Publicēt atbildi

problema.

30. Novembris 2015, 08:35

sveiki. masina w210 2000 gada facelift 2.2cdi sedans automats.
no ritiem kad masina ir vesa(mitors vees) masina ir tada ka tizla vsp knapi brauc uz prieksu, motors brec jau no pedala dziluma bet neiet. bet kad motors nedaudz uzsilst viss ir ok!!!
kas par fuck? kas to vsp var ietekmeet?
plzz help.

Re: problema.

21. Decembris 2015, 13:55

Visticamak ka ta bus karbas vaina. Karbas ella kad sasilst tad iet tada vaina man bij ar clk samainija karba ellu un filtru un viss bij kartiba.

21. Decembris 2015, 22:54

Viars rakstīja:Visticamak ka ta bus karbas vaina. Karbas ella kad sasilst tad iet tada vaina man bij ar clk samainija karba ellu un filtru un viss bij kartiba.

taa arii skita ka kaarba.
kaadu ellu leeji un cik tur apmeram iet?

21. Decembris 2015, 23:26

sahs rakstīja:
Viars rakstīja:Visticamak ka ta bus karbas vaina. Karbas ella kad sasilst tad iet tada vaina man bij ar clk samainija karba ellu un filtru un viss bij kartiba.

Ielejot "apmēram" problēmu nenovērsīsi. Brauc to darīt uz servisu, vai iepērc instrumentus (ščupa nav), tiesa, servisa darbs izmaksā mazāk kā instrumenti, bet nākamreiz tas noderēs pēc ~60000 km. Un kārbai kļūdas jānolasa, jādzēš, tam tāpat servisu vajadzēs.

22. Decembris 2015, 09:40

Mizx rakstīja:
sahs rakstīja:

Ielejot "apmēram" problēmu nenovērsīsi. Brauc to darīt uz servisu, vai iepērc instrumentus (ščupa nav), tiesa, servisa darbs izmaksā mazāk kā instrumenti, bet nākamreiz tas noderēs pēc ~60000 km. Un kārbai kļūdas jānolasa, jādzēš, tam tāpat servisu vajadzēs.

scups ir pasam!
darbs nav iipasi sarezgits.
vieniigi ar taam kludaam- ar datoru tik vnk nenonemt?
uztrauc taa ella - bail ieliet nepareizo.

22. Decembris 2015, 09:59

Eļļas izvēle visā ir vienkāršākais! Pēc kārbas katalogā atrod īsto un nopērk! Mēs tak nezinām, kas tam auto par kārbas modeli. Var eļļu meklēt pēc VIN koda.
Un jādzēš kārbas kļūdas, ne motora, tas nav gluži viens un tas pats.

22. Decembris 2015, 12:02

paldies par info.
;)
Publicēt atbildi