09. Novembris 2006, 08:43
Tie numuri paši par sevi neko labu par cilvēku nerāda. Vis maz sabiedrībā valda tāds uzskats, ka šādu numuru pērk cilvēks ar nopietniem kompleksiem, ja vien tas nereklamē kādu firmu.
09. Novembris 2006, 09:38
09. Novembris 2006, 09:55
[user]540|RICHY|[/user]BeidzietTie numuri paši par sevi neko labu par cilvēku nerāda. Vis maz sabiedrībā valda tāds uzskats, ka šādu numuru pērk cilvēks ar nopietniem kompleksiem, ja vien tas nereklamē kādu firmu.
Un tad vēl tie I777I un xx777 utml. ir galīgākā tufta. Tagad gan būs savādāk, bet līdz šim, jebkurš sērijveida numurs ar trim septītniekiem bija dārgāks par individuālo. Tagad jau, laikam, būs savādāk.
Katrā ziņā- slidiniet to naudiņu valsts kabatā. Viņiem jau tā maz
09. Novembris 2006, 10:40
09. Novembris 2006, 10:46
09. Novembris 2006, 12:30
09. Novembris 2006, 16:40
09. Novembris 2006, 16:45
09. Novembris 2006, 16:46
09. Novembris 2006, 19:46
[user]6695|RIPS|[/user][user]540|RICHY|[/user]BeidzietTie numuri paši par sevi neko labu par cilvēku nerāda. Vis maz sabiedrībā valda tāds uzskats, ka šādu numuru pērk cilvēks ar nopietniem kompleksiem, ja vien tas nereklamē kādu firmu.
Un tad vēl tie I777I un xx777 utml. ir galīgākā tufta. Tagad gan būs savādāk, bet līdz šim, jebkurš sērijveida numurs ar trim septītniekiem bija dārgāks par individuālo. Tagad jau, laikam, būs savādāk.
Katrā ziņā- slidiniet to naudiņu valsts kabatā. Viņiem jau tā maz
....tu visu savaa dziivee dari taa lai buutu sabiedriibas aciis labais?!!...tu vienmeer reikinies izejot no maajas ko par tevi padomaas?!...man piemeeram ir pilniigi vienalga ko par mani domaa apkaarteejie,bet nav vienalga ko par mani domaa mani tuvaakie...un kaadi tad ir tie kompleksi cilveekiem kas nopeerk iipashos nummurus??...runaajot par naudas slidinaashanu valsts kasees...un vai tad tu neslidini kaadam kabataa iepeerkot paartiku veikalaa? ...var tak pats savu audzeet ...vai neslidini noliekot maksas stavietaa??....zini ...man radas iespaids ka taa uzskata tikkai skaudiigi cilveeki kam nav iespeeja iegaadaaties shos nummurus!!!

Tur daudz labu lietu var uzzināt.