Vēlies pārdot savu auto vai rezerves daļas
Tēma slēgta

Reģ. Numura Zīmes

10. Aprīlis 2007, 17:28

da videl videl , varka naverna nerealnaja

Reģ. Numura Zīmes

10. Aprīlis 2007, 17:40

ну как сказать... :D

Reģ. Numura Zīmes

10. Aprīlis 2007, 18:10

nu ja tebja ponjal :lol:

Reģ. Numura Zīmes

10. Aprīlis 2007, 22:06

Es kad savu mersi registreju bija doma moska uzlikt labaku numuru, beigas it ka pofig. Tagad domaju ka bus vien jauzmet kads divciparnieks.
Man sita lieta vienkarsaka, parmetu no otra autina uz savejo to numuru un tam tapat tikai divciparnieku var uzlikt. 8)
Ja kadam baigi vajag varam sarunat! :P

Reģ. Numura Zīmes

11. Aprīlis 2007, 07:10

No īsiem uz gariem numurus vairs nepārtaisa :whistle:

Reģ. Numura Zīmes

11. Aprīlis 2007, 15:12

[user]231475|Aris|[/user]Es kad savu mersi registreju bija doma moska uzlikt labaku numuru, beigas it ka pofig. Tagad domaju ka bus vien jauzmet kads divciparnieks.
Man sita lieta vienkarsaka, parmetu no otra autina uz savejo to numuru un tam tapat tikai divciparnieku var uzlikt. 8)
Ja kadam baigi vajag varam sarunat! :P

какие там цифры- буквы?? закинь в приват.

Reģ. Numura Zīmes

12. Aprīlis 2007, 22:22

Offtopic:
Na odnom MB segodnja v Rige videl nomer XXllXX

Reģ. Numura Zīmes

16. Aprīlis 2007, 15:26

Attēls

:wub:

Reģ. Numura Zīmes

16. Aprīlis 2007, 15:38

Mazs oftopiks, bet pirms pāris dienām virzījos ar savu W107 pa korķi Valdemāra ielā konvoja pavadībā -- tieši priekšā brauca tumšs Bentley limuzīns ar parastu numuru, aiz muguras gaiši zila (hameleons?) Bentley kupeja ar v/n I 777 I (ja nemaldos). Tā arī visi draudzīgi nogriezāmies uz Skonto stadionu...

Reģ. Numura Zīmes

16. Aprīlis 2007, 21:49

[user]379|Mizx|[/user]Kupeja ar v/n I 777 I (ja nemaldos). Tā arī visi draudzīgi nogriezāmies uz Skonto stadionu...

Ir tāds nummurs cilvēks laikam ļoti vēlējas uzsvērt savus septiņniekus :lol: Tā kupeja katru dienu pa vecrīgu vizinās, regulāri redzu! Vēl vecrīga ir viens labs Brabus S-class 8) un Lorinser E-class :wub: (domes rajonā)!
Tēma slēgta