Vēlies pārdot savu auto vai rezerves daļas
Tēma slēgta

Pārdodu S 500 C

13. Novembris 2010, 17:41

tak loģiski, ka viens ir krutāks, pa otru un tā ik pa laikam. viens izlaiž, tad pēc 2-3 gadi izlaiž krutāko otrs ražotājs u.t.t.

Jā iekš w140 nav tik daudz fīču, kā e38, bet iekš w140 ir pamatīgums, kvalitāte un aura. MB vienmēr ir bijis kā kvalitātes un auras guru. o.k. sadarbošanās ar amerikāņiem iedragāja viņu reputāciju un standartus (w210,w203,w220,ML)

Apsveicu ar maiņu, viss kas notiek notiek uz labu.

Pārdodu S 500 C

14. Novembris 2010, 13:43

Chau chau! Respektivi, es ari esmu tas, kurs ir samainijis sho BMW uz sho Mersi :)
Par to motivaciju, ja kuram interesee : Ja, vienmer esmu gribeejis w140 kupeju. Naudas benzinam zhel nav, apkalposhanai ari. Pats auto - pilniba apmierina, tikai jaiztira bishk :)

Kapec samainiju - a kaada vaina? :) Es netaisos sho auto pardot, lidz ar to pardoshanas cena man pilniibaa neruup. Plaanos - samainit visu, kas ir mainaams, liet benzinu un braukt :)

Par vienu labu eksemplaru Latvijaa mazaak tiesham nekljus, jo BMW ari tika uzturets teicamaa stavoklii visu laiku. Rihardam - daudz prieka ekspluateejot BMW, man, cerams - daudz prieka ekspluateejot w140c. Neko neoriginalo likt netaisos, nerunajot jau par visadam muzikaam, monitoriem un taadaa garaa. :super:

Pārdodu S 500 C

14. Novembris 2010, 13:45

SJ, apsveicu tiešām ar ļoti labu pirkumu. Ja pirkts sev, vēl jo labāk.

Pie tam, cik zinu, daudz nebūs jāmaina, jo jau ir nomainīts. :)

Pārdodu S 500 C

14. Novembris 2010, 14:01

Tas gan. Es arī principā nebaidītos pirkt auto no RG, viņš pa savam prasīgs un pedants. Vismaz remontu lavīnu no viņa auto es negaidītu, tas būtu dīvaini.

Pārdodu S 500 C

14. Novembris 2010, 14:12

Japp, paldies, cerams, ka viss noritees okej. Nakamas nedeljas plaanos - bremzhu disku mainja, bukses, sveces, ellas, filtri, bliives dzineejaa, kompensators, pasutiti originaali MB paklaajinji, kuri stiprinaas pie gridas, miglinieku stikli, atrasts spogulis :)))

un protams, gribu meginat iztirit salonu. Ar pasha spekiem kkas sanaca, bet ne perfekti. Mosh kads var kadu labu kim. tiritavu ieteikt?

Pārdodu S 500 C

14. Novembris 2010, 14:15

Paklājiņus? Esi drošs, ka saņemsi bēšīgus? Pasūtīts pie dīlera vai kādā interneta veikalā?

Ja otrs variants - ir lielais izredzes nesaņemt, jo daudziem modeļiem paklāji ir palikuši tikai melni, varbūt arī pelēki.

Pārdodu S 500 C

14. Novembris 2010, 14:16

http://www.mbclub.lv/manage/index.php?p=6&gallery_id=668

šeit var redzēt, ka kartupeļu maisi netika vesti ar to, tieši otrādi... :mhihi:

Pārdodu S 500 C

14. Novembris 2010, 14:21

autinjam nav nekadas vainas, to es redzu.

par paklaajiem, varu sanemt beshiigos, bet neesmu parliecinaats, vai vajag, jo vini buus netiiri 24/7. Tomer krasa ir baigi nepraktiska, melni shaja zinjaa ir daudz labaki.

Pārdodu S 500 C

15. Novembris 2010, 09:33

SJ, apsveicu ar reģistrāciju MB klubā!
BMW vakar jau parādīja raksturu :D Ģenģeris noplīsa 50km no Liepājas. Bet nu mersis jau arī no tā nav pasargāts :D

Pārdodu S 500 C

15. Novembris 2010, 09:37

E38 laikam bija ģenerators ar dzesēšanu, oglīte maksāja ap Ls 70... :emo:
Pēdējo reizi laboja Ome - 15. Novembris 2010, 09:37, kopā labots 1 reizi.
Tēma slēgta