09. Novembris 2006, 20:04
8)
09. Novembris 2006, 20:06
09. Novembris 2006, 20:10
09. Novembris 2006, 20:12
09. Novembris 2006, 20:21
09. Novembris 2006, 20:31
09. Novembris 2006, 20:39
[user]6695|RIPS|[/user]Vienkārši man nāk smiekli par to, ka cilvēka bagātība tiek vērtēta pēc mašīnas, tās numura, košāka apģērba un mobīlā ar vairāk pixeļiem. Nu kā dzīvnieki ar lielām astēm, gariem zobiem un "patīkamu" smaku. Bet kad ar tādiem izlecējiem parunājies, tad saproti, ka tā arī ir visa viņa bagātība un dzīves mērķis- izlekt uz pelēkās masas fona.
....savu viedokli var izteikt dazhaadi ...bet tavs veids peedeejaa laikaa ir loti agresiivs....viss un vissi ir suuds ,kas nav peec tavaam domaam!!!...peec taviem vaardiem sanaak ka par mani saaks domaat to sliktaako jo redz man uz mashiinas staav ``blatnojs ``nummurs!!! un pie visa taa es veel esmu dzivnieks bez moraalaam veertiibaam...zini tu man likies gudraaks ,bet peedeejaa laikaa ar saviem izteicieniem tu man neliecies labaaks par parasto shaurpieri kursh censhaas ar savaam gudriibaam nez ko panaakt.
Bet tas ir normāli, jo šaura pierīte nav man vienīgajam
09. Novembris 2006, 20:40
09. Novembris 2006, 20:41
[user]540|RICHY|[/user][user]6695|RIPS|[/user]Vienkārši man nāk smiekli par to, ka cilvēka bagātība tiek vērtēta pēc mašīnas, tās numura, košāka apģērba un mobīlā ar vairāk pixeļiem. Nu kā dzīvnieki ar lielām astēm, gariem zobiem un "patīkamu" smaku. Bet kad ar tādiem izlecējiem parunājies, tad saproti, ka tā arī ir visa viņa bagātība un dzīves mērķis- izlekt uz pelēkās masas fona.
....savu viedokli var izteikt dazhaadi ...bet tavs veids peedeejaa laikaa ir loti agresiivs....viss un vissi ir suuds ,kas nav peec tavaam domaam!!!...peec taviem vaardiem sanaak ka par mani saaks domaat to sliktaako jo redz man uz mashiinas staav ``blatnojs ``nummurs!!! un pie visa taa es veel esmu dzivnieks bez moraalaam veertiibaam...zini tu man likies gudraaks ,bet peedeejaa laikaa ar saviem izteicieniem tu man neliecies labaaks par parasto shaurpieri kursh censhaas ar savaam gudriibaam nez ko panaakt.
Šaura pierīte vai nē, bet es izsaku savu viedokli tādu, kāds man viņš ir. Un izsaku pat tad, ja kādam tas šķitīs nepieņemams. Tur arī rodās tā atšķirība. Tad, kad manas domas sakrīt ar tavām, tev šķiet, ka esmu baigais čoms, bet tad, kad ir pilnīgi pretējas, tad sākās runa spar šaurajām pierītēmBet tas ir normāli, jo šaura pierīte nav man vienīgajam
09. Novembris 2006, 20:48