19. Novembris 2013, 15:25
Esmu vienīgais?
19. Novembris 2013, 15:52
Nezinu, vai te ir vēl kāds tieši W219 īpašnieks, bet ir W211 īpašnieki. Gan salons, gan ritošā, gan dzinēji faktiski neko daudz neatšķiras, jo CLS taisīts uz E-klases bāzes. Tā kā, ja ir kādi jautājumi, tad vari dalīties arī ar W211 īpašniekiem.
19. Novembris 2013, 21:31
Nu salons netašķiras, tas ir nosacīti, jo bija man savulaik ari w211, kas kvalitates zina salona apdares materialos klat nestav ar adu apvilktajam cls salonam.
19. Novembris 2013, 23:07
Jaxter rakstīja:Nu salons netašķiras, tas ir nosacīti, jo bija man savulaik ari w211, kas kvalitates zina salona apdares materialos klat nestav ar adu apvilktajam cls salonam.
Vai tad izņemot to ādu tur kaut kas tāds baigi extra vēl ir? Visas pogas, stūre, spidometrs, klima, navigācija un daudzas citas lietas izskatās 1:1. Tiem tak jābūt tiem pašiem blokiem tikai nedaudz citā ietērpā. Protams paneļa augšējā daļa un vēl šis tas ir atšķirīga, bet man grūti noticēt, ka ir pilnīgi cita apdares kvalitāte. Var jau būt.
20. Novembris 2013, 10:15
ir ir, nestāv klāt ne manam vecajam w211 ne w164 2007 gada ml , kas bija pirms šī.. īpaši gaita gan izolācija 320 motoru nedzird tikpatkā vispār gan materiāli ir pilnīgi cits līmenis.. iesaku kādreiz ja iespēja izbraukt...
20. Novembris 2013, 10:29
Ir braukts ar abiem un pilnīgi jauniem. Arī CLS uzskatu par uzlabota dizaina E-klasi un neko vairāk. No sērijas — ja negribas braukt ar "taksi", jāpērk CLS. Apdares kvalitātē atšķirību neesmu saskatījis. Un kur gan lai tā īpaši rastos, ja ražo vienā rūpnīcā no tām pašām detaļām — prasības vienādas.
20. Novembris 2013, 14:12
Nevaru piekrist augstākminētajam.
Ar CLS ir nedaudz savādākas sajūtas, nedaudz augstāka klase. To gluži vienkārši pierāda arī cenu attiecība E pret CLS klasi.
20. Novembris 2013, 19:19
Par cenu es varētu arī īpaši nepiekrist. Vienkārši CLS ir jaunāks, bet e-klasi var dabūt arī ar ļoti nabadzīgu komplektāciju, kas automātiski ietekmē cenu. Tādu pašu gadu faceliftotā e-klase ar ļoti labu komplektāciju būs tuvu CLS cenai. Turklāt kupejām tālāk pārdošanas cenas gandrīz vienmēr ir bijušas augstākas, pat neskatoties uz to, ka tie auto ne vienmēr ir labāki. Salīdzini kaut vai e-klasi un clk. CLK faktiski ir c-klase, bet cena salīdzinoši ar to pašu gadu e-klasi augsta. Es tomēr domāju, ka W211 un W219 nav tik liela atšķirība. CLS vienkārši ir stilīgāks, smukāks, vidēji labāk aprīkots, tāpēc arī iekārojamāks un ar augstāku cenu.
20. Novembris 2013, 22:20
Pievienojos Artūram. Tas, ka CLS kaut kur kaut kā mēģina pozicionēt, izbīdīt kaut kādā līmenī vēl nenozīmē, ka tas auto tiešām ir. Jā, zinu, pašam Vācijā Eurocar autonomā par vienu cenu piedāvāja S 500 vai CLS 320 CDI, es biju šokā, jo man tas nešķita līdzvērtīgs piedāvājums (vai nu slikta S-klase, vai pārvērtēts CLS, jo abi kā jau tajā nomā principā jauni). Cits piemērs ir te nesen blakus diskusijā aprunātā R-klase. To pozicionē starp ML un GL klasēm, bet diez vai pie mums to kāds tā spēj uztvert, drīzāk ne — retais jauna MLa īpašnieks uzskatīs, ka brauc ar kaut ko sliktāku kā jaunu R-klasi. Loģiski, ka CLSā vajadzētu būt labākām sajūtām par "taxi", bet tas ir tas pats stāsts, ka uz vienas platformas sabūvē lērumu modeļu, tikai "pieregulēti" dažādi. Tik pat labi var iekāpt kādā īstā AMG — tie no jebkā tomēr spēj mašīnu uztaisīt un sajūtu radīt, kaut tāpat lielākā daļa detaļu sakrīt ar "taxi".
21. Novembris 2013, 12:44
Mizx rakstīja:Ir braukts ar abiem un pilnīgi jauniem. Arī CLS uzskatu par uzlabota dizaina E-klasi un neko vairāk. No sērijas — ja negribas braukt ar "taksi", jāpērk CLS. Apdares kvalitātē atšķirību neesmu saskatījis. Un kur gan lai tā īpaši rastos, ja ražo vienā rūpnīcā no tām pašām detaļām — prasības vienādas.
Cls viss panelis nošuts ar ādu gan konsole no sāniem līdz pat grīdai.. w211 tur bija plastmasa.. par cenam ari nu pat 2005 gada vecs cls320 maksa 10 000 ls , pret ko eklase iepaliek. par jauno salidzinot ar 'e 11/12 gada gan nemācēšu teikt.