Vēlies pārdot savu auto vai rezerves daļas
Tēma slēgta

Pārdodu vai mainu

29. Jūnijs 2010, 09:43

Edgar -jebkurš auto, tā uzturēšana vispār ir neracionāls naudas līdzekļu izlietojums. Tā ka tas nav nekāds arguments.

Pārdodu vai mainu

29. Jūnijs 2010, 09:44

Nu bet ziemā, pa mūsu super netīrītajiem sniega ceļiem tas ir murgs...
Pagājušā ziemā man katrs rīts bija murgs, jo tikt ārā bez stumšanas nebija iespējams. Visur sniega kalni. Ar džipu +/- viss vienalga. Iebrauc kupenā un miers mājās :)

Pārdodu vai mainu

29. Jūnijs 2010, 09:45

Jā, bet uz pārdošanu aprasti nemaina visu,ko var nomainīt ;) Ja esi investējis līdzekļus, tad vismaz izbaudi to, nevis paņem citu un sāc likt iekšā naudu..

Pārdodu vai mainu

29. Jūnijs 2010, 09:46

Nu... dzīve ir nežēlīga :D
Kaut ko iegūsti, kaut ko zaudē :)

Pārdodu vai mainu

29. Jūnijs 2010, 10:21

29 June 2010 10:46:10 RG rakstīja:
Nu... dzīve ir nežēlīga :D
Kaut ko iegūsti, kaut ko zaudē :)

var jau sākumā pamēģināt kādu 4M.
Nebūs tik krasa atšķirība komfortā.

Man ziemā par izbraukšanu ne no vienas vietas nav bijušas sūdzības.
Vienreiz pat atmuguruski kalniņā braucu. Upesciemā pie skolas ir tas krustojums, kurā jābrauc diezgan labi uz leju. Tur bija tā sašķūrēts ceļš, ka izbraukt var tikai viens auto un tas arī brauca man pretī. Neko darīt. Nācās pa to kalniņu dot atpakaļ un braukt uz Berģu pusi. Sniegs diezgan putēja, bet uzrāpās kalnā kā zvērs.
Protams, ka sedanu var uzsēdināt uz vēdera, ja baigi grib. Bet ja tikai grib izbraukt pa tādu ziemu, kā bija pagājušā, tad pilnīgi pietiek ar 4M sedanu.
Pēdējo reizi laboja Renoir - 29. Jūnijs 2010, 10:33, kopā labots 1 reizi.

Pārdodu vai mainu

29. Jūnijs 2010, 10:23

29 June 2010 10:45:20 Amakatanav rakstīja:
Jā, bet uz pārdošanu aprasti nemaina visu,ko var nomainīt ;)

Normāli cilvēki tā vispār dara gan - saved auto tādā kārtībā, lai nākošajam īpašniekam to nav jāsāk remontēt. Nerunāju par tiem, kas košļeni uzlīmē uz rūsas, un to vel piepindzelē :D Tas ir, ja pārdod labu auto par atbilstošu cenu.

Pārdodu vai mainu

29. Jūnijs 2010, 10:23

:crazy:
Man laukos jau piekto gadu zem ābeles stāv MitsupishiPajero (1995.gads, V6 3.0 motors) ar beigtu motoru un gandrīz bez arkām :shura:
Bet pret to jau droši vien negribēsi mainīt...

Ja nopietni - vai nebūtu vērts tik skaistu C140 pietaupīt? Tas tomēr liels retums, pēc gadiem pilnīgi noteikti būs kolekcijas eksemplārs!
Tas ir īpašs auto, tā formas un līnijas spēj saprast tikai tie, kas patiešām kaut ko saprot no laba auto dizaina, labas tehnikas un mākslas.
Man šķiet, ka katram ik pa reizei "uznāk" uzmācīga ideja par auto pārdošanu, arī man. Bet pēc tam esi priecīgs, ka nekas tomēr nesanāca.

Pārdodu vai mainu

29. Jūnijs 2010, 10:26

29 June 2010 11:23:14 MBex rakstīja:
Normāli cilvēki tā vispār dara gan - saved auto tādā kārtībā, lai nākošajam īpašniekam to nav jāsāk remontēt.

+100

Pārdodu vai mainu

29. Jūnijs 2010, 10:38

29 June 2010 11:26:34 Misters X rakstīja:
29 June 2010 11:23:14 MBex rakstīja:
Normāli cilvēki tā vispār dara gan - saved auto tādā kārtībā, lai nākošajam īpašniekam to nav jāsāk remontēt.

+100

LV (postpadomju) kontekstā tā rīkojas tikai nedaudzi, un ir prieks, ka tādi cilvēki ir.
Pārsvarā jau mēģina viens otru apčakarēt.
Tomēr dzīvē viss maksā, cik tas maksā un visas lietas "nāk atpakaļ". Apčakarēji citu - apčakarēs arī tevi...
Nesen bija gadījums ar paziņu - šis savu 7. BMW pēdējo gadu dzina nežēlīgi - eļļu nemainīja, neko nedarīja - ar domu, ka pārdos. Ja kas gluži salūza, nomainīja pret lētāko iespējamo šrota variantu.
kad auto knapi kopā turējās, nomazgāja, nopulēja, iztaisīja ķīmisko tīrīšanu, sarakstīja, ka izdeālā tehniskā stāvoklī, kopts un uzpasēts - un auto aizgāja par krīzes laikiem netipiski augstu cenu. Pēc tam šis staigāja kā spārnos - kā izdevies apčakarēt muļķa cilvēku un kā mācējis nopelnīt...
Šis nopirka jaunāku 5. sērijas BMW (ar nelielu noskrējienu, no bankas atņemtajiem), bet pēc nepilnas nedēļas tas auto viņam nosvila - pat KASKO nebija paspējis uztaisīt..
Morāle acīm redzama.

Pārdodu vai mainu

29. Jūnijs 2010, 10:47

Tā viņš ir :)
Čakarēšana var neatmaksāties.

Nē, gluži ar motora defektu gan negribētu. Apnicis jau pa garāžam ņemties. C140 tajā ziņā mani ir saudzējis. Garāžā esmu sēdējis maz dēļ defektiem. Vairāk dēļ paša iegribām :D
Tēma slēgta