Vēlies pārdot savu auto vai rezerves daļas
Tēma slēgta

Reģ. Numura Zīmes

21. Augusts 2007, 12:49

a man vajag GS seriju divciparu vai 6699 vai vel kadu interesantu varu iemainit pret XY-37 vai XY-9000

Reģ. Numura Zīmes

21. Augusts 2007, 23:19

[user]267341|ozolinsh|[/user]Sodien uz veca Golf II :lol: redzeeju AA- 93. A es ta domaaju, ka visi AA jau sen ir uz S klaseem utt. :whistle:

Uz Gertrūdes ielas shad tad staav paruuseejis 190 baltaa kraasaa ar v/n JK vai JV

Reģ. Numura Zīmes

22. Augusts 2007, 06:08

[user]267341|ozolinsh|[/user]Sodien uz veca Golf II :lol: redzeeju AA- 93. A es ta domaaju, ka visi AA jau sen ir uz S klaseem utt. :whistle:

Da ewe i Ford Sierra u mojego batki AA-xx00 :evil:

Reģ. Numura Zīmes

22. Augusts 2007, 09:01

[user]282118|matrix|[/user]

Uz Gertrūdes ielas shad tad staav paruuseejis 190 baltaa kraasaa ar v/n JK vai JV

JM! ;)

Reģ. Numura Zīmes

22. Augusts 2007, 09:26

[user]26014|Roma|[/user]
[user]282118|matrix|[/user]

JM! ;)

Varbuut arii JM.

Reģ. Numura Zīmes

22. Augusts 2007, 09:30

Vareetu mainiit DP 3311, pret kaadu PM, MP seeriju dereetu arii MZ .

Reģ. Numura Zīmes

22. Augusts 2007, 10:32

кто может помоч найти всю инфу по номеру машины о владельце! :ninja:

Reģ. Numura Zīmes

22. Augusts 2007, 10:36

[user]108790|Zloj|[/user]кто может помоч найти всю инфу по номеру машины о владельце! :ninja:

Policija. Ja labi pamatosi, kāpēc vajag šos datus, dabūsi oficiāli un bez pazīšanās. Jāraksta iesniegums. Tas ir pārbaudīts. Ar pazīšanos – varētu būt ka nemaz nav tik viegli, jo mūsdienās viņi mēdz kontrolēt pieslēgšanos dažādām datubāzēm – likums tāds un konfidenciāli dati. Arī vajadzēs izdomāt pamatojumu. Neviens nav priecīgs izdzirdēt, ka ir atrasts pēc automašīnas numura. Īpaši, ja auto ir pirkts uz līzinga sievasmātei vai kas tāds ne sevišķi tīrs. Attiecīgu reakciju var sagaidīt pret sevi.

Reģ. Numura Zīmes

22. Augusts 2007, 10:39

[user]379|Mizx|[/user]
[user]108790|Zloj|[/user]кто может помоч найти всю инфу по номеру машины о владельце! :ninja:

Policija. Ja labi pamatosi, kāpēc vajag šos datus, dabūsi oficiāli un bez pazīšanās. Jāraksta iesniegums. Tas ir pārbaudīts. Ar pazīšanos – varētu būt ka nemaz nav tik viegli, jo mūsdienās viņi mēdz kontrolēt pieslēgšanos dažādām datubāzēm – likums tāds un konfidenciāli dati. Arī vajadzēs izdomāt pamatojumu. Neviens nav priecīgs izdzirdēt, ka ir atrasts pēc automašīnas numura. Īpaši, ja auto ir pirkts uz līzinga sievasmātei vai kas tāds ne sevišķi tīrs. Attiecīgu reakciju var sagaidīt pret sevi.

да по данным эта машина старый хлам, меня интересует перекупить сам номер этой машины, может удаться договориться с хозяином по нормальной цене!!!

Reģ. Numura Zīmes

22. Augusts 2007, 10:39

[user]379|Mizx|[/user]

...nevis meedz, tas notiek automaatiski!!
Tēma slēgta