Vēlies pārdot savu auto vai rezerves daļas
Tēma slēgta

Reģ. Numura Zīmes

09. Novembris 2006, 20:04

Ндааа... я смотрю народ задело за живое это повышение... как будто все прям стояли в очереди и не успели заказать по паре парочек таких н омеров :whistle: :D 8)

Reģ. Numura Zīmes

09. Novembris 2006, 20:06

Vienkārši man nāk smiekli par to, ka cilvēka bagātība tiek vērtēta pēc mašīnas, tās numura, košāka apģērba un mobīlā ar vairāk pixeļiem. Nu kā dzīvnieki ar lielām astēm, gariem zobiem un "patīkamu" smaku. Bet kad ar tādiem izlecējiem parunājies, tad saproti, ka tā arī ir visa viņa bagātība un dzīves mērķis- izlekt uz pelēkās masas fona.
....savu viedokli var izteikt dazhaadi ...bet tavs veids peedeejaa laikaa ir loti agresiivs....viss un vissi ir suuds ,kas nav peec tavaam domaam!!!...peec taviem vaardiem sanaak ka par mani saaks domaat to sliktaako jo redz man uz mashiinas staav ``blatnojs ``nummurs!!! un pie visa taa es veel esmu dzivnieks bez moraalaam veertiibaam...zini tu man likies gudraaks ,bet peedeejaa laikaa ar saviem izteicieniem tu man neliecies labaaks par parasto shaurpieri kursh censhaas ar savaam gudriibaam nez ko panaakt.

Reģ. Numura Zīmes

09. Novembris 2006, 20:10

Да ну, я думаю что здесь ни при чем крутая тачка и дешевые выкрутасы по типу навароченного мобильника и таму подобному... сколько всяких опелей и фольксвагенов 90-80 годов ездит с номерами по типу Vasja и т.п.... Тут просто ЦСДД решило кардинально поменять свою политику :whistle: к чему это приведет... поживем увидим :)

Reģ. Numura Zīmes

09. Novembris 2006, 20:12

Es sev gribētu numuru ar saviem iniciāļiem (Piem. MP-1, MP-17, MP-777), bet, brīvs ir palicis tikai MP-777, kas jau ir rezervēts...... :? :cry:

Reģ. Numura Zīmes

09. Novembris 2006, 20:21

А серию РМ не пробовал пробить? 8)

Reģ. Numura Zīmes

09. Novembris 2006, 20:31

a tadu nr var nopirkt AA-0 8D ? zinu ka aa - 1 ir Motor muzejam :D

Reģ. Numura Zīmes

09. Novembris 2006, 20:39

[user]6695|RIPS|[/user]Vienkārši man nāk smiekli par to, ka cilvēka bagātība tiek vērtēta pēc mašīnas, tās numura, košāka apģērba un mobīlā ar vairāk pixeļiem. Nu kā dzīvnieki ar lielām astēm, gariem zobiem un "patīkamu" smaku. Bet kad ar tādiem izlecējiem parunājies, tad saproti, ka tā arī ir visa viņa bagātība un dzīves mērķis- izlekt uz pelēkās masas fona.
....savu viedokli var izteikt dazhaadi ...bet tavs veids peedeejaa laikaa ir loti agresiivs....viss un vissi ir suuds ,kas nav peec tavaam domaam!!!...peec taviem vaardiem sanaak ka par mani saaks domaat to sliktaako jo redz man uz mashiinas staav ``blatnojs ``nummurs!!! un pie visa taa es veel esmu dzivnieks bez moraalaam veertiibaam...zini tu man likies gudraaks ,bet peedeejaa laikaa ar saviem izteicieniem tu man neliecies labaaks par parasto shaurpieri kursh censhaas ar savaam gudriibaam nez ko panaakt.

Šaura pierīte vai nē, bet es izsaku savu viedokli tādu, kāds man viņš ir. Un izsaku pat tad, ja kādam tas šķitīs nepieņemams. Tur arī rodās tā atšķirība. Tad, kad manas domas sakrīt ar tavām, tev šķiet, ka esmu baigais čoms, bet tad, kad ir pilnīgi pretējas, tad sākās runa spar šaurajām pierītēm :) Bet tas ir normāli, jo šaura pierīte nav man vienīgajam :D

Reģ. Numura Zīmes

09. Novembris 2006, 20:40

Сколько людей столько и мнений! ; :drink: ) :D

Reģ. Numura Zīmes

09. Novembris 2006, 20:41

[user]540|RICHY|[/user]
[user]6695|RIPS|[/user]Vienkārši man nāk smiekli par to, ka cilvēka bagātība tiek vērtēta pēc mašīnas, tās numura, košāka apģērba un mobīlā ar vairāk pixeļiem. Nu kā dzīvnieki ar lielām astēm, gariem zobiem un "patīkamu" smaku. Bet kad ar tādiem izlecējiem parunājies, tad saproti, ka tā arī ir visa viņa bagātība un dzīves mērķis- izlekt uz pelēkās masas fona.

Šaura pierīte vai nē, bet es izsaku savu viedokli tādu, kāds man viņš ir. Un izsaku pat tad, ja kādam tas šķitīs nepieņemams. Tur arī rodās tā atšķirība. Tad, kad manas domas sakrīt ar tavām, tev šķiet, ka esmu baigais čoms, bet tad, kad ir pilnīgi pretējas, tad sākās runa spar šaurajām pierītēm :) Bet tas ir normāli, jo šaura pierīte nav man vienīgajam :D

:iagree:

Reģ. Numura Zīmes

09. Novembris 2006, 20:48

Normali... vnk nau vardu ko teikt... Valsts vnk uz biezajiem Varaas :D
Tēma slēgta