Vēlies pārdot savu auto vai rezerves daļas
Tēma slēgta

Pārdodu vai mainu

29. Jūnijs 2010, 10:52

29 June 2010 11:21:24 Renoir rakstīja:
var jau sākumā pamēģināt kādu 4M.
Nebūs tik krasa atšķirība komfortā.

Nezinu kā Tev, bet man no W210 paliek bail. Un ar katru dienu aizvien vairāk :D
Vismaz diviem W210 ir izlūzušas atsperes, jo sarūsēja atsperes glāze un nolocījās. Tad tā reikas tecēšana, kuru ne vienmēr var novērst ar remkomplektu.
Nu un tad kopējais jautājums par rūsu. Tas ir ārprāts...

Pārdodu vai mainu

29. Jūnijs 2010, 11:02

Man nav bail.
Rūsa ir lielākā problēma. Bet tev ir baigais labos draugos. Rūsē jau visi citi arī.

Reikai bija neliela pile, bet tur tika samainīts augšējais blīvslēgs un viss.
Sliktākajā gadījumā var uztaisīt kap remontu un viss.
C/W140 taču ir tas sulojošais stūres reduktors, kuru arī grūti salabot un nopirkt labu vēl grūtāk.

Atsperes lūztot ārā parastajām versijām. Tā vismaz rakstīts Wikipēdijā. 4M nav dzirdēts tāds pasākums, jo cita konstrukcija priekšā un ražoti tie ir Gracā (ja tas vispār ko nozīmē).
Kopumā nav par ko baidīties vairāk kā no C140. Vismaz ja salīdzina ar manu 4M.
Kam te bija tās pusasis nojātas priekšā, tam gan būtu no kā baidīties. Tas ir ļoti dārgi. Bet tāpēc jāpērk dārgs un labs MB, nevis lēts un izdevīgs.

Pārdodu vai mainu

29. Jūnijs 2010, 11:09

Var būt Tev arī taisnība. Neesmu tos 4M tā pētījis.

Pārdodu vai mainu

29. Jūnijs 2010, 11:12

Vēl ir 4M iekš W220...

Pārdodu vai mainu

29. Jūnijs 2010, 11:18

Jā, esmu pamanījis.
Bet W210 man šķiet vairāk saprotams, nekā W220 :)

Pārdodu vai mainu

29. Jūnijs 2010, 11:28

RG, kāpēc nav domas par otru autiņu?

Pārdodu vai mainu

29. Jūnijs 2010, 11:31

Ir doma, bet maciņš jau nav bezizmēra :D
Pie tam - divi auto, tas ir kā divas sievas. Nevar veltīt pietiekošu uzmanību abiem.
Nu ok, pa mazām naudām jau varētu paņemt džipu tikai ziemai, bet mēs ļoti labi zinām, ka tas nav īpaši reāli. Tas džips būs tāds, ka TA legālā veidā nekad neiziet.

Pārdodu vai mainu

29. Jūnijs 2010, 11:38

No ekonomiskā viedokļa lētāk droši vien nesanāk, bet ja grib savu MB uzturēt labā stāvoklī, tad ziemā vajag otru autiņu. Sāls, iesalušās arkas, čīkstošā virsbūve braucot pa nelīdzenumiem principā bojā autiņu tā pamatos.

Pārdodu vai mainu

29. Jūnijs 2010, 11:44

29 June 2010 12:31:37 RG rakstīja:
Ir doma, bet maciņš jau nav bezizmēra :D
Pie tam - divi auto, tas ir kā divas sievas. Nevar veltīt pietiekošu uzmanību abiem.
Nu ok, pa mazām naudām jau varētu paņemt džipu tikai ziemai, bet mēs ļoti labi zinām, ka tas nav īpaši reāli. Tas džips būs tāds, ka TA legālā veidā nekad neiziet.

ZB tu RG jau, toč tā kā pa brīdim Tev PMS uznāk un tad dafai iztirzāt... uzmet savam celolītam ķēdes uz velkošā tilta ratiem un brauc pa kupenām.
:pn:

Pārdodu vai mainu

29. Jūnijs 2010, 11:48

Nekliedz :D
Tēma slēgta