Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 50 ieraksti ]  Aiziet uz lapu 1, 2, 3, 4, 5  Nākošais
Autors Ziņojums
 Tēma: C220 uz pārdošanu.
AtbildeAtbilde saņemta: 10. Augusts 2011, 15:36 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 05. Oktobris 2010, 09:58
Atbildes: 107
Atrašanās vietas: Rīgas
Domāju, ka varbūt ir pienācis laiks mainīt auto un kā saka, dzīvot uz priekšu.

Mercedes-Benz C220 CDI Classic, 1999/11, automāts.

Pie manis auto bijis 3 gadus, ieriekš atvests no Vāczemes. Kad sāku braukt bija 185 k km, tagad rāda 255 k, bet nebrīnītos, ja pirms manis spidometrs bija pagriezts, noskrējienu necenšos slēpt, jo auto ir labā stāvoklī.

Esot manā rīcībā ir veikti pāris nopietni remonti (turbīna,sprauslas), vēl daudz kas, bet kādu laiku viss ir čotka, tā kā domāju, ka lielās lietas pie šiem tūkstošiem ir novērstas.

Lielākā problēma ir tāda, kā jau visi labi zin, šie auto rūsē. Šajā gadījumā virsbūve ir parūsējusi šur un tur, atklāti sakot diezgan daudz, ja pats turpināšu braukt, tad ar to ņemšos un taisīšu, ja kādam ir interese auto iegādāties, tad tas jau būs Tavs stāsts, kaut gan domāju, ar pārsimts latiem šo problēmu vismaz uz vairākiem gadiem var savest kārtībā.
Manas lietošanas laikā ir bijis bumsis aizmugurē un viena stirna, tā kā aizmugure un priekša ir taisīta, bet nekas liels.
Esmu ielicis dzirdos lukturus priekša, aizmugurē stāv smoke led lampas, esmu izvēlējies gaumīgas lietas, tā kā nekādu perversiju izskatā nav.

Stāv uz diezgan švakiem un izdauzītiem 16", ir iespēja dabūt klāt 18" AMG Replicas, ļoti simpātiski diski, labā stāvoklī, tomēr tur būtu jādomā par cietāku piekari, tāpēc pats vienu gadu nobraucu, bet tā kā negribu ņemties, lielie diski stāv dīkstāvē.

Motors smuki strādā un kārba labi slēdz, vienīgi pašam kloķim izraustīta augša, pārslēdzot rokturi slēdz ar tādu nelielu klakšķi, tie kas zin, zin par ko ir runa, bet tas nav nekas šausmīgs.

Salons labā stāvoklī, jāteic - ir smēķēts, aizmugurējā atzveltnē kāds pamanījies izdedzināt vienu caurumiņu.

Pēc specifikācijas vadītāja beņķis pasūtīts ar papildus stiprību. Auto krāsa Canada Royal Black, ir ESP, priekšā elektriskie logi. Jaunā atslēga.

Neesmu sasprindzis tāpēc ir tāda bilde kā ir, protams, ja ir interese, var auto apskatīt vai varu sabildēt vēl bildes, atrodos Rīgā, centrā.

Potenciālajam pircējam apstāstīšu par sīkumiem, kurus būtu vēlams nomainīt.

Visu kopā ņemot, galvenokārt pamatojoties tieši uz auto tehnisko stāvokli, varētu būt runa par -
5.000 Euro

PZ reti skatos, labāk
ralfsauzers@gmail.com
29210260

Attēls

Attēls

Pēdējo reizi laboja ralfijs - 10. Augusts 2011, 15:41, kopā labots 1 reizi.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 10. Augusts 2011, 18:13 
Foruma leģenda
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 23. Jūnijs 2007, 17:32
Atbildes: 1848
Mašīna: mella raķete
psc :crazy:

mbKlabā tirgojās 2 visdārgākie w202 visā LV, ja vel tas otrais speiž uz c43 buferiem, tad šīs spiež uz normāli pabrauktu un parūsējušu :shura:

p.s. jā, SZ, es esmu lohs, jo nesaprotu, kā tiek izdomātas cenas tiem autiņiem kurus liek tirgošanā mbKlabā :shura:

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 10. Augusts 2011, 19:28 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 18. Marts 2009, 20:46
Atbildes: 260
Citēt:
10 August 2011 19:13:26 bite747 rakstīja:
psc :crazy:

mbKlabā tirgojās 2 visdārgākie w202 visā LV, ja vel tas otrais speiž uz c43 buferiem, tad šīs spiež uz normāli pabrauktu un parūsējušu :shura:

p.s. jā, SZ, es esmu lohs, jo nesaprotu, kā tiek izdomātas cenas tiem autiņiem kurus liek tirgošanā mbKlabā :shura:

Bite747, Tev nu gan jau sen bija jāzin, ka "nekas nav dārgāks par lētu mersi", "katram MB savs pircējs" utml. utt.:shura:

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 10. Augusts 2011, 19:36 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 16:27
Atbildes: 5310
Atrašanās vietas: Rīga
Mašīna: Mercedes-Benz
Citēt:
10 August 2011 16:36:40 ralfijs rakstīja:

Lielākā problēma ir tāda, kā jau visi labi zin, šie auto rūsē. Šajā gadījumā virsbūve ir parūsējusi šur un tur, atklāti sakot diezgan daudz, ja pats turpināšu braukt, tad ar to ņemšos un taisīšu, ja kādam ir interese auto iegādāties, tad tas jau būs Tavs stāsts, kaut gan domāju, ar pārsimts latiem šo problēmu vismaz uz vairākiem gadiem var savest kārtībā.

Pieredze rāda, ka arī C-klases savešana kārtībā pat, ja ir tikai mazi rūsas punktiņi/ nelielas buktes uz katras detaļas, tad tie būs ap 600 LVL. Ja kļūdos, tad, lūdzu, priekšlikumus par to, kur var nokrāsot a/m (bez jumta) lētāk.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 10. Augusts 2011, 19:46 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 08. Jūnijs 2004, 17:32
Atbildes: 33834
Atrašanās vietas: Pleskodāle
Mašīna: R129

Citēt:
10 August 2011 20:28:54 Clansman rakstīja:
"katram MB savs pircējs" utml.

Vai tad Tava gadijuma, cien. Clansman,ta nebija ? :)

P.S: Bite, ja velies virtualo sparingu, nekas diemzhel nesanaks, dodies uz Delfi komentaru sadalju, tur busi cienja :super:

Pēdējo reizi laboja ZV - 10. Augusts 2011, 19:51, kopā labots 1 reizi.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 10. Augusts 2011, 19:51 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 08. Jūnijs 2004, 17:32
Atbildes: 33834
Atrašanās vietas: Pleskodāle
Mašīna: R129

Autoram ieteiktu parvertet domas par rusas pielaboshanu - lai savestu auto puslidz jedziga vizuala paskata, bus vajadzigi vismaz 500 LVL. Ari sakuma cena (ieskaitot jau kauleshanaas rezervi) ir tada, ka tai C klasei jabut tiesham bez piekasishanas momentiem. Parasti vera njemama ir videja tirgus cena un ja ir tiesham laba kartiba tad kadi max. 20% pa virsu.

Ak ja, pareizi, es aizmirsu, ka Latvija par 70-90 LVL/detalju kraso tikai tadi lohi ka es. Isti zinataji kraso garazha un vedina nost putekljus ar vecam avizem :D

Pēdējo reizi laboja ZV - 10. Augusts 2011, 19:56, kopā labots 1 reizi.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 10. Augusts 2011, 20:02 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Citēt:
10 August 2011 20:46:21 Misters X rakstīja:
Citēt:
10 August 2011 20:28:54 Clansman rakstīja:
"katram MB savs pircējs" utml.

Vai tad Tava gadijuma, cien. Clansman,ta nebija ? :)

P.S: Bite, ja velies virtualo sparingu, nekas diemzhel nesanaks, dodies uz Delfi komentaru sadalju, tur busi cienja :super:

Cien. Zigi, nekā personīga nebija.
Es pārdevu abus auto pa tādām cenām, ka pat BMWPower.lv vai MahindraForever.gov.no biedri atrautu ar rokām.
P.S. politkorektums un tolerance ir apsveicama lieta, bet nu nevajadzētu padarīt mbclub.lv par ss.lv, aizmetni, tb kad ss.lv kosmosam neviens nezvana, pēkšņi piereģistrējas un vietējiem "vilkiem" mēģina nogrūst savu "top zustand MB". Neforši.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 10. Augusts 2011, 20:05 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 05. Oktobris 2010, 09:58
Atbildes: 107
Atrašanās vietas: Rīgas
Es lieliski apzinos visu, ko Jūs visi šeit pieminiet un necenšos iestāstīt pretējo.
Par latiem 500 varētu būt runa virsbūvei, jautājums vai cilvēkam ir svarīgi auto tiešām vizuāli savest teju ideāli smuki, vai tikt galā ar akūto un lietot labu auto tam paredzētajam mērķim.
Cenu skatos vidēji eiropā (t.i. mobilē), skaidrs, ka ir cilvēki, kas tirgo šos auto pa 3 euro un vēl mazāk, tomēr es labi zinu savu auto un esmu diezgan pārliecināts, ka tehniski šie auto visticamāk nav tur kur šis konkrētais automobīlis.
Viss ir runājams, ar to jāsaprot, ka gadījumā, ja man saka - man virsbūves darbi būs 500 ls. Tad arī varam parēķināt un attiecīgi runāt par tiem 4300 euro, jo par šo auto, ja būtu savestas rūsas kārtībā būtu, es uzskatu, pilnīgi adekvāti.
Kāds izteicās - "normāli pabrauktu un parūsējušu". Jā, nu es auto lietoju visu gadu un tur, kur rūsas ir sākušās momentā neskrēju piekrāsot, situācija ir tāda kā ir, tāpēc labāk parādīt to, kas ir, lai visiem viss ir skaidrs, nevis pa 200 ls piečiņīt un tirgot kā "super, ziemā nekad nebrauktu auto no vācijas". Runājot par pabraukšanu.. man nav kauns no tā noskrējiena, un kā jau minēju, tas varētu būt arī lielāks, jo klāt nestāvēju iepriekšējam saimniekam. Tomēr labā stāvoklī esošam MB cipari spidometrā var arī nebūt noteicošais faktors. Tālāk skatoties sev auto, es varētu izvēlēties arī 1992. gada auto ar 400 k noskrējienu, ja tas būtu labā stāvoklī.
Patīk šeit cilvēkiem parunāt un apspriest, tas ir zināms un ir pat labi, katrs var izteikt savu domu un sāpi, bet es nevienam ar savu auto neuzbāžos, arī pārdošana kā tāda man nespiež. Ja ir kāds, kurš nopietni interesējās runāt var vienmēr. :)

Pēdējo reizi laboja ralfijs - 10. Augusts 2011, 20:10, kopā labots 1 reizi.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 10. Augusts 2011, 20:08 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 05. Augusts 2006, 06:07
Atbildes: 11936
Atrašanās vietas: Rīga
Mašīna: Das Auto
Citēt:
10 August 2011 21:02:50 Clansman rakstīja:

P.S. politkorektums un tolerance ir apsveicama lieta, bet nu nevajadzētu padarīt mbclub.lv par ss.lv, aizmetni, tb kad ss.lv kosmosam neviens nezvana, pēkšņi piereģistrējas un vietējiem "vilkiem" mēģina nogrūst savu "top zustand MB". Neforši.
Forši,forši tas viss.Vismaz ir pa ko parēkt un ir kaut kāda kustība forumā.:mhihi:Pag es trulīt sākšu tēva Siermašīnu tirgot,vēl neesmu izdomājis pa kādu ciparu tikai,bet stāvoklis gan būs labāks ne kā dažiem te sastopamiem MB:finger:

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 10. Augusts 2011, 20:27 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Ralfij, "respect&uvažuha" Tev par to, ka visu diezgan sīki aprakstīji un pamatoji "kāpēc tāda cena". Tu taču neesi šeit "fresh user", lai nesaprastu, ka ievietotie sludinājumi kā minimums: 1) tiks apspriesti, kritizēti; 2) MB jūzeri jau brauc ar, šobrīd vēl(jau) ne ar MB; 3) meklē(bet ļoti gudri, pārdomāti, prātīgi) MB; un ļoti maz ir tādu "zaļotno": gribu labu C220, cenai nav nozīmes, maksāju skaidrā un uzreiz, gribētāju.
P.S. Negribas Tevi sarūgtināt, bet C220 99` nav tā "sirdmašīna", kuru meklē īstenie MB "gurmani". IMHO.

Uz augšu
 Profils  

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 50 ieraksti ]  Aiziet uz lapu 1, 2, 3, 4, 5  Nākošais

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 2 viesi

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012