Vēlies pārdot savu auto vai rezerves daļas
Tēma slēgta

W124 из Германии на продажу.

25. Jūlijs 2011, 23:44

pasta marciņam ? :D vot tas būtu pa letu :D

26. Jūlijs 2011, 06:36

Nu jā, pie fričiem cieņā ir vecie 90 to gadu merši, protams tur viņi ir kopš dzimšanas labi aprūpēti. Nava gan tā, ka tikai opji brauc un čurkas, gana daudz sabiedrībā cienījamu cilvēku, kas izvēlas ikdienas vajadzībām klasiskus MB modeļus, to pašu 190 to ilgus gadus stureja pazistams uzņēmējs, dikti škrobējās, kad viņam viņu sabuhņija, paņēma w202 vagonu un tāpat saka ka vecais esot bijis labāks. Man ar starpcitu patika labāk stūrēt w124 nekā e39 bumeri, itka 10 gadus jaunaks auto, bet dvēsele nedziedāja viņā, par tiem 4500 eur es tak paņemtu atkal 124 to nevis to svaigako bembi vai vel briesmigak, japani. Sauc mani tagad par slimu!

26. Jūlijs 2011, 07:26

Pareizs novērojums, snuff.

Tur ir pavisam cita mentalitāte, jo bagātāks, jo mazāk cenšās izcelties.
Arī ir tas gods pazīt uzņēmēju, kurš brauc ar S124 (tiesa, ļoti pilnas komplektācijas), lai gan mierīgi varētu atļauties w212.
Pēdējo reizi laboja ZV - 26. Jūlijs 2011, 07:26, kopā labots 1 reizi.

26. Jūlijs 2011, 07:33

25 July 2011 23:28:04 monochrome rakstīja:
drizak tam nabagam auģi-dizeļam bus viss ko jāmaina, un tas 100% ed eļļu u.c. Ir zināms ka fakts, ka šie dīzeļi skrien pa Miljonu kilometru, tik ķēdi maini savlaicīgi(200-300k). Un pasedesi taja volvika un normalaja mersī, uzreiz pamanīsi atšķirību pat plastika kvalitātē, tie volviki Vācija ir ļoti lēti ne cilvēku stubības dēl, bet to Lolvo kvalitātes.

:haha::haha::haha:

LŪDZU RAKSTI VEEEEL!!!!!!

26. Jūlijs 2011, 08:43

Atdzīšos, PIRMO reizi savas pastāvēšanas laikā, lasīju ko raksta Plash ar atvērtu muti un piekritu, gandrīz itvisam!
Ja man būtu ko teikt, teiktu to pashu :)

Snuffa rakstītais arī savā ziņā patiess, bet tajā pat brīdi, katrs tak zinma, ka W124 ir kvalitāte, bet nu sirds nereti lolo pēc kaut kā svaigāka un tiklīdz mums ir iespēja tikt pie kaut kā jauna,svaiga, mēs to arī daram.
Tie turīgie cilvēki par kuriem runājat, kas brauc ar 190 vai W124 un ir liela uzņēmuma priekšnieki.....personīgi vai pat redzējis tādus neesmu, bet pavisam noteikti tādi ir kādi 5 visā LV......
Mūsdienās telefons,auto,apģērbs,māja ir tavs statuss, kas nu jau sāk palikt par traku.....jo aptuveni, ja atbrauksi ar vecu MB (190,W124), skatīsies, kā uz dzīves atgrūsto, kur nu vēl, ja paskatās uz meitenēm/sievietēm, ja neatbrauksi uz pirmo "randiņu" ar jaunu auto uz otro tikšanos neceri.....kaut kur tā pasaule sāk jukt prātā!

26. Jūlijs 2011, 08:49

Za to GAZ 24 gan maksā štuku :D Jebkāds! :crazy:

26. Jūlijs 2011, 08:50

kungi, vajag domār plašāk......

ir MILZĪGAS atšķirības reģionos un tautās, to mentalitātē.

Vācijā, ja uz pārrunām ieradīsies ar svaigu E klasi vai S klasi, uztvers kā ļoti pārtikuša uzņēmuma pārstāvi un sarunas par cenām jau sākumā ir beigušās :D (Runa nav par uzņ. vadītājiem)

Latvijā, Krievijā, ex PSRS -ja ieradīsies ar VW Golf- neviens neņems par pilnu un īpaši nerunās, jo uzskatīs par neveiksminieku.

A.S. es runāju par Vācijas uzņēmēju, kurš braukā ar S124- jo nevēlas lieki zīmēties vācu VIDam un kaimiņiem. Ja jūs zinātu, ko nozīmē sabiedriskā pilsoņu aktivitāte ( šeit saukta par stučīšanu) jums arī pārietu vēlme zīmēties.
Pēdējo reizi laboja ZV - 26. Jūlijs 2011, 08:53, kopā labots 1 reizi.

26. Jūlijs 2011, 08:51

26 July 2011 09:49:44 Richy rakstīja:
Za to GAZ 24 gan maksā štuku :D Jebkāds! :crazy:

kas ir GAZ un kāds tam sakars ar šo tematu ? :O

26. Jūlijs 2011, 08:52

Nu, tas tā... atceroties vienu Plash sludinājumu ss.lv :super:

26. Jūlijs 2011, 09:25

26 July 2011 09:50:44 Misters X rakstīja:

A.S. es runāju par Vācijas uzņēmēju, kurš braukā ar S124- jo nevēlas lieki zīmēties vācu VIDam un kaimiņiem. Ja jūs zinātu, ko nozīmē sabiedriskā pilsoņu aktivitāte ( šeit saukta par stučīšanu) jums arī pārietu vēlme zīmēties.

Nu bet Misters X, tad tas uzņēmējs braukā ar to S124 tāpēc, ka tas viņam patīk un viņš to nepret ko citu nemainītu? Vai viņš vienkārši izvairās no nodokļiem un kaimiņiem? :O
Tēma slēgta