Vēlies pārdot savu auto vai rezerves daļas
Tēma slēgta

Reģ. Numura Zīmes

27. Janvāris 2008, 01:43

[user]25140|xplode|vajag interesantu numurs no sērijas HA[/user]pirmdien, ja nebūs slinkums, aizbraukshu līdz CSDD, bet varbūt kādam šeit ir ko piedāvāt?

man domāt, ka īsie numuri jau cauri, bet garie, ja nav vēl sākušies, tad tūlīt ies. ja ļoti ļoti vajag, tad varu painteresēties.

Reģ. Numura Zīmes

29. Janvāris 2008, 21:45

"cost is no object"

Attēls

The phrase "cost is no object" was redefined last week when an aftermarket tuner dropped close to a cool million on a license plate. Yes, a license plate.

The "F1" plate was first registered in the UK 104 years ago, when it was more likely a two-digit coincidence than a vanity plate, and until recently was used on a Volvo S80 owned by the chairman of the Essex County Council. F1 chief Bernie Ecclestone and former F1 driver Eddie Irvine had tried to snatch it up in 2005 at Goodwood, but failed to meet the reserve.

Last week at auction, Afzal Kahn, head of the Kahn Design and Project Kahn aftermarket tuning house, placed the winning bid of EUR 375k, which comes to more than EUR 440k with tax (the equivalent of about $873,000). The price beat the previous record of EUR 331k paid at a Bonhams auction in 2006 for the "M1" plate, but may yet be beat when the UK`s oldest registration plate "A1" goes under the hammer in the near future. Kahn will reportedly (and fittingly) put the F1 plate on his custom Mercedes SLR McLaren. How does he feel about blowing that much cash on a license plate? "It`s every man`s dream to have his perfect car with a number plate like this." Uh, we`ll keep dreaming, thanks.

Avots: The Daily Mail via Motor Authority

Reģ. Numura Zīmes

29. Janvāris 2008, 22:12

Ja mums palaistu uz izsoli AA-1, tad gan jau arī GB presei būtu nelies pārsteigumiņš.

Reģ. Numura Zīmes

29. Janvāris 2008, 22:26

[user]1447|MBex300|[/user]Ja mums palaistu uz izsoli AA-1, tad gan jau arī GB presei būtu nelies pārsteigumiņš.

Nez. AA-1 Maina īpašniekus...

Reģ. Numura Zīmes

29. Janvāris 2008, 22:30

kā maina īpašniekus?? pēdējo reizi kad viņu redzēju, vel stāvēja MM aiz stikla...

Reģ. Numura Zīmes

30. Janvāris 2008, 09:01

par to jau tieshi iet runa Ka ipashniekus nemaina :P

Reģ. Numura Zīmes

30. Janvāris 2008, 09:30

Atceros Panorāmu, kurā notika svinīgā pirmā Latvijas numura (AA-1) izsniegšana. To dabūja kāds mazlietota balta žiguļa pircējs. Pēc kādiem gadiem tas stāvēja uz Audi A8. Tagad varbūt, ka stāv plauktā.

Reģ. Numura Zīmes

30. Janvāris 2008, 10:35

Kāds no mums kaut ko pamatīgi jauc. Jo es atceros apmēram tādu pašu panorāmu, vai citu raidījumu kor to numuru pa taisno atdeva Motormuzejam. Sīks jau es tad biju, bet zinu ka to pašu 90to g.saķumā, kad pa retam tiku uz MM, viņš tur viermēr bija...
Vai nu žiguļa īpašniekam iedeva 2 (par kura existenci man neviens neko sakarīgu nav atbildējis) vai arī atdāvināja tālāk viņu.

Reģ. Numura Zīmes

30. Janvāris 2008, 10:38

Hmmm... Droši vien atbilde meklējama Motormuzejā...

Reģ. Numura Zīmes

30. Janvāris 2008, 11:03

Es atkal atceros,ka tas numurs bija uz RAF :whistle:
Tēma slēgta