17. Decembris 2010, 23:19
Teikšu atklāti - auto raisīja manu interesi, jo pamazām, neiespringsot meklēju ne sevišķi dārgu pilsētas auto.
Par cenu neizrunāšos, jo salons ir smuks.
Bet.... turpmāk sacītais būs TIKAI subjektīvs redzējums, lūdzu Romu neņemt personīgi:
1) Piekrītu Ūdrītim - stilistiski šī priekšējā reste neiet kopā ar šo modeli (W201).
2) Par daudz eklektikas. Kaut gan - "vidējam latvietim", kurš pats visās jomās ir absolūti eklektisks, šis auto varētu iepatikties. Man tā škiet, ka arvien pieaugoša vērtība ir sākotnējai (oriģinālai) komplektācijai, lai arī kāda tā nebūtu.
Salons, protams, rets un smuks!
3) Jau agrāk esmu izteicis savu attieksmi pret sēdinātajiem auto. Manā uztverē pilnīgi nelietojams variants LV reālajos apstākļos, it sevišķi ziemā (pabraukt nevar, pat pāris cm dziļā sniedziņā tu esi pilnīgi bezspēcīgs, ja uz šosejas ir iebrauktas ledus/sniega rises, vispār nevari pabraukt!).
Pašam ir bijuši 2 sēdināti auto (5.BMW un W201 2.3 16V) - un priekš sevis izdarīju slēdzienu - NEVER AGAIN! Jo:
- auto kļūst daudz cietāks, kas pie mūsu ceļu kvalitātes ir būtisks apsvērums
- lielākos ātrumos starppilsētu maršrutos (uz LV leģendārajiem ceļiem ar ielāpiem risēm, redelēm utt.) sēdinātais ir ievērojami nestabilāks, nekā nesēdināts (sliktākas amortizācijas dēļ).
- neiespējami pārvietoties pa LV, regulāri pat uz šosejas neuzsitot apakšu (it sevišķi, ja ir pasažieri).
- ātrāk tiek "izbumbota" ritošā daļa.
Sēdinātam auto jēga ir tad, ja
1) svarīgi ir pazīmēties - vizuālais kopiespaids uzlabojas.
2) ja auto tiek ekspluatēts TIKAI pa asfaltu, piedevām - ļoti gludu asfaltu.
Nu tie bija iemesli, kāpēc es izšķīros sīkāk par šo auto neinteresēties, jo vajadzīgs ne tikai pilsētai un ne tikai perfektam asfaltam...
Pēdējo reizi laboja
Versipellis - 17. Decembris 2010, 23:20, kopā labots 1 reizi.