07. Septembris 2008, 21:25
07. Septembris 2008, 21:33
Kura brīdī tad es teicu, ka neņemšu tos spilvenus atpakaļ:? Vienā dienā tu pazvani, un pasūti spilvenu ( vienu ), saņem to ar bezmaksas piegādi, otra dienā zvani, un saki ka neder, ka gribi atdot, kam arī piekritu, trešā dienā pārzvani, un saki ka esi visu sajucis, un ka viss Tev der, un vaig vēll vienu, kuru arī saņem, un ceturtajā dienā piezvani un saki, ka atkal neder, un gribi atdot abus atpakaļ.... kad arī Tev piedavāju viņus paņemt atpakaļ, bet tikai atrēkināt 5Ls par piegādi, jo piegāde ir bezmaksas tad ja Klients ir pārliecināts ka viņam vaig to detaļu, kuru pasūta... un īstenībā es, 15 gadus jau tirgojot autodetaļas, pirmo reizi dzirdu, ka uz W201 var stāvēt kaut kādi savādāki spilveni, neka tie, kuras Tev vedām.... ja Tev tiešam tas MB ir kautkādu mājamatnieku pārbūvēts, tad jau vispratīgāk ir detaļas pirkt tikai ar paraugu rokās, jo savādāk sanāk ka nekas Tev no tā, ko piedāvā detaļu katalogi neder...
Tā kā ja tiešām gribi tos spilvenus atgriezt, tad zvani man rīt, un par visu vienosimies....
07. Septembris 2008, 21:33
[user]540|RICHY|[/user]mjā.jūtu līdzi.
Spilveni vis maz oriģinālie?
07. Septembris 2008, 21:34
[user]484403|_mpb_|[/user][user]514378|libra|[/user]ir divu veidu spilveni.
atkariba no ta kadi ir motora kronshteini! 8)
aha... tagad arī es to zinu. tik paceļās jautājums - kas notiks, kad gribēsies iekrāmēt 3.0 no w124?
07. Septembris 2008, 21:35
[user]3579|Sviestc|[/user]Labvakar! Palasījos te drusku.Kura brīdī tad es teicu, ka neņemšu tos spilvenus atpakaļ:? Vienā dienā tu pazvani, un pasūti spilvenu ( vienu ), saņem to ar bezmaksas piegādi, otra dienā zvani, un saki ka neder, ka gribi atdot, kam arī piekritu, trešā dienā pārzvani, un saki ka esi visu sajucis, un ka viss Tev der, un vaig vēll vienu, kuru arī saņem, un ceturtajā dienā piezvani un saki, ka atkal neder, un gribi atdot abus atpakaļ.... kad arī Tev piedavāju viņus paņemt atpakaļ, bet tikai atrēkināt 5Ls par piegādi, jo piegāde ir bezmaksas tad ja Klients ir pārliecināts ka viņam vaig to detaļu, kuru pasūta... un īstenībā es, 15 gadus jau tirgojot autodetaļas, pirmo reizi dzirdu, ka uz W201 var stāvēt kaut kādi savādāki spilveni, neka tie, kuras Tev vedām.... ja Tev tiešam tas MB ir kautkādu mājamatnieku pārbūvēts, tad jau vispratīgāk ir detaļas pirkt tikai ar paraugu rokās, jo savādāk sanāk ka nekas Tev no tā, ko piedāvā detaļu katalogi neder...
Tā kā ja tiešām gribi tos spilvenus atgriezt, tad zvani man rīt, un par visu vienosimies....
iztiksim bez notikumu cilāšanas te forumā! palūgšu citiem arī neko neteikt.
07. Septembris 2008, 21:37
Latviešu jau tā maz palicis. Tad kādēļ kašķēties vēl savā starpā?
07. Septembris 2008, 21:37
[user]484403|_mpb_|[/user][user]540|RICHY|[/user]es tik nesaprotu,kādēļ pārdevējs atsakās mainīt spilvenus?
Tikai dēļ tā,ka čeku neiedeva?
sākumā teica, ka mainīs, kad zvanīju vairs necēla telefonu. nu jau tāpat labs laiks pagājis, čeka nav, pierādīt neko nevaru.
Jā, jā slēpties es sāku, nolēmu aizklapēt kantori un imigrēt uz štatiem, lai nebūtu 55 Ls jaatdod...
Redzi, es tur viens sēžu uz trīs telefoniem, un ja runāju pa vienu, tad reizēm nevaru pacelt otru trubu taja brīdī, bet nu pārzvani tak drusku vēlāk, ja pirma reizē sazvanīt nesanāk.....
07. Septembris 2008, 21:40
[user]3579|Sviestc|[/user][user]484403|_mpb_|[/user][user]540|RICHY|[/user]es tik nesaprotu,kādēļ pārdevējs atsakās mainīt spilvenus?
Tikai dēļ tā,ka čeku neiedeva?
sākumā teica, ka mainīs, kad zvanīju vairs necēla telefonu. nu jau tāpat labs laiks pagājis, čeka nav, pierādīt neko nevaru.![]()
Jā, jā slēpties es sāku, nolēmu aizklapēt kantori un imigrēt uz štatiem, lai nebūtu 55 Ls jaatdod...
![]()
![]()
Redzi, es tur viens sēžu uz trīs telefoniem, un ja runāju pa vienu, tad reizēm nevaru pacelt otru trubu taja brīdī, bet nu pārzvani tak drusku vēlāk, ja pirma reizē sazvanīt nesanāk.....
ok, neiztirzāsim visu šito tālāk. tāpat katrs paliksim pie sava. rīt zvanīšu, cerams, ka spēsim pat kaut ko vienoties. ja esmu kaut kā tevi apvainojis, atvainojos!
07. Septembris 2008, 22:41
, un tapēc jau mēs dzīvojam, lai tās risinātu un arī atrisinatu....
08. Septembris 2008, 06:50
man te barters briest.