ir tas pārstrādes sertifikāts, ka ar viņa izzinu auto saimnieks var to norakstīt.
19. Jūlijs 2006, 11:22
[user]16948|Arturinho|[/user]+ visdrīzākais, ka ZhenEk savā metāla pārstrādes biznesā no sagriežamajiem šrotiem gadu gaita sakrājis šīs zīmes un hvz kādā vaidā tagad grib viņas kādam uzlikt. Moš viņam ir tas pārstrādes sertifikāts, ka ar viņa izzinu auto saimnieks var to norakstīt.
Tagad pats aiziesi uz CSDD ar numuriem padusē un gribēsi norakstīt savu veco kleperi, Tevi pasūtīs cirst, ja nebūs izziņa no kādas autokapsētas - tā vismaz es dzirdēju
19. Jūlijs 2006, 15:06
.....в течении недели выписывается на твое имя доверенность или дарственная на номера идешь с этим документом в ЦСДД а там как получицца... если эти номера у меня на руках будут то тогда быстро, в течении получаса получишь... если же номеров на руках нету то тогда в зависимости от того как их в ЦСДД сделают.
Я продаю право на пользование, т.е. владение номерами. Номеров может и не быть. Они могут быть только "на бумаге". Т.е. просто ты станешь владельцем, īpašnieks"ом...
....taa tas tika paskaidrots vakar man...diemzheel interese uzreiz zuda...
19. Jūlijs 2006, 15:31
Da visi numuri tipa 2332, 4455, 3737, 4000 nav nekāds deficīts, samaksā liekos Ls 20 par izvēli un viss. Ja sēriju vajag īpašu, tad grūtāk. Vienciparu, 777(aizsisti jau gadiem uz priekšu) utml. gan jāpadomā kā dabūt. Man pašam viens cipars ar nozīmi un iniciāļi.
19. Jūlijs 2006, 15:33
[user]6695|RIPS|[/user].....в течении недели выписывается на твое имя доверенность или дарственная на номера идешь с этим документом в ЦСДД а там как получицца... если эти номера у меня на руках будут то тогда быстро, в течении получаса получишь... если же номеров на руках нету то тогда в зависимости от того как их в ЦСДД сделают.
Я продаю право на пользование, т.е. владение номерами. Номеров может и не быть. Они могут быть только "на бумаге". Т.е. просто ты станешь владельцем, īpašnieks"ом...
....taa tas tika paskaidrots vakar man...diemzheel interese uzreiz zuda...

njā...