Vēlies pārdot savu auto vai rezerves daļas
Tēma slēgta

Reģ. Numura Zīmes

09. Novembris 2006, 08:43

Beidziet :D Tie numuri paši par sevi neko labu par cilvēku nerāda. Vis maz sabiedrībā valda tāds uzskats, ka šādu numuru pērk cilvēks ar nopietniem kompleksiem, ja vien tas nereklamē kādu firmu.
Un tad vēl tie I777I un xx777 utml. ir galīgākā tufta. Tagad gan būs savādāk, bet līdz šim, jebkurš sērijveida numurs ar trim septītniekiem bija dārgāks par individuālo. Tagad jau, laikam, būs savādāk.
Katrā ziņā- slidiniet to naudiņu valsts kabatā. Viņiem jau tā maz :D

Reģ. Numura Zīmes

09. Novembris 2006, 09:38

а какая вообщем разница, если комуто нравится пускай покупают дорогие номер, в принципе, если чловек чего то достиг или стоит в обществе, то ему этого совершено не надо, просто по сравнению с другими государствами, и нас очень уж много заказных намеров на старых машинах, бывает что сам номер дороже самой машины, не говоря уже про то, что пишут на этих намерах :whistle:

Reģ. Numura Zīmes

09. Novembris 2006, 09:55

[user]540|RICHY|[/user]Beidziet :D Tie numuri paši par sevi neko labu par cilvēku nerāda. Vis maz sabiedrībā valda tāds uzskats, ka šādu numuru pērk cilvēks ar nopietniem kompleksiem, ja vien tas nereklamē kādu firmu.
Un tad vēl tie I777I un xx777 utml. ir galīgākā tufta. Tagad gan būs savādāk, bet līdz šim, jebkurš sērijveida numurs ar trim septītniekiem bija dārgāks par individuālo. Tagad jau, laikam, būs savādāk.

....tu visu savaa dziivee dari taa lai buutu sabiedriibas aciis labais?!!...tu vienmeer reikinies izejot no maajas ko par tevi padomaas?!...man piemeeram ir pilniigi vienalga ko par mani domaa apkaarteejie,bet nav vienalga ko par mani domaa mani tuvaakie...un kaadi tad ir tie kompleksi cilveekiem kas nopeerk iipashos nummurus??...runaajot par naudas slidinaashanu valsts kasees...un vai tad tu neslidini kaadam kabataa iepeerkot paartiku veikalaa? ...var tak pats savu audzeet ...vai neslidini noliekot maksas stavietaa??....zini ...man radas iespaids ka taa uzskata tikkai skaudiigi cilveeki kam nav iespeeja iegaadaaties shos nummurus!!!

Reģ. Numura Zīmes

09. Novembris 2006, 10:40

akcepteets ;)

Reģ. Numura Zīmes

09. Novembris 2006, 10:46

Tāpēc ka viņiem ir četrzīmju apaļie skaitļi tipa 1000, 2000, 3000 u.t.t.
Paskaties, tas ir viņu stils 8)

Reģ. Numura Zīmes

09. Novembris 2006, 12:30

Karginam ir 6000! Un vinja deelam (kuram ir MB CLS AMG), arii 6000!

Reģ. Numura Zīmes

09. Novembris 2006, 16:40

Šodien uz ielas redzēju MB ar numuru "HOMEP" :)

Reģ. Numura Zīmes

09. Novembris 2006, 16:45

Es gan neesmu redzējis "blondīni" pie MB stūres ar nummuru

DURA.

Kāpēc ne???
Tam cilvēku idiotismam tak nav robežu......

P.S. Versijas par tēmu:
DURIK
NARIK
SLAVIK
POHUI
VADIK
OTSTOI
utt...

Reģ. Numura Zīmes

09. Novembris 2006, 16:46

BMW ar

RUSSKY, MOSKWA...pilnigs pipec 8D

Reģ. Numura Zīmes

09. Novembris 2006, 19:46

[user]6695|RIPS|[/user]
[user]540|RICHY|[/user]Beidziet :D Tie numuri paši par sevi neko labu par cilvēku nerāda. Vis maz sabiedrībā valda tāds uzskats, ka šādu numuru pērk cilvēks ar nopietniem kompleksiem, ja vien tas nereklamē kādu firmu.

....tu visu savaa dziivee dari taa lai buutu sabiedriibas aciis labais?!!...tu vienmeer reikinies izejot no maajas ko par tevi padomaas?!...man piemeeram ir pilniigi vienalga ko par mani domaa apkaarteejie,bet nav vienalga ko par mani domaa mani tuvaakie...un kaadi tad ir tie kompleksi cilveekiem kas nopeerk iipashos nummurus??...runaajot par naudas slidinaashanu valsts kasees...un vai tad tu neslidini kaadam kabataa iepeerkot paartiku veikalaa? ...var tak pats savu audzeet ...vai neslidini noliekot maksas stavietaa??....zini ...man radas iespaids ka taa uzskata tikkai skaudiigi cilveeki kam nav iespeeja iegaadaaties shos nummurus!!!

Tad jau sanāk, ka esmu skaidīgs un nabags. Nu labi, lai tā būtu :D
Bet jo biežāk es izsaku savu viedokli, kurš krasi atšķiras no lielās massas viedokļa (MB klubā), jo vairāk es saprotu, ka demogoģijas te ir vairāk par spēju domāt un uzvert lietas plašāk. Apmēram tā pati situācija kā ar mentiem, kas ir likuma burta kalpi, ar mazizglītotiem jaunajiem biznesmenīšiem, kuriem nedod dievs nolaupīsi kādu minūti viņa dārgā laika utt. Īsāk sakot- nepiesienieties tekstam, kuru uzrakstijis cilvēks ar niku RICHY, bet padomājiet plašāk par naudu un to ko var atļauties.
Vienkārši man nāk smiekli par to, ka cilvēka bagātība tiek vērtēta pēc mašīnas, tās numura, košāka apģērba un mobīlā ar vairāk pixeļiem. Nu kā dzīvnieki ar lielām astēm, gariem zobiem un "patīkamu" smaku. Bet kad ar tādiem izlecējiem parunājies, tad saproti, ka tā arī ir visa viņa bagātība un dzīves mērķis- izlekt uz pelēkās masas fona.
Tālāk neturpināšu. Tie kas saprot par kādām cilvēka vērtībām es domāju, neko šeit nerakstīs, bet tie, kas nē... Nu ko lai es jums saku? Klausieties vairāk Shalli :D Tur daudz labu lietu var uzzināt.
See ya ;)
Tēma slēgta