Vēlies pārdot savu auto vai rezerves daļas
Tēma slēgta

C220 uz pārdošanu.

10. Augusts 2011, 20:30

Paskaties, tepat kaimiņos tirgo C43AMG. Perspektīva pārdot? "Durak ņe zametit, umnij ņe skažet."

C220 uz pārdošanu.

10. Augusts 2011, 20:37

10 August 2011 21:27:31 Clansman rakstīja:
Ralfij, "respect&uvažuha" Tev par to, ka visu diezgan sīki aprakstīji un pamatoji "kāpēc tāda cena". Tu taču neesi šeit "fresh user", lai nesaprastu, ka ievietotie sludinājumi kā minimums: 1) tiks apspriesti, kritizēti; 2) MB jūzeri jau brauc ar, šobrīd vēl(jau) ne ar MB; 3) meklē(bet ļoti gudri, pārdomāti, prātīgi) MB; un ļoti maz ir tādu "zaļotno": gribu labu C220, cenai nav nozīmes, maksāju skaidrā un uzreiz, gribētāju.
P.S. Negribas Tevi sarūgtināt, bet C220 99` nav tā "sirdmašīna", kuru meklē īstenie MB "gurmani". IMHO.

Vēlreiz atkārtošos - visu saprotu.
Es kā reiz` tieši nemērķēju uz "zaļotno", tieši uz to gudro, kurš var automobīlī ieraudzīt to, ka viņa ir labā stāvoklī, labi iet, ar labu stāju utml. Mērķēju drīzāk uz to, kurš kādu iemeslu dēļ meklē tieši šādu auto, kuram pieliekot roku, šajā gadījumā virsbūvei, var dabūt ļoti labu auto, par, es uzskatu, labu (jā, tā nav sviestmaize) un adekvātu cenu. Vai otru, kuram tas vizuālais vispār maz rausta, galvenais lai tehniski ir uzticams braucamrīks, un MB pa 4-5 euro šajā gadījumā būs komfortablāks un no braukšanas kvalitātes viedokļa daudz simpātiskāks kā golfiņš pa šo pašu naudu.

C220 uz pārdošanu.

10. Augusts 2011, 20:47

Ir viena lieta, pret ko viss atduras — konkrētā motora Lucas sūknis... Tāpēc baidās no lietotiem 220-tiem, tāpēc viņi ir lēti. Tā arī visa piezīme. Attiecīgi es uz šo auto visdrīzākais nemaz neskatītos, cena tur +/-2000 EUR nosauktajai mani neietekmētu. Jo negribas dārgi nopirkt it kā labu auto un pēc tam iemaksāt vēl tik, par cik būtu sanācis jau tiešām labs W203.

C220 uz pārdošanu.

10. Augusts 2011, 20:47

"Mērķēju drīzāk uz to, kurš kādu iemeslu dēļ meklē tieši šādu auto, kuram pieliekot roku, šajā gadījumā virsbūvei, var dabūt ļoti labu auto, par, es uzskatu, labu (jā, tā nav sviestmaize) un adekvātu cenu."

Grūti noteikt, kas tam auto "vēderā", pamatojoties tikai uz Tevis teikto. Arī diagnostika diez vai objektīvi pateiks, pēc cik ilga jaunā auto īpašnieka ekspluatācijas laika kaut kas "noklāsies" un cik būs jāiegulda vēl.
Novēlu Tev pārdot šo auto par to cenu, kādu esi iedomājies, bet esmu ļoti(nevis diezgan, visnotaļ) skeptisks par iespēju to īstenot.

C220 uz pārdošanu.

10. Augusts 2011, 20:55

Kas ir ar to Lucas sūkni, pastāstiet man ar, jo problēmu ar to nav bijis.

Nevar gan zināt kas vēderā, tam jāpiekrīt. Reāls pircējs varētu ņemt to mašīnu no ložņāt kaut 2 dienas, ja ir tāda vēlēšanās :)

C220 uz pārdošanu.

10. Augusts 2011, 20:57

Kas ir ar to Lucas sūkni? pastāstiet man ar, jo problēmu ar to nav bijis.

Nevar gan zināt kas vēderā, tam jāpiekrīt. Reāls pircējs varētu ņemt to mašīnu un ložņāt kaut 2 dienas, ja ir tāda vēlēšanās :)

C220 uz pārdošanu.

10. Augusts 2011, 21:05

10 August 2011 21:55:09 ralfijs rakstīja:
Kas ir ar to Lucas sūkni, pastāstiet man ar, jo problēmu ar to nav bijis.

Nevar gan zināt kas vēderā, tam jāpiekrīt. Reāls pircējs varētu ņemt to mašīnu no ložņāt kaut 2 dienas, ja ir tāda vēlēšanās :)
Ieraksti te meklētājā Lucas un redzēsi, ko cilvēki raksta.

C220 uz pārdošanu.

10. Augusts 2011, 21:17

ralfij-padalies ar sava auto vērtības aprēķina formulu lai visi redz kā pareizu cenu aprēķināt savam auto pie pārdošanas:D
Pēdējo reizi laboja S124T - 10. Augusts 2011, 21:17, kopā labots 1 reizi.

C220 uz pārdošanu.

10. Augusts 2011, 22:59

10 August 2011 21:47:54 Mizx rakstīja:
Ir viena lieta, pret ko viss atduras — konkrētā motora Lucas sūknis... Tāpēc baidās no lietotiem 220-tiem, tāpēc viņi ir lēti. Tā arī visa piezīme. Attiecīgi es uz šo auto visdrīzākais nemaz neskatītos, cena tur +/-2000 EUR nosauktajai mani neietekmētu. Jo negribas dārgi nopirkt it kā labu auto un pēc tam iemaksāt vēl tik, par cik būtu sanācis jau tiešām labs W203.

Ļaušos tevi palabot...Lucas sūkņi bija tikai 2.2D a šitas jau ir CDI tur pavisam cita degvielas sistēma:super:

C220 uz pārdošanu.

10. Augusts 2011, 23:02

Cenu formula ir nopirkšanas cena + visi izdevumi par tiem gadiem,ko esi braucis,droši tad arī tāds cipars izveidosies.:
Pēdējo reizi laboja MBG - 10. Augusts 2011, 23:03, kopā labots 1 reizi.
Tēma slēgta