Vēlies pārdot savu auto vai rezerves daļas
Tēma slēgta

Pārdodu divus W123

10. Novembris 2010, 10:29

10 November 2010 10:23:18 Emsis rakstīja:
Nav apvainojuma, pagrūti pilsētā ar tādu. Vizuāli smuks, arī zaļais neizskatās izrūsējis.

es neapvainojos, es tev pilniibaa piekriitu ; D

Pārdodu divus W123

10. Novembris 2010, 11:01

Vai no zaļā kādas daļas nevar dabūt?

Pārdodu divus W123

10. Novembris 2010, 12:19

10 November 2010 11:01:57 Ugis rakstīja:
Vai no zaļā kādas daļas nevar dabūt?

pagaidaam kameer man pasham dzeltenais diezvai -- bet zinu shrotu savaa ciemaa kur staav W123 universaals >> varu no taa paluureet kautko !

Pārdodu divus W123

10. Novembris 2010, 15:59

Un kur tas ciems atrodas?:)

No universala man vajadzētu aizmugurējo spārnu sānu,un bagāžnieka vāka tievos dekoratīvos moldingus.Arī no priekšējā labā spārna,ja nav ar defektiem.
Un priekšējo bamperu.Un ja ļoti labs,arī pakaļējais.
Noderētu durvju ārējās gumijas(ja nav saplaisājušas)-tās,kas horizontāli,pie stikliem attur ūdens ieplūšanu durvīs.
Varbūt ir lietojama radio antena?
Un priekš. spārnu stiprinājuma skrūves-tās,kas no durvju puses,un dažas,kas no motora telpas.
Vēl man ir bojāts labā logutīrītāja mehānisms-nolūzusi skrūve,ar kuru tas stiprinās pie virsbūves.Tur varētu visu to mezglu ņemt,
Varbūt ir labi-bez plīsumiem un citiem defektiem(balti,vai oranži) priekš. pagriezienu lukturi?
Uz sakarīgu izpūtēju jau laikam nav ko cerēt.

Apmēram tā.

Pārdodu divus W123

10. Novembris 2010, 16:39

10 November 2010 15:59:03 Ugis rakstīja:
Un kur tas ciems atrodas?:)

No universala man vajadzētu aizmugurējo spārnu sānu,un bagāžnieka vāka tievos dekoratīvos moldingus.Arī no priekšējā labā spārna,ja nav ar defektiem.
Un priekšējo bamperu.Un ja ļoti labs,arī pakaļējais.
Noderētu durvju ārējās gumijas(ja nav saplaisājušas)-tās,kas horizontāli,pie stikliem attur ūdens ieplūšanu durvīs.
Varbūt ir lietojama radio antena?
Un priekš. spārnu stiprinājuma skrūves-tās,kas no durvju puses,un dažas,kas no motora telpas.
Vēl man ir bojāts labā logutīrītāja mehānisms-nolūzusi skrūve,ar kuru tas stiprinās pie virsbūves.Tur varētu visu to mezglu ņemt,
Varbūt ir labi-bez plīsumiem un citiem defektiem(balti,vai oranži) priekš. pagriezienu lukturi?
Uz sakarīgu izpūtēju jau laikam nav ko cerēt.

Apmēram tā.

:D Īsāk sakot vajag ļoti labu donoru.:)

Pārdodu divus W123

10. Novembris 2010, 17:12

donors protams butu laba fiicha,-bet man nav kur to tureet...arii izjauktaa veidaa.
Tapec jamegina savaakt pa kaktiem ko var.Un nejau katram donoram ir tieshi tas kas vajadziigs.

Un ar drusku iemiiciitiem moldingiem,ar neideaalu bamperu un bez anteenas jau var braukt.Es tik iejautaajos-moska kas ir atrodams. Veidot un uztureet ideaalu -originaalu kolekcijas veertu auto man nav liidzeklu.

Pa druscinai tur,pa druscinai shur-un kautko jau var samediit
Pēdējo reizi laboja Ugis - 10. Novembris 2010, 17:17, kopā labots 1 reizi.

Pārdodu divus W123

10. Novembris 2010, 20:51

OI baigias saraksts >>> shitik smalki nevareeshu atbildeet ; D

>>>>>>> zinkaa labaak papromeeshu uzfocheet vinju kameer veel nav sniegs !!

ATRODAS MADONAA > SDS AUTO

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

MOZHKA KAADS SHITAADU GRIB ? : D

Attēls
Attēls
Pēdējo reizi laboja IMANTSDEXYS - 10. Novembris 2010, 21:51, kopā labots 1 reizi.

Pārdodu divus W123

10. Novembris 2010, 20:53

:O :O :O

Pārdodu divus W123

10. Novembris 2010, 20:53

Labi baigias OFFTOPIKS >>

taatad abi w123 joprojaam ir piedaavaajumaa ! : )

Pārdodu divus W123

10. Novembris 2010, 22:13

:super: peedeejais hwz kaads tur mercedess
Pēdējo reizi laboja Bpa4 - 10. Novembris 2010, 22:14, kopā labots 1 reizi.
Tēma slēgta